Тази нощ се мъчих да си разтълкувам хорара, но така и не успях въпреки, че Дияна беше така мила да ми обясни с подробности какво и как да търся.
Имам нужда от помоща ви. Въпросът ми е: Това ли е краят на връзката ми с М (назовала съм го по име)?
Предварително благодаря на всички, които ще се включат!
Дивна, тъй като не разбирам от хорари си позволих да ти гледам на Таро.
За съжаление, според картите връзката ви няма добро бъдеще поне за няколко месеца напред.
Някой се опитва да се измъкне тихомълком, без караници, просто иска да си тръгне, да се справи сам, да овладее положението, възможно е според 7 мечове, която се падна да има и задкулисни неща, нещо да се крие, да се лицемерничи по някакъв начин, да се лъже.
Мъжът светъл ли е, динамичен, активен, защото ми се падна Рицар Жезли, ако не е той в такъв случай е просто желание да се следват собствените цели, желание за пътуване, да бъдеш своенравен, свободолюбив, да бъдеш енергичен.
Накрая ми се падна ДЯВОЛЪТ. Това са страхове, съмнения, вкопчване в материята, търсене на материална изгода, или просто единия държи другия впримчен, просто го използва.
Засега връзката ви няма да има добър развой, но всичко подлежи на промяна разбира се.