и продължавам да си мисля,че има значение желанието на кверента.Примерно при един въпрос "Бременна ли съм?"-има змачение дали е желана или не тази бременност.
Съгласна съм, че има. Желанията, намеренията на питащия са в основата на задаването на кой да е въпрос...всъщност какво да се коментира, то това вече беше установено при много от случаите. Дияна е права, че е хубаво да се вметва или това да се уточнява впоследствие какво всъщност се очаква "не" или "да".
И също така не смятам, че на Ванила въпроса не е правилен или все неща от сорта и тя много добре е усетила нещата, че въпросите възникват първо в мислите ни, това е енергията, която влагаме в тях, няма нужда да казва М или Ч, като е същото с Еди кой си. И щом се пита за нещо между двама се търсят сигнификаторите между първи и седми дом, евентуално и друго, което отговарящия намери за необходимо.
В твоя случай Ванила няма връзка между теб и този, за който питаш, но не съм имала време да разгледам в подробности картата, както стана ясно обаче някой вече го е направил и съм сигурна, че си получила отговора, който ти е нужен. :blink: