Аз имам един кратък коментар към хорарните въпроси, който не е астрологичен, но все пак искам да го кажа и съответно да попитам имате ли такива наблюдения, а ако темата ви интересува, можем да продължим в Мистика.
Вече няколко пъти ми правят впечатление определен тип реакции, нещо като програми, които се включват автоматично в определени ситуации. Най-общо изглеждат като модели на поведение или реакция, но характерно за тях е, че силата им и въобще появата им не отговарят на причинителя, сякаш това е модел, усвоен в минал живот, с елемент на натрапчивост и в крайна сметка грубо казано неадекватен. Този пост е инспириран от хорара на Дивна и от един мой модел, който астрологично е представен чрез неаспектираната ми Луна в 5-ти дом, имам и една близка приятелка, която сега преживява труден период и при нея в момента забелязвам 2 такива програми, странното е че са противоположни помежду си.
Единственото обяснение, което намирам е, че този модел е бил до болка усвоен в минал живот, хипертрофирал и явно е време да се моделира изявата му.
Дивна, сега се сещам, мисля беше споменала, че бившият ти съпруг ти е давал повод да се съмняваш в лоялността му, може би имаш реални причини да реагираш по начина, по който си го направила, това го знаеш най-добре ти и с тази тема не искам нищо да кажа.
Е, интересува ли ви темата и имате ли наблюдения? :blink:
Принципно моя си модел видях как съм го създала, беше в минал живот.