Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166765 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3380 -: Май 30, 2010, 06:15:34 pm »
Абе,къв 21 ден,като тя заминава в чужбина в началото на юни?

И кво, няма ааа ся повръща ли от чужбината? Колко време ще стои там?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3381 -: Май 30, 2010, 06:24:18 pm »
:o :o Моля за още един прочит, че освен всичко останало тогава беше и пълнолуние...
И според мен /доколкото мога да съм обективна в случая/ отоговорът е Не, но

Въпросът е:

Ще произтекат ли негативни последици за мен от допуснатата сериозна грешка в работата?

Аз първия прочит съм го пропуснала, ама ти е много завоалиран въпроса, душко. Аз няма да рапитвам тук, но мисля, че може да се размине с удържане на някакви пари. Меркурий управлява и теб и шефа / 10 дом / и е в 8. Друго нищо не ми идва наум без никаква информация. Късмет!

*

Divna

« Отговор #3382 -: Май 30, 2010, 06:26:08 pm »
Кабала, приятелката ти може да намери парите когато пристигне в чужбина. В дрехи или един Господ знае къде. Или пък след заминаването й тези пари може да излязат на яве. Някой друг може да ги открие.

*

abroad

« Отговор #3383 -: Май 30, 2010, 06:27:54 pm »
 :blink: Мерси, Скарлет!
Ми аз рева от няколко дни и нищо не съм скрила. Въпросът е зададен непосредствено след установяване на грешката, абсолютно и изцяло по моя вина. Запомнила съм грешно срок на договор и съм изтървала крайния му срок, което никак не е добре...Ако работодателят реши последиците могат да бъдат доста негативни :(

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #3384 -: Май 30, 2010, 06:31:49 pm »
Извинете ме за късното включване, но независеше от мен.

Въпросът ми беше -

Да се подложа ли на хипноза!  

Слагам картата, за да не я търсите.
« Последна редакция: Май 30, 2010, 06:45:20 pm от Mari »

*

Divna

« Отговор #3385 -: Май 30, 2010, 06:33:08 pm »
Значи може да се даде отговор и на 5 въпроса, Дивна, ама е трябвало да го зададеш тогава.Сега ще правиш нова карта.Та,така, къде видяхте осуетяване? Има една опозиция и един куинкокс. Последните аспекти са тригон към сатурн и секстил със Юпитер?!

ОК! Съставих нова карта за пътуването. Въпросът ми е: Ще отида ли на 3 юни 2010 в Отава? И ще успея ли да свърша работата за която отивам в посолството?

Някой има ли идея по моя въпрос?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3386 -: Май 30, 2010, 06:36:25 pm »
Аброад, малко се колебаех дали да пиша, но леко е притеснителен тригона на Луната с Марс, който управлява 8 дом и наистина може да е свързан с взимане от теб /на пари в случая/.
Другото, което е, ти - Меркурий ти предстои секстил с Венера, тя пък отговаря за 2 дом в картата.
Така зададен въпроса това е - "да".
Някои автори казват, че положителните аспекти все пак показват добро стечение на обстоятелствата, надявам се да е вярно, тъкмо сега ще видя пак за пореден път при такива въпроси какво всъщност се случва.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #3387 -: Май 30, 2010, 06:38:03 pm »
Значи може да се даде отговор и на 5 въпроса, Дивна, ама е трябвало да го зададеш тогава.Сега ще правиш нова карта.Та,така, къде видяхте осуетяване? Има една опозиция и един куинкокс. Последните аспекти са тригон към сатурн и секстил със Юпитер?!

ОК! Съставих нова карта за пътуването. Въпросът ми е: Ще отида ли на 3 юни 2010 в Отава? И ще успея ли да свърша работата за която отивам в посолството?

Сега ще посторя една карта на твоя въпрос с моите координати да видим какъв отгово ще излезне  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3388 -: Май 30, 2010, 06:38:16 pm »
Добре ли е Янислав?Къде е?Ще го намерят ли?-става въпрос за момчето,чиято карта Дейзи постна в Събития и транзити.

Намерили са тялото на момчето - Янислав от хорара на МисКаприз.
http://www.standartnews.com/news/details/id/69612/%D0%A2%D1%80%D1%83%D0%BF-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%BB%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B0-%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B8-
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3389 -: Май 30, 2010, 06:39:49 pm »
Аброуд, вчера ти видях хорара отгоре и според мен отговорът е Да, ще има последствия за теб и Не, няма да те уволнят заради това. Но сега нямам време, за да го видя по-задълбочено. Стискам палци.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3390 -: Май 30, 2010, 06:40:07 pm »
:blink: Мерси, Скарлет!
Ми аз рева от няколко дни и нищо не съм скрила. Въпросът е зададен непосредствено след установяване на грешката, абсолютно и изцяло по моя вина. Запомнила съм грешно срок на договор и съм изтървала крайния му срок, което никак не е добре...Ако работодателят реши последиците могат да бъдат доста негативни :(

Ти не ме разбра. Не те обвинявам, че криеш нещо. Щях да го видя в картата. Просто толкова много е изписано и валят въпроси след въпроси....че не съм го прочела. Картата ми е трудно да я изтълкувам така набързо, но като погледнах 4 дом / за края на нещата / и вижда,че предстои съвпад на Юпитер с Локус Фортуна. Може би някой все пак ще успее да спаси най-лошото положение. Щото иначе на Меркурий му предстоят доста негативни аспекти и към Нептун, и към Марс. А Марс управлява 3 дом и недай Боже да ти прекрати договора за работа. Ще чакам да кажеш какво е станало. Успех!  

*

missKapriz

« Отговор #3391 -: Май 30, 2010, 06:44:40 pm »
Добре ли е Янислав?Къде е?Ще го намерят ли?-става въпрос за момчето,чиято карта Дейзи постна в Събития и транзити.

http://www.standartnews.com/news/details/id/69612/%D0%A2%D1%80%D1%83%D0%BF-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%BB%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B0-%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B8-
Ето случай,когато не се радвам,че съм отговорила правилно.
Мир на духа му!

« Отговор #3392 -: Май 30, 2010, 06:46:17 pm »
Тарото излезна. Мир на праха му. :'(

*

Divna

« Отговор #3393 -: Май 30, 2010, 06:47:07 pm »
Много ми е мъчно, когато разбера за смъртта на млади хора  :'(.
Нека духът му почива в мир!

*

Divna

« Отговор #3394 -: Май 30, 2010, 06:51:33 pm »
Момчето е преживяло и двете-катастрофира и после пада в река Лом :angry:Мислите ли,че е жив?

Сега видях картата му в темата Събития и транзити.

Може да е паднал в реката и да е бил в безсъзнание. Във връзка с това, че горе писах за открити пространства, гора и храсти. На тарото излязоха ужасни карти - най-лошото :'(, но не излезна карта на човек

Ох, много тежък казус мис Каприз. Те търсят ли го по протежението на р. Лом?

Аурора, ти направо си описала случилото се  :o.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3395 -: Май 30, 2010, 06:53:35 pm »

Ето случай,когато не се радвам,че съм отговорила правилно.
Мир на духа му!

И аз го казах, въпреки че си помислих първо, че става дума за малкото момче и стана объркване. Но в картата се вижда,че няма да го намерят жив. Мир на душата му!  :'(  Нали беше негов рождения хороскоп, който гледахме в другата тема? Имаше съвпад на прогресивно Слънце с натален Сатурн / управител на 4 дом /.

*

abroad

« Отговор #3396 -: Май 30, 2010, 06:54:27 pm »
Много кофти за момчето :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3397 -: Май 30, 2010, 06:57:50 pm »
Цитат
От тогава Янислав се издирва. Ако родителите му идентифицират трупа, това означава, че той е носен по течението на реката повече от 60 км.

Много съжалявам за детето! Мир на душата му!

Не съм гледала хорара, разгледах само наталната му карта вчера и моето предположение беше, че течението на реката го е отнесло и може да стои затиснат някъде... Имах предвид тялото му, което ще рече, че е мъртъв. Просто не исках да бъда директна. В радикса има показатели, които сочат как може да намери смъртта си.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3398 -: Май 30, 2010, 06:59:01 pm »

Аз не се включих в тълкуването на предходно формулирания въпрос, защото много ме затрунава опозицията на Луната с Венера.
То сега не е много по-различно, но да видим дали мога да направя накакво сполучливо тълкуване.
Задала съм въпроса към 19,20 ч СФ - момента в който видях новоформулирания въпрос.

Ти -МАрс/Плутон. Марс в Лъв, 9ти.  Аспектиран само от Нептун, но той не е сигнификатор.
Пътуването - Сатурн.

На луната й предстои тригон към САтурн и е подминала съвпада с Плутон - тебе. Смятам, че ще пътуваш.

Оттносно работатат в посолството.

Луната прави опозиция на Венера У6ти, но там е Меркурий, с който на ЛУната й предстои тригон. ДА , ще свършиш работата, за която ще отидеш.

Последния аспект на Луната е с Юпитер - У4ти  т.е. всичко ще приключи благоприятно.

Луната е във втори, Мерка в 6ти управлява 8ми, ЛФ е в  8ми. Това пътуване ще е ди донесе финасова изгода.

Предполагам, че по последния момент /Луна опозиция на Венера/ ще се чудиш дали ще пътуваш.

Да видим дали със сменените координати ще се получи! ;) Желая ти успех!  :wub:

*

missKapriz

« Отговор #3399 -: Май 30, 2010, 06:59:58 pm »
Преди време правих хорар и за малкото момче-и там е твърде лошо положението,но има малък шанс