Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163015 Прегледи
*

Divna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #3120 -: Май 23, 2010, 04:34:26 pm »
Лили, мисля че в момента нещата наистина са много сериозни. Току-що се чухме по телефона и пожела да ме види. Искал нещо да говори с мен. Спомена ми само, че желае да има сродна душа.
Ти знаеш историята ни. Разказвала съм я. Бяхме заедно, след това се разделихме за няколко месеца и после пак възобновихме отношенията си. Но страхът да не се обвържем отново, за да искаме да живеем отново заедно беше голям и двамата си сложихме един вид бариера. По този начин ясно е, че не се чувстваме напълно удоволетворени. Абе не ми се говори. Смазана съм.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3121 -: Май 23, 2010, 04:35:24 pm »
Отново ли е замесена ревност?
В хорара Венера и Плутон са в точна опозиция, а преди задаване на въпроса Луната е направила квадрат с тях.
Луната е във Везни, което има отношение и към въпроса. Рецепция с Венера, както вече споменах.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #3122 -: Май 23, 2010, 04:37:10 pm »
Пак ли мислиш, че друга жена е замесена?
Луната е във Везни и в разходящ квадрат с Венера в Рак, във взаимна рецепция са, знакът Телец /Венера/ е интерсептиран в 10 дом.

Какво ще рече това? Не съм в състояние въобще да разсъждавам.
Каза ми, че е започнал да се оглежда, но според него било много трудно да намери такава жена която хем да му допада интелектуално, хем физически  :'(.

*

Divna

« Отговор #3123 -: Май 23, 2010, 04:37:50 pm »
Отново ли е замесена ревност?
В хорара Венера и Плутон са в точна опозиция, а преди задаване на въпроса Луната е направила квадрат с тях.
Луната е във Везни, което има отношение и към въпроса. Рецепция с Венера, както вече споменах.

Да не би вече да си е намерил?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3124 -: Май 23, 2010, 04:38:46 pm »
Току-що се чухме по телефона и пожела да ме види. Искал нещо да говори с мен. Спомена ми само, че желае да има сродна душа.

Ама това, че иска да говори с теб, все още не означава, че това е краят. И откъде си сигурна, че иска да говори с теб за раздяла, а не за нещо друго?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #3125 -: Май 23, 2010, 04:40:55 pm »
Лили, а защо тогава ще ми казва, че е започнал да се оглежда?
Просто ме подготвя. Разбрали сме се, че един ден ако някой срешне и хареса друг ще бъдем честни един към друг. Не желаем да се нараняваме, ама то неминуемо ще стане :'(.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3126 -: Май 23, 2010, 04:42:03 pm »
Дивна, стига драматизира.  :blink:
В момента, в който видях хорара, помислих, че въпросът е зададен след поредното скарване между вас. А всъщност все още нищо не се е случило.
И тъй като хорарният въпрос е зададен от теб, не от него, разходящите аспекти в картата не показват това, което се се е случило с приятеля ти, а как си изживяла ти нещата. Според мен посочените по-горе аспекти показват твоята нагласа след последното ви скарване, когато си го изревнувала от друга жена. И тази нагласа е рефлектирала и върху сегашния хорар. Така мисля.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3127 -: Май 23, 2010, 04:44:21 pm »

Това ли е казал?
Когато един мъж не е сигурен в жената и нейните намерения, може и това да каже или да направи.
От дотук споделеното разбирам, че се опитваш да спазваш дистанция, издигате бариери някакви.
Ако мислите, че сте един за друг, какво ви пречи да продължите напред заедно?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3128 -: Май 23, 2010, 04:46:20 pm »
Дивна аз мисля че отговора е не на Луната и предстои сектил с марс и тригон с нептун (ако броим изобщо нептун при тълкуването на хорара) но пък не бива да се съди само по Луната.Хорарът наистина е интересен натоварени са осите 3-9 и 5-11 споровете около децата ли са?На Уран т.е. той му предстои да смени знака и може би и самия той да си промени отношението към теб а ако гледаме Сатурн той е ретрограден но скоро ще тръгне директен и той ще смени знака си - при този мъж ще има някакви промени и най-вероято са свързани с партньор Везни-Овен са знаците.Слънцето питащата е в Близнаци на него му предстоят трудни аспекти с Юпитер и Сатурн вероятно си много объркана и искаш да говориш затова.Слънцето е в неговия 4-ти дом което може да се тълкува като край и все пак има едно но..Първото което ми направи впечапление е Венера -Плутон опозиция да няма друга жена или ревност?
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #3129 -: Май 23, 2010, 04:46:27 pm »
Ако искаш да скъсаш с някого, все си мисля, че няма да го подготвяш по този начин. Закарваш го на обществено място, ресторант напримар и му казваш, че не сте един за друг.... :-\

