Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164568 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #3440 -: Май 31, 2010, 11:07:16 pm »
Тая опозиция Луна/Венера наистина ми играе лоша шега. Утре следобед трябва да тръгвам за Отава, а все още не мога да се свържа с посланичката.

В работата  вече са ми намерили заместник за сряда и ще е много неприятно ако не мога да си свърша работата.

Четох за едно старо правило, че предхождащите негативни аспекти на Луната отменят следващите позитивни аспекти  :unsure:. 

;D Е, айде, де, колко пъти все ви питам - кое от двете е по-валидно според вас? Забелязвам и двете работят в различни карти. Ох, главата така ме цепи, искам да кажа нещо повече по въпроса, но сега не мога да формулирам нищо.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3441 -: Май 31, 2010, 11:12:05 pm »
Голяма обърквация.
Но в крайна сметка ако въпросът е дали е било откраднато, не трябва да се гледат сходящите аспекти, нали? По-скоро разходящите ще дадат насока какво се е случило с вещта.
А ако въпросът беше дали ще се намери изчезналата вещ, тогава щяхме да наблегнем на сходящите аспекти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #3442 -: Юни 01, 2010, 07:49:24 am »
Здравейте,

Предстоят ми кандидат-студентски изпити и съм много притеснен.
Въпросът ми е : Ще бъда ли приет в медицински университет ?
Часът е 08:34 , град Пловдив.

Благодаря ви предварително !

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3443 -: Юни 01, 2010, 08:31:46 am »
Здравейте,

Предстоят ми кандидат-студентски изпити и съм много притеснен.
Въпросът ми е : Ще бъда ли приет в медицински университет ?
Часът е 08:34 , град Пловдив.

Благодаря ви предварително !

Според мен - да. Луната представяща теб-питащия е в секстил с диспозитора си Уран на МЦ. Юпитер управлява и 6, и 9 дом и ще смени знака-ще има някакви промени в движение. Но тогава Луната ще направи секстил и с Юпитер /не,че сега не прави,но ще направиш някаква промяна според мен за добро/. Локус Фортуна и тя е в 9 дом, което подсилва възможността за успешно представяне на изпитите. Към каква специалност си се насочил? Травматолог, рентгенолог,неврология.....Успех!  :blink:

*

missKapriz

« Отговор #3444 -: Юни 01, 2010, 08:51:03 am »
Голяма обърквация.
Но в крайна сметка ако въпросът е дали е било откраднато, не трябва да се гледат сходящите аспекти, нали? По-скоро разходящите ще дадат насока какво се е случило с вещта.
А ако въпросът беше дали ще се намери изчезналата вещ, тогава щяхме да наблегнем на сходящите аспекти.
Според мен е така,и изобщо за минали събития показателни са разходящите аспекти.Също съм забелязала,че когато питането е за бъдещо събитие ранният асцендент не прави картата непременно нерадикална.

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #3445 -: Юни 01, 2010, 08:53:59 am »
Много ви благодаря Скарлет !

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3446 -: Юни 01, 2010, 08:57:04 am »
Много ви благодаря Скарлет !

Моля! Но не ми отговори каква специалност те влече? Освен изброеното, може и стоматология, щото имаш силен акцент на Козирог в натала, а той управлява костите и зъбите.  :rolleyes:

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #3447 -: Юни 01, 2010, 08:58:02 am »
Съжалявам пропуснах :(

Стоматология е.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3448 -: Юни 01, 2010, 09:39:25 am »
Здравейте всички  :blink:
Искам да задам един хорарен въпрос и да ви помоля за помощ при тълкуването. Преди няколко дни ми дойде една идея относно професионалната ми реализация и ежедневната ми работа. Става въпрос за  голяма промяна. Въпросът ми е дали ще има успех това начинание?
Часът е 10:13 град София, днес 01.06.2010
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

missKapriz

« Отговор #3449 -: Юни 01, 2010, 09:53:32 am »
Здравей,Кали
Твоят сигнификатор-Слънцето е в 11 дом-на приятелите,организациите и групите,както и доходите от бизнеса-като 2 от 10.Изобщо си мисля,че имаш предвид някакъв съвместен бизнес.Слънцето във Водолей е затормозено-явно е,че си не до там убедена.У10-Марс е на К2 и му предстои опозиция с Нептун,който е У8-разчиташ на заем и това те тревожи с нещо ли?Предстои секстил между Слънцето и Марс,тригон между Луна и Слънце.Освен това луна на К7 показва подкрепа от партньори.Като заключение мисля,че това ,което планираш ще бъде успешно,като изключа леки недоразумения с евентуалните ти партньори или трудности с документи/заради предстоящия квадрат Луна/Меркурий-У11 и У3/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3450 -: Юни 01, 2010, 10:05:37 am »
Чрез партньорство ли ще бъде осъществено начинанието? Защото, ако е така, от там се виждат евентуални проблеми и напрежение по остта на финансите. Иначе имаш един прекрасен тригон на Луната със Слънцето, което освен, че е доста обнадеждаващо, управлява и 2 дом - парите, тоест се очаква, че би било успешно от гледна точка на печалбите.

