Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164112 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3220 -: Май 23, 2010, 10:37:02 pm »
Миииии, нищо. Страх го е и е използвал боксьора като претекст, за да дойде да те види  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #3221 -: Май 23, 2010, 10:42:36 pm »
Мили момичета,

както винаги правя и сега ще се опитам да ви напиша развитието на моята дилема.
Моят "Дон Жуан" пристигна в къщи ухилен до ушите, заявявайки ми, че не е сам и в колата го чака някой, с когото желае да ме запознае. Попита ме дали е удобно без предварителна покана личността да влезе в дома ми, понеже и тя искала да се запознае с мен. Аз парализирана от всякъде, първото нещо, което попитах е дали няма да говорим както той ме помоли по-рано по телефона (Луната ми чакаше тоталното си унищожение  :-[ ).
След две минути пристигна и високопоставената персона (състезател по бокс от световната национална лига). Та имах щастието да се запозная с една "звезда" в къщи, която дойде да разгледа галерията ми от картини, пожелавайки си да си поръча няколко за новият си дом, който предстои да купува скоро.
През цялото време моя "Дон Жуан" се държа като най-влюбения мъж на света, изкара ме за най-талантливата артистка, най-най- във всяко едно отношение жена. Можете да си представите колко неадекватна съм била  през цялото време :o. Гледах и не вярвах ни на очите си, ни на ушите си. Съвсем ме довърши. Та след около час решиха да тръгват и аз на врата отново с циклещия въпрос на ухото му: "Ама ние няма ли да си говориме?". Той ми се ухили, целуна ме и ми каза: "Ще ти се обадя по-късно" и изчезна.

Та развръзката още не е дошла. Сега е антракта. Втората част от преставлението не знам кога ще започне.
Виждате ли на какво ме подлага тоя Лъв? Откарва ме на кладата, после ме искарва героиня и накрая ... незнам, защото следва продължение.

Слъцето (т.е. Ти) прави квадратура със Сатурн (т.е. той), което означава "НЕ" това не е краят.
Вече за втори път ти казвам "НЕ", но ти си питай. Аз нямам нищо против да ти го повтарям

Този мъж те обича Дивна. Но той обича и да те впечатлява. Мъжът, роден с Луна в Лъв иска да се гордее с партньорката си. Представяш ли си колко горд е бил пред този боксьор с твоето творчество.

*

Nebesna

« Отговор #3222 -: Май 23, 2010, 10:45:51 pm »
Пропуснах да ти кажа, че той очаква и ти да се гордееш с него. все пак и Слънцето му е в Лъв.

*

Nebesna

« Отговор #3223 -: Май 23, 2010, 10:52:35 pm »
Миииии, нищо. Страх го е и е използвал боксьора като претекст, за да дойде да те види  ;D

;D ;D ;D ;D

И мен би ме било страх. Честно!
Добре, че моят имаше Слънце във Водолей в съвпад с моята Луна, та ме усещаше на моменти и правеше понякога първата крачка към сдобряване. Ама аз си имам винаги "едно наум"! Хаааааааааа!

*

Divna

« Отговор #3224 -: Май 23, 2010, 10:58:42 pm »
Ако ви кажа каква глава ме боли ... а очите ми са като на понички. Искам да си легна и да забравя тоя кошмарен ден.
Не знам, Небесна казвал ми е, че ме обича, калзвал го е и на децата ми, че ме обича, ама много гори тая му любов.  Аз мине-не мине все съм си на кладата. Емоционално ще се срина. Миналата година толкова тежко изживях раздялата ни, че не искам и да си помислям за повторение. А знам, че ще има продължение. В наща връзка постоянно има екшъни, от скука ни Луната ми може да се оплаче, ни пък неговото Слънце.
Днес на вратата реших да го посрешна с :Обичам те! А той само къде не започна да мяука от удоволствие, че е незаменим.  

*

Divna

« Отговор #3225 -: Май 23, 2010, 11:25:07 pm »

Слъцето (т.е. Ти) прави квадратура със Сатурн (т.е. той), което означава "НЕ" това не е краят.
Вече за втори път ти казвам "НЕ", но ти си питай. Аз нямам нищо против да ти го повтарям
[/quote]

;D
Благодаря, Небесна!
Благодаря на всички момичета, които днес бяха до мен, и ми даваха сили!  :88:

*

Nebesna

« Отговор #3226 -: Май 23, 2010, 11:28:08 pm »
Ако ви кажа каква глава ме боли ... а очите ми са като на понички. Искам да си легна и да забравя тоя кошмарен ден.
Не знам, Небесна казвал ми е, че ме обича, калзвал го е и на децата ми, че ме обича, ама много гори тая му любов.  Аз мине-не мине все съм си на кладата. Емоционално ще се срина. Миналата година толкова тежко изживях раздялата ни, че не искам и да си помислям за повторение. А знам, че ще има продължение. В наща връзка постоянно има екшъни, от скука ни Луната ми може да се оплаче, ни пък неговото Слънце.
Днес на вратата реших да го посрешна с :Обичам те! А той само къде не започна да мяука от удоволствие, че е незаменим.  

