Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164739 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3200 -: Май 23, 2010, 08:32:18 pm »
Е,не, палвам колата,отивам до летището и Фърча...Що не ми се обадиш по телефона?
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #3201 -: Май 23, 2010, 08:32:26 pm »
Пожелайте ми да бъда силна.

Пожелавам ти, миличка. Каквото и да стане, нека то е най-доброто за теб!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #3202 -: Май 23, 2010, 08:35:32 pm »
Е,не, палвам колата,отивам до летището и Фърча...Що не ми се обадиш по телефона?

Опитвам, но нямам връзка. Свободна ли е линията при теб?

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3203 -: Май 23, 2010, 08:37:24 pm »
Да,бе,как да не е свободна...Не говоря в момента
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

missKapriz

« Отговор #3204 -: Май 23, 2010, 08:50:17 pm »
Diwna,като една изтормозена притежателка на Луна в Скорпион много добре те разбирам!А като четох Небесна как се е чувствала близо до такава луна-еми и на околните явно не им е лесно с нас.
Преди около 2 години и на мен сатурн ми мина през Слънцето-толкова глупости не бях вършила в живота си-и всички от глупост,гордост,прекалена емоционалност и всякакви там лунно-скорпионски щуротии.
Аз по опринцип съм много хладнокръвна,но като се филмирам сама направо ставам парцал-като че ли всички сили ме напускат отведнъж.Обикновено нищо от това,което ме довежда до големите ми притеснения не се сбъдва.Интересното е,че хем ме е страх,хем някакси знам,че напразно се страхувам.И става цирка пълен.
дано и ти няма за какво да се притесняваш.А и да има-едва ли е края на света :wub:Макар,че знам,че за теб ще е така-поне в началото.Кураж,Дивна :wub:

« Отговор #3205 -: Май 23, 2010, 09:00:55 pm »
Мерси на включилите се.

И на мен ми изглеждаше като "не", както и да го гледах. Ситуацията е следната: предишният ден (19-ти май)ми се обадиха от журито (а те са ми познати режисьори) да ме питат за "аджеба, що е искал да каже авторът :)" и ми казаха че им е харесала. На другия ден (20-ти) беше крайният срок. А резултатът излезе чак днес. Пиесата я одобриха. :))

Единственото "да", което успях да измъкна е това, че У5 (Марс) и на Асц - съвпадат.

*

missKapriz

« Отговор #3206 -: Май 23, 2010, 09:16:24 pm »
От цялата работа само това,че твои приятели са и евентуалните ти партньори ми е верно :-XНо пък изобщо не мога да разбера защо отг е ДА

« Отговор #3207 -: Май 23, 2010, 09:21:49 pm »
Мноого се радвам за теб РаХАри. И за себе си  ;D

Но пък изобщо не мога да разбера защо отг е ДА

Защото е У10ти е м 6ти,у 1 ви и У 10ти са в разходящ тригон, У 3ти е в 10ти и затова са му са се обадили да го попитат - аз съм споменала за нещо подобно - че може да я върнат за доработване.

« Отговор #3208 -: Май 23, 2010, 09:28:17 pm »
РаХари, те са ти се обадили на 19ти, ти си питал на 20-ти. Те още в началото са я харесали. ЗАтова аспекта на У1ви Плутон и У10ти с в разходящ тригон в минути.  ;)

*

missKapriz

« Отговор #3209 -: Май 23, 2010, 09:31:40 pm »
Значи тук показателни са разходящите аспекти.Но пък ние от къде можем да разберем кои аспекти посочват изхода на събитието?
Ра Хари,това окончателно ли е.Не че искам да е друго,но има ли вероятност нещата да не се случат според желанията ти-окончателно ли е одобрението на пиесата?

*

Nebesna

« Отговор #3210 -: Май 23, 2010, 09:39:47 pm »
Мерси на включилите се.

И на мен ми изглеждаше като "не", както и да го гледах. Ситуацията е следната: предишният ден (19-ти май)ми се обадиха от журито (а те са ми познати режисьори) да ме питат за "аджеба, що е искал да каже авторът :)" и ми казаха че им е харесала. На другия ден (20-ти) беше крайният срок. А резултатът излезе чак днес. Пиесата я одобриха. :))

Единственото "да", което успях да измъкна е това, че У5 (Марс) и на Асц - съвпадат.

ЧЕСТИТО!
Забелязала съм, че когато една и съща планета управлява питащия и журито, тогава отговорът винаги е "да", дори и да има трудни аспекти.

Това, което казваш не ми се вижда достатъчно доказателство. Освен съвпадът на Луната с Марс да го изтълуваме като "ДА", независимо, че Луната прави негативни аспекти до преди да напусне знака. Луната управлява журито и е в съвпад с Марс.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3211 -: Май 23, 2010, 09:41:03 pm »
 Дивна, щом Слънцето му е в 7 дом, а на кусписа му е фиксиран знак, не мисля, че така лесно ще прекъсне връзка.
 Възможно ли е поради това, че връзката ви не е такава каквато искаш, да виждаш нещата малко по-драматично от необходимото? На него в този момент може и да не му е по силите да те успокоява, а и да няма за какво. :blink: :blink:
« Последна редакция: Май 23, 2010, 09:49:18 pm от Uran »

*

Nebesna

« Отговор #3212 -: Май 23, 2010, 09:48:10 pm »
Значи тук показателни са разходящите аспекти.Но пък ние от къде можем да разберем кои аспекти посочват изхода на събитието?
Ра Хари,това окончателно ли е.Не че искам да е друго,но има ли вероятност нещата да не се случат според желанията ти-окончателно ли е одобрението на пиесата?

Разходящият съвпад на Луната с Марс, може да означава, че вече пиесата е била одобрена в момента на задаването на въпроса. Мене ме усложни интерсептацията, тя ме обърка.

*

missKapriz

« Отговор #3213 -: Май 23, 2010, 09:52:42 pm »
Да,Небесна,и аз си го помислих това за разходящия аспект Луна/Марс.Но как да разберем в случая,че събитието се е случило?За да гледаме разходящите.Може би е имало нужда от повече обяснения във връзка с въпроса.

« Отговор #3214 -: Май 23, 2010, 09:54:38 pm »
Но как да разберем в случая,че събитието се е случило?За да гледаме разходящите.

А ми просто допускаш, че той е попитал след като е имало събитие, за което той самия не знае. За мен това беше разходящия аспект на Мерка У10 с У1ви Плутон и У10 Мерк в 6ти - ще му възложат работа.

*

missKapriz

« Отговор #3215 -: Май 23, 2010, 09:58:25 pm »
Но той не пита за работа :'(Аз изобщо не свързах въпроса с работа :-\По-скоро би могло да става въпрос за хонорар.Уф,обърках се вече

« Отговор #3216 -: Май 23, 2010, 10:06:52 pm »
Пиесата е одобрена окончателно. Има вероятност, когато сме се чули предишния ден, вече всичко да е било решено, но тогава не ми се вързва забавянето с 3 дни от обявения срок.

« Отговор #3217 -: Май 23, 2010, 10:08:18 pm »
Има вероятност, когато сме се чули предишния ден, вече всичко да е било решено, но тогава не ми се вързва забавянето с 3 дни от обявения срок.

Управител 3ти Сатурн ретро в 10-ти /домът на отсъждащия/ ;)

*

Nebesna

« Отговор #3218 -: Май 23, 2010, 10:18:02 pm »
Да,Небесна,и аз си го помислих това за разходящия аспект Луна/Марс.Но как да разберем в случая,че събитието се е случило?За да гледаме разходящите.Може би е имало нужда от повече обяснения във връзка с въпроса.

Обратното. Самият разходящ аспект говори сам по себе си, че събитието вече се е случило. Сходящите аспекти показват предстоящи събития, а разходящите-отминали. Дори и да попитаме, кверентът, той може да не знае, а да си чака отговора.

Мен по-скоро ме притесни това как да тълкувам самият съвпад на Луната с Марс - като положителен или като отрицателен, понеже Марс едновременно е малефик, а управлява пиесата (а Луната-журито).

Чела съм, че съвпадите на Луната с малефици се отчитат като отрицателни, а с бенефици - като положителни.

Ра Хари, да беше казал, че имаш приятели, та да погледнем и към 11-ти дом?

*

Divna

« Отговор #3219 -: Май 23, 2010, 10:33:33 pm »
Мили момичета,

както винаги правя и сега ще се опитам да ви напиша развитието на моята дилема.
Моят "Дон Жуан" пристигна в къщи ухилен до ушите, заявявайки ми, че не е сам и в колата го чака някой, с когото желае да ме запознае. Попита ме дали е удобно без предварителна покана личността да влезе в дома ми, понеже и тя искала да се запознае с мен. Аз парализирана от всякъде, първото нещо, което попитах е дали няма да говорим както той ме помоли по-рано по телефона (Луната ми чакаше тоталното си унищожение  :-[ ).
След две минути пристигна и високопоставената персона (състезател по бокс от световната национална лига). Та имах щастието да се запозная с една "звезда" в къщи, която дойде да разгледа галерията ми от картини, пожелавайки си да си поръча няколко за новият си дом, който предстои да купува скоро.
През цялото време моя "Дон Жуан" се държа като най-влюбения мъж на света, изкара ме за най-талантливата артистка, най-най- във всяко едно отношение жена. Можете да си представите колко неадекватна съм била  през цялото време :o. Гледах и не вярвах ни на очите си, ни на ушите си. Съвсем ме довърши. Та след около час решиха да тръгват и аз на врата отново с циклещия въпрос на ухото му: "Ама ние няма ли да си говориме?". Той ми се ухили, целуна ме и ми каза: "Ще ти се обадя по-късно" и изчезна.

Та развръзката още не е дошла. Сега е антракта. Втората част от преставлението не знам кога ще започне.
Виждате ли на какво ме подлага тоя Лъв? Откарва ме на кладата, после ме искарва героиня и накрая ... незнам, защото следва продължение.