*

missKapriz

« Отговор #3451 -: Юни 01, 2010, 10:11:51 am »
Кали,а какъв е новия бизнес-търговия,нещо с транспорт или е свързано с издателска дейност.Върти ми се нещо по Меркурий и 3 дом,но в същото време е доста структурирано,изискващо повече точност,отколкото творчество

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3452 -: Юни 01, 2010, 10:20:13 am »
На мен не ми харесва и още нещо.
 Луната ще направи квадрат с МЦ. Отделно преди това я чака опозицията с Марс, която имах предвид, относно търканията по финансови въпроси с предполагаемите партньори, ако има такива. Съвпада с Нептун също...Освен всичко друго това се явява и втори дом на другите, на които ще разчиташ и положението само изглежда розово, съдейки по Нептун и управителят Уран.
 7 дом е вписан /те/ - вероятно е възможностите им да не могат да бъдат достатъчни да те подпомогнат, ограничен ресурс.

Ако вземем предвид Сатурн като управител на техния втори дом и диспозитора му - да, стабилни са, имат добро име или контакти.

Започнах с Луната и исках да кажа, че това не говори особено добре за постигането на целта, която се гони.
« Последна редакция: Юни 01, 2010, 10:24:19 am от sunrain »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3453 -: Юни 01, 2010, 10:23:09 am »
Доколкото става въпрос за идея - планове, надежди, а не за определено бизнес начинание, не трябва ли да гледаме статуса на сигнификатора - тоест управителя на 11-ти дом. Тук не е съвсем ясно - изглежда точно на границата между Рак и Близнаци. Ако следваме правилото за петте градуса на Лилли - ако е в последните пет градуса на знака, планетите и куспидите се отчитат като принадлежащи на следващия знак. Тоест няма много значение - все става въпрос за Близнаци. Меркурий в десети дом - силна позиция по дом. Слънцето У1 също е в 11-ти, също в Близнаци, светилата са в добър аспект помежду си. Есенциално Слънцето е слабо, но Меркурий е ОК.
По аспектите на Меркурий може да се ориентираме какво е нужно да направиш.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3454 -: Юни 01, 2010, 10:28:43 am »
"Въпросът ми е дали ще има успех това начинание?"

Така е зададен и затова го гледам като бизнес начинание. Иначе той и 11 дом си е важен, тя се намира там, показва нейните намерения и надежди относно бъдеща реализация. Както и какво й предстои. 

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3455 -: Юни 01, 2010, 10:33:26 am »
Благодаря за отговорите  :blink:
Става въпрос за работа в частен вет. кабинет. Начална финансова подкрепа очаквам от съпруга ми и  няма да се наложи да връщам пари, но не знам дали този бизнес ще е достатъчно печеливш и дали ще успея да си заработя сегашната заплата. Няма да се чувствам добре, ако години наред се спонсорират моите идеи и няма възвръщаемост от това.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3456 -: Юни 01, 2010, 10:35:31 am »
Благодаря за отговорите  :blink:
Става въпрос за работа в частен вет. кабинет. Начална финансова подкрепа очаквам от съпруга ми и  няма да се наложи да връщам пари, но не знам дали този бизнес ще е достатъчно печеливш и дали ще успея да си заработя сегашната заплата. Няма да се чувствам добре, ако години наред се спонсорират моите идеи и няма възвръщаемост от това.

Къде са ти възлите в натала, Кали?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

missKapriz

« Отговор #3457 -: Юни 01, 2010, 10:41:21 am »
Кали,виж и 6 дом в натала ти как се преплита с 10-мисля,че това ще ти отговори дали имаш данни за работа с животни.
В хорара У6 е в Дева-свързана с грижи и лечение,в комуникативния 3 дом ,предстои тригон на сатурн с Луната,но квадрат Слънце/Сатурн

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3458 -: Юни 01, 2010, 11:07:28 am »
Това начинание е точно по СЛВ в 10-ти дом, той си даже е в много точен съвпад с МС, в Скорпион.

В натала 6-ти дом е в Близнаци, а Меркурий също е в Близнаци в края на 4-ти дом. Управителите на 6-ти и 10-ти (Меркурий и Плутон са в широк тригон, орбисата му е 7 градуса. Плутон е във Везни в 8-ми дом.

*

missKapriz

« Отговор #3459 -: Юни 01, 2010, 11:08:58 am »
Какво имаш предвид с това
Цитат
Това начинание е точно по СЛВ в 10-ти дом