Така са Лъвовете, обичат да ги галиш по гривата. Всъщност те са едни доста по-големи котета. Много са романтични. Моят бъдещ зет така спечели дъщеря ми. Обаждаше се само, за да и каже:"Честит първи сняг!" Сърдечни са и щедри! Какво по-хубаво от това да казва на децата ти, че те обича. така и те ще се чувстват спокойни и ще се радват, че майка им е щастлива. Хайде, почини си сега и утре очаквай подарък! лека нощ! Да спиш във кош! :kissd: :bedtime2:

*

Uran

• 6041
« Отговор #3227 -: Май 24, 2010, 02:15:06 pm »
 Дивна, Дивна, знаех си, че не е краят. Опитвай се от време на време да разсъждаваш като мъж и да поглеждаш през неговите очи  ;D ;D уверявам те, този ракурс е полезен, за да не се драматизират излишно нещата.
 Успех! ;D ;D :wub:

« Отговор #3228 -: Май 24, 2010, 05:22:13 pm »
здравейте,
често сънувам един човек-зададох въпрос дали той си мисли за мен /защото аз не си мисля за него,а съм чувала,че ако някой си мисли за тебе го сънуваш често/ и излезе доста интересен хорар - ако ви се човърка -24.05.17.00 Варна-въпроса - мисли ли той за мене?не знам как да кача картата иначе щях да го направя :blink:

« Отговор #3229 -: Май 24, 2010, 05:31:11 pm »
Nataliа, направих карта по твоя хорар, но не мога да помогна с тълкуване. Дано някой да се включи  :blink:

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #3230 -: Май 24, 2010, 05:49:02 pm »
Здравей,
Съжалявам , но възможно ли е да направиш карта и за мен ?
Надявам се не те затруднявам и се извинявам ако съм нахален.
Ще съм ти много благодарен

« Отговор #3231 -: Май 24, 2010, 06:15:41 pm »
Здравей,
Съжалявам , но възможно ли е да направиш карта и за мен ?
Надявам се не те затруднявам и се извинявам ако съм нахален.
Ще съм ти много благодарен

ето тук си попълваш данните и картата излиза автоматично http://www.astro.com/horoscopes
ПОсле, за да я качиш тук следваш тези стъпки http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4257.0.html

« Отговор #3232 -: Май 24, 2010, 06:19:23 pm »
как ги закачете тези карти?

*

missKapriz

« Отговор #3233 -: Май 24, 2010, 06:24:15 pm »
Там където пишеш отговори по дадена тема,най-долу,има едно плюсче и пише Допълнителни опции Та в тези опции влизаш и по-нататък е лесно
забравих да ти пиша,че преди това е необходимо да си сейфнала картата като файл в компютъра ти

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3234 -: Май 25, 2010, 10:56:18 am »
....бихте ли ми помогнали по един въпрос  :-[
....все още съм начинаеща...и ме интересува дали някога ще започна да разбирам повече от астрология или ще си остана същия тъп блокаж в тази насока... :angry: :'(
много ми се ще да мога да разбирам и да прилагам нещата на практика както вие тук в този форум умеете.... отдавна си го задавм този въпрос защото срещам затруднения в интерпретациите(дори и на някакви елементарни неща...а всъшност имам някакви основни познания, които други хора като имат всичко им се отдава по-лесно  :( :'( а аз съм зле и това много ме тормози)...иска ми се да ми не ми беше толкова трудно....
въпросът ми е:
ще стана ли все някога по добра в тази наука...?..или може би по-точният въпрос е
ще постигна ли желания напредък(в астрологиатя) в бъдеще?

на мен ми е трудно да определя сигнификатора на въпроса.....Меркурий.. :unsure:
много ще се радвам ако някой ми помогне....

« Отговор #3235 -: Май 25, 2010, 11:04:53 am »
Един хорар дава прегледна бъдещето до 2-3 месеца. Можем да се ограничим дали в този период ще напреднеш  :blink:

Не съм сигурна къде да търсим астрологията - по 9-ти дом ли? Ако е така У9ти е в 1ви - за сега имаш интерес към нея и я "държиш" един вид. ;) Освен това, факта, че марс е в първи дом той къщо е сигнификатор на тебе, освен на астрологията - още едно ДА.
Управителите на 1ви и 9ти са в разпаднал се секстил - дано търпението ти стигне да я изучаваш. ;)
Иначе, Ванила, напредъкът е условна работа.  
« Последна редакция: Май 25, 2010, 11:14:45 am от Aurora Borealis »

*

Asol

• 4140
« Отговор #3236 -: Май 25, 2010, 11:14:16 am »
Не разбирам от хорари, но астрологията си иска много отделено време -  "къщата" не може да се строи от покрива  ;D и търпение и пак не се знае знае ли се  ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3237 -: Май 25, 2010, 11:33:28 am »
...благодаря Aurora, нямам намерение да се отказвам ....в момента времето не ми стига особено за каквото и да било, но ми е една от любимите науки и не мога да си предствя какъв точно би бил живота ми без нея(това може да звучи малко смешно.. :-[)
не мога да разбера защо ми е толкова трудно.... :'(, но няма да се отказвам... :angry:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3238 -: Май 25, 2010, 11:53:28 am »
Vanilla, за всяко нещо е нужно време.  :blink:
В тоя ред на мисли и аз усещам как тъпча на едно място, като отделям по-голямата част от свободното си време за форума.
В началния етап участието в астрологичен форум може да бъде полезно, но впоследствие започваш да циклиш на едно място. Оттук нататък смятам да отделя повече време за усъвършенстването си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3239 -: Май 25, 2010, 12:27:07 pm »
Vanilla, за всяко нещо е нужно време.  :blink:
В тоя ред на мисли и аз усещам как тъпча на едно място, като отделям по-голямата част от свободното си време за форума.
В началния етап участието в астрологичен форум може да бъде полезно, но впоследствие започваш да циклиш на едно място. Оттук нататък смятам да отделя повече време за усъвършенстването си.

Lillie, надявам се след време да имам напредък...щото се чувствам много тъпо  :(.....и ще е много тъпо ако дори и след време пак съм на същото ниво.... :(