Да не би да те подготвя за въпрос, който ще те постави пред по-сериозно обвързване с него? :unsure:

За да те провокира ;) Знае, че това ще събуди любопитството ти.....и слабостите ти. ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #3130 -: Май 23, 2010, 04:48:13 pm »
Господи, как е възможно да съм толкова кьорава и нищо да не виждам.
Аз (1дом Лъв) и той(7дом Водолей) - Слънце и Уран в секстил - не би трябвало да сме в лоши взаимоотношения. И в действителност не сме се карали. Той птосто ей така ми го съобщи.
Раздялата по 10 дом. Марс (краят)прави каре със Слънце(аз). А няма аспект с неговата планета Уран.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3131 -: Май 23, 2010, 04:48:47 pm »
И на мен ми хрумна това, което писа Аурора, дано да иска да се сближите. Не прибързвай с лошите очаквания, макар да е трудно, бъди силна.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Инти

• 2068
« Отговор #3132 -: Май 23, 2010, 04:50:24 pm »
Тази нощ се мъчих да си разтълкувам хорара, но така и не успях въпреки, че Дияна беше така мила да ми обясни с подробности какво и как да търся.
Имам нужда от помоща ви. Въпросът ми е: Това ли е краят на връзката ми с М (назовала съм го по име)?
Предварително благодаря на всички, които ще се включат!

Дивна, тъй като не разбирам от хорари си позволих да ти гледам на Таро.

За съжаление, според картите връзката ви няма добро бъдеще поне за няколко месеца напред.

Някой се опитва да се измъкне тихомълком, без караници, просто иска да си тръгне, да се справи сам, да овладее положението, възможно е според 7 мечове, която се падна да има и задкулисни неща, нещо да се крие, да се лицемерничи по някакъв начин, да се лъже.

Мъжът светъл ли е, динамичен, активен, защото ми се падна Рицар Жезли, ако не е той в такъв случай е просто желание да се следват собствените цели, желание за пътуване, да бъдеш своенравен, свободолюбив, да бъдеш енергичен.

Накрая ми се падна ДЯВОЛЪТ. Това са страхове, съмнения, вкопчване в материята, търсене на материална изгода, или просто единия държи другия впримчен, просто го използва.

Засега връзката ви няма да има добър развой, но всичко подлежи на промяна разбира се.

« Отговор #3133 -: Май 23, 2010, 04:52:05 pm »
Господи, как е възможно да съм толкова кьорава и нищо да не виждам.
Аз (1дом Лъв) и той(7дом Водолей) - Слънце и Уран в секстил - не би трябвало да сме в лоши взаимоотношения. И в действителност не сме се карали. Той птосто ей така ми го съобщи.
Раздялата по 10 дом. Марс (краят)прави каре със Слънце(аз). А няма аспект с неговата планета Уран.
Слънцето е по-бързата планета и му предстои секстил с Марс а не квадрат гледай сходящите пък и си много объркана сега изчакай може да са ти напразни притесненията!

*

Divna

« Отговор #3134 -: Май 23, 2010, 04:55:02 pm »
Значи според картите Таро и според хорара на въпроса това ли е краят на връзката ми, отговорът е ДА  :'(

*

Инти

• 2068
« Отговор #3135 -: Май 23, 2010, 04:56:46 pm »
Значи според картите Таро и според хорара на въпроса това ли е краят на връзката ми, отговорът е ДА  :'(

Не знам, може просто да го е страх от обвързване.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3136 -: Май 23, 2010, 04:57:25 pm »
Ако искаш да скъсаш с някого, все си мисля, че няма да го подготвяш по този начин. Закарваш го на обществено място, ресторант напримар и му казваш, че не сте един за друг.... :-\

Има и други начини, повярвай.
На мен ми се е случвало да скъсаме по телефона.
Или пък след като сте правили секс, преди да тръгнеш ти казва, че иска да говори с теб.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3137 -: Май 23, 2010, 04:58:24 pm »
Значи според картите Таро и според хорара на въпроса това ли е краят на връзката ми, отговорът е ДА  :'(

Не знам, може просто да го е страх от обвързване.
и хорара това показва не прибързвай отговора според мен е търпение е не точно край!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3138 -: Май 23, 2010, 05:01:39 pm »
Гледам я тази карта и не мисля, че отговора е "да". Според мен това не е края! Все пак ще имате поводи за дрязги, явно сега е период на изясняване и установяване на ситуцията, тоест вашите отношения. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #3139 -: Май 23, 2010, 05:03:23 pm »

Има и други начини, повярвай.
На мен ми се е случвало да скъсаме по телефона.
Или пък след като сте правили секс, преди да тръгнеш ти казва, че иска да говори с теб.  ;D
Понякога жените са склонни да преувеличават нещата и това кара мъжете да предприемат сериозни стъпки макар и след секс да кажат край първо мислят с долната а после с горната глава!