Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165565 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4680 -: Юли 28, 2010, 04:31:15 pm »
ще ви задам един хорарен въпрос.На мен ми е изключително любопитно в момента,но е избора е ваш,защото не е въпрос на живот и смърт  :blink:

Д. обмисля ли интереса си към С.? /ситуацията е странна,няма как да формулирам въпроса по друг начин/

въпроса е зададен от мен,в 17.01. гр.Русе

трябва да дадеш малко разяснения.... :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4681 -: Юли 28, 2010, 04:37:15 pm »
Здравейте
от известно време имам проблеми във връзката си . само го напускам после се връщам . Моите родители и всички приятели ме настройват срещу него. Постоянно стават интриги и вече незнам в какво и на кого да вярвам. Та затова въпросът ми е има ли смисъл да продължавам връзката си с гаджето си (Ф)?
ето я и картата http://prikachi.com/images.php?images/128/2372128A.gif
Заради него напуснах работа и се преместих в друг град. Даже на врачка ходих - тя само суперлативи изказа за него но събитията които предрече нещо не се случват!

възможно ли е и двамата да сте много объркани...?

*

holanda

« Отговор #4682 -: Юли 28, 2010, 04:40:36 pm »
трябва да дадеш малко разяснения.... :blink:
ще дам,но какви по-точно..искам да запазя и малко дискретност  :rolleyes:
отношенията са били краткотрайни,но с потенциал.Сега нещата са в процес на обмисляне от страна на С/дали да остави нещата/.Другата страна пази мълчание-не отхвърля нищо,но и не приема.Това кара С. да се колебае относно отношението и очакванията на Д.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4683 -: Юли 28, 2010, 04:45:47 pm »
ето картата на жълтолилава

*

holanda

« Отговор #4684 -: Юли 28, 2010, 04:50:05 pm »
хех,благодаря  :blink: бих я качила и сама,но незнам как да задавам хорар в астро.ком  :-[
ти много бързо напредваш с хорарите.Или те са ти слабост .. :rolleyes:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4685 -: Юли 28, 2010, 04:55:09 pm »
ами да ти кажа честно..не че напредвам...ами по-скоро се упражнявам и се старая да науча повече неща..... :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4686 -: Юли 28, 2010, 05:16:27 pm »
Здравейте
от известно време имам проблеми във връзката си . само го напускам после се връщам . Та затова въпросът ми е има ли смисъл да продължавам връзката си с гаджето си (Ф)?

Лули, във всичко има смисъл общо взето, дори и в това, че са такива отношенията ви. Лично аз по тази карта смятам, че вие имате още време заедно и просто е въпрос на компромис и от двете страни. Може би "динамичните" ви моменти ще продължат, още поводи за вълнения, спречквания, спорове, но май се касае и за доста страст. Ти решаваш все пак какво да предприемеш, един хорар не може да носи такава отговорност.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #4687 -: Юли 28, 2010, 05:19:32 pm »
Лули, във всичко има смисъл общо взето, дори и в това, че са такива отношенията ви. Лично аз по тази карта смятам, че вие имате още време заедно и просто е въпрос на компромис и от двете страни. Може би "динамичните" ви моменти ще продължат, още поводи за вълнения, спречквания, спорове, но май се касае и за доста страст. Ти решаваш все пак какво да предприемеш, един хорар не може да носи такава отговорност.  :blink:
това важи ли и за мен,след като хорара е почти като моя?  ;DИ въпроса не е кой знае колко различен...разликата е,4е девойката май е флюбена,пък аз.. :mellow:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4688 -: Юли 28, 2010, 05:20:56 pm »
това важи ли и за мен,след като хорара е почти като моя?  ;DИ въпроса не е кой знае колко различен...разликата е,4е девойката май е флюбена,пък аз.. :mellow:
тази девойка не си ли ти?

shame on me... :-[

« Последна редакция: Юли 28, 2010, 05:25:14 pm от vanilla »

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4689 -: Юли 28, 2010, 05:26:20 pm »
Лулу, аспектите хич не са обнадеждаващи в този случай. Луната ще направи две опозиции, един куинкокс и само един секстил с плутон,ако изобщо го приемем.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

holanda

« Отговор #4690 -: Юли 28, 2010, 05:27:10 pm »

защото ако не си ти ще си изтрия поста.... :-[ :-[ :-[ :85:

е,тя,мацката си е задала въпроса малко по-рано от мен.Аз съм си жълтолилавата,бре..не ме ли помниш  :P моята карта е тази,която ти си ка4вала с час 17.01. но проблема на човека не е от финансово естество или със семеиството.
.. казвам,че не съм влюбена,защото нямам връзка с човека..положението е някак странно и нерегламентирано  ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4691 -: Юли 28, 2010, 05:38:57 pm »

защото ако не си ти ще си изтрия поста.... :-[ :-[ :-[ :85:

е,тя,мацката си е задала въпроса малко по-рано от мен.Аз съм си жълтолилавата,бре..не ме ли помниш  :P моята карта е тази,която ти си ка4вала с час 17.01. но проблема на човека не е от финансово естество или със семеиството.
.. казвам,че не съм влюбена,защото нямам връзка с човека..положението е някак странно и нерегламентирано  ;D

за теб ли се отнася въпроса....?

*

holanda

« Отговор #4692 -: Юли 28, 2010, 05:40:47 pm »

за теб ли се отнася въпроса....?

да  :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4693 -: Юли 28, 2010, 05:45:49 pm »
пу...ами значи виж колко съм "напреднала" с хорарите... :-[ :-[ :-[

*

Nebesna

« Отговор #4694 -: Юли 28, 2010, 06:40:05 pm »
Здравейте
от известно време имам проблеми във връзката си . само го напускам после се връщам . Моите родители и всички приятели ме настройват срещу него. Постоянно стават интриги и вече незнам в какво и на кого да вярвам. Та затова въпросът ми е има ли смисъл да продължавам връзката си с гаджето си (Ф)?
ето я и картата http://prikachi.com/images.php?images/128/2372128A.gif
Заради него напуснах работа и се преместих в друг град. Даже на врачка ходих - тя само суперлативи изказа за него но събитията които предрече нещо не се случват!

На въпроса за смисъла ти сама трябвада си отговориш. Въпросът, който си задала няма начало и край. Връзката ще продължи, докато си решите кармичните въпроси..А в този контекст ВИНАГИ ИМА СМИСЪЛ.
Във въпроса ти прозира скрита умисъл. Ти какъв смисъл търсиш? - узаконяване на връзката или раждане на деца или нещо друго? Какво разбираш под хепи енд?
« Последна редакция: Юли 28, 2010, 06:44:38 pm от Небесна »

*

Divna

« Отговор #4695 -: Юли 28, 2010, 06:57:55 pm »
Ако сигнификатора на питащия и сигн. на въпроса са в един и същи знак, а разликата е 9* брои ли се за съвпад?

*

Nebesna

« Отговор #4696 -: Юли 28, 2010, 07:00:24 pm »
Ако сигнификатора на питащия и сигн. на въпроса са в един и същи знак, а разликата е 9* брои ли се за съвпад?

Брои се, но зависи дали е сходящ или разходящ, т.е. преценяваш коя е по-бързата планета и ако по-бързата е с по-малки градуси, значи се приближава към съвпад. Преценяваш още, дали някоя от планетите не сменя знака си, преди съвпадът да стане точен...тогава е невалиден.

*

Divna

« Отговор #4697 -: Юли 28, 2010, 07:08:40 pm »
Благодаря, Небесна!

Единия сигнификатор е Марс и е на 29* Дева, а другия е Венера и е на 20* Дева. В случая Венера е по-бърза, но пък на Марс му предстои да смени знака  :-\. Не мога да се ориентирам. На всичкото отгоре Луна е на 4* Риби и има само един секстил с Плутон (3* Козирог) и една опозиция с Меркурий (1* Дева). Луна в случая е май без курс  :-\. Тези хорари са ми много сложни нещо.

*

Nebesna

« Отговор #4698 -: Юли 28, 2010, 07:31:57 pm »

Брои се, но зависи дали е сходящ или разходящ, т.е. преценяваш коя е по-бързата планета и ако по-бързата е с по-малки градуси, значи се приближава към съвпад. Преценяваш още, дали някоя от планетите не сменя знака си, преди съвпадът да стане точен...тогава е невалиден.
Я ми припомнете как беше това с по-малката и по-голямата планета/говоря принципно/
коя на коя оказваше по-голямо влияние?
..и при приближаване беше мисля по-силно до колкото помня от колкото когато се отдалечава :-\

Оф! На мен като ми вържеш ръцете и нищо не мога да обясня, но ще се опитам.
Значи, вземаме Юпитер и Меркурий. И двете планети са Овен, например.

Меркурий ВИНАГИ се движи по-бързо от Юпитер.

1. Ако Юпитер е с по-малки градуси (12 Овен), а Меркурий е с по-големи градуси (18 Овен), значи съединението е било факт и вече се разпада, с което и силата му намалява. Ако разглеждаме нещата в контекста на хорарната астрология и двете планети са главни сигнификатори, значи е имало някакво събитие (контакт, среща, взаимодействие и т.н.).

2. Ако Меркурий е с по-начални градуси (12 Овен) , Юпитер е с по-висок градус (20 Овен), значи Меркурий се приближава към тежкаря Юпитер и съединението ще бъде факт след 8 градуса. Тези традуси могат да се използват за прогнозиране на времето на бъдещото събитие. В хорарната астрология това показва предстоящо събитие (среща, контакт и т.н.)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4699 -: Юли 28, 2010, 08:40:16 pm »
Единия сигнификатор е Марс и е на 29* Дева, а другия е Венера и е на 20* Дева. В случая Венера е по-бърза, но пък на Марс му предстои да смени знака  :-\.
Да, затова виж дали въобще ще се случи този съвпад, докато Марс не е сменил своя знак. В ефемеридите.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.