Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164459 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4700 -: Юли 28, 2010, 08:52:08 pm »
Подобна карта, но различни въпроси, колко да е същото при теб.  ;D И веднъж Д. дали мислел, веднъж С.? Всъщност какво питаш?   

Д. обмисля ли интереса си към С.? /

Сега нещата са в процес на обмисляне от страна на С/дали да остави нещата/.Другата страна пази мълчание
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #4701 -: Юли 28, 2010, 09:00:19 pm »
Подобна карта, но различни въпроси, колко да е същото при теб.  ;D И веднъж Д. дали мислел, веднъж С.? Всъщност какво питаш?   

Д. не подава правилните сигнали,затова С. се пита дали той-Д. обмисля нещата.
Но защото С. не е от смирените и чакащите,взе да и писва от странните смесени сигнали и се чуди дали да не затвори страницата.Но иска да знае дали Д. мисли за нея  ;D какво вещае хорара?

*

Divna

« Отговор #4702 -: Юли 28, 2010, 09:08:27 pm »
Единия сигнификатор е Марс и е на 29* Дева, а другия е Венера и е на 20* Дева. В случая Венера е по-бърза, но пък на Марс му предстои да смени знака  :-\.
Да, затова виж дали въобще ще се случи този съвпад, докато Марс не е сменил своя знак. В ефемеридите.

Благодаря, Съни!

Не знам къде да търся ефемеридите.
Проследих обаче транзитите от които ясно се вижда, че Венера какъвто и спринт да прави не може да настигне Марс преди той да излезе от знака (на него му остава 1*, за да смени знака).

*

Nebesna

« Отговор #4703 -: Юли 28, 2010, 09:13:25 pm »
Благодаря, Небесна!

Единия сигнификатор е Марс и е на 29* Дева, а другия е Венера и е на 20* Дева. В случая Венера е по-бърза, но пък на Марс му предстои да смени знака .

Ще се разминат. Няма съвпад. Аз го тълкувам като наличие на намерение, което ще се усети. Аха-аха да станат нещата и обстоятелствата се обръщат на 180 градуса. Обърни внимание, че Марс във Везни отива в по-неизгодна позиция от гледна точка на хорарната астрология.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4704 -: Юли 28, 2010, 09:13:51 pm »
В астро.ком вляво препратките ще те насочат към ефемеридите за години напред и назад.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #4705 -: Юли 28, 2010, 09:16:45 pm »
Благодаря, Небесна!

Единия сигнификатор е Марс и е на 29* Дева, а другия е Венера и е на 20* Дева. В случая Венера е по-бърза, но пък на Марс му предстои да смени знака .

Ще се разминат. Няма съвпад. Аз го тълкувам като наличие на намерение, което ще се усети. Аха-аха да станат нещата и обстоятелствата се обръщат на 180 градуса. Обърни внимание, че Марс във Везни отива в по-неизгодна позиция от гледна точка на хорарната астрология.

Благодаря, Небесна  :58:!

*

Nebesna

« Отговор #4706 -: Юли 28, 2010, 09:17:55 pm »
Благодаря, Небесна!

Благодаря, Небесна  :58:!

Моля! Даже и когато го настигне в знака Везни, Венера е силна и тя ще бъде господарката, т.е. ще диктува положението.

*

Divna

« Отговор #4707 -: Юли 28, 2010, 09:22:02 pm »
В астро.ком вляво препратките ще те насочат към ефемеридите за години напред и назад.

Да, открих ги.
 Благодаря, Съни  :kissd:!

*

abroad

« Отговор #4708 -: Юли 28, 2010, 09:58:34 pm »
Д. не подава правилните сигнали,затова С. се пита дали той-Д. обмисля нещата.
Но защото С. не е от смирените и чакащите,взе да и писва от странните смесени сигнали и се чуди дали да не затвори страницата.Но иска да знае дали Д. мисли за нея  ;D какво вещае хорара?

а сега ще ви помогнем  да премахнете петно от олио:
посипвате замърсената част със сол,
заливате с оцет и черен пипер,
поръсвате малко магданоз,
потърквате с портокалова кора,
слагате сос от тиквичка,
похлупвате със соеви кълнове,
поливате с гореща вода,
тампонирате с керосин,
потапяте в оцет и доматен сос,
и накрая изливате малко олио
---------------------------------------------------
а петно от олио вече ви казахме как да премахнете... ;D ;D ;D

следващия път може и по-прикрито, тъй че никой нищо съвсем да не разбере

то и на доктор така - викаш, че глава те боли, пък той ако е Доктор, да се сеща, че е другата