Значи може да се даде отговор и на 5 въпроса, Дивна, ама е трябвало да го зададеш тогава.Сега ще правиш нова карта.Та,така, къде видяхте осуетяване? Има една опозиция и един куинкокс. Последните аспекти са тригон към сатурн и секстил със Юпитер?!
ОК! Съставих нова карта за пътуването. Въпросът ми е: Ще отида ли на 3 юни 2010 в Отава? И ще успея ли да свърша работата за която отивам в посолството?
Някой има ли идея по моя въпрос?
Аз не се включих в тълкуването на предходно формулирания въпрос, защото много ме затрунава опозицията на Луната с Венера.
То сега не е много по-различно, но да видим дали мога да направя накакво сполучливо тълкуване.
Задала съм въпроса към 19,20 ч СФ - момента в който видях новоформулирания въпрос.
Ти -МАрс/Плутон. Марс в Лъв, 9ти. Аспектиран само от Нептун, но той не е сигнификатор.
Пътуването - Сатурн.
На луната й предстои тригон към САтурн и е подминала съвпада с Плутон - тебе.
Смятам, че ще пътуваш.Оттносно работатат в посолството.
Луната прави опозиция на Венера У6ти, но там е Меркурий, с който на ЛУната й предстои тригон.
ДА , ще свършиш работата, за която ще отидеш.
Последния аспект на Луната е с Юпитер - У4ти т.е. всичко ще приключи благоприятно.
Луната е във втори, Мерка в 6ти управлява 8ми, ЛФ е в 8ми. Това пътуване ще е ди донесе финасова изгода.
Предполагам, че по последния момент /Луна опозиция на Венера/ ще се чудиш дали ще пътуваш.
Да видим дали със сменените координати ще се получи!

Желая ти успех! :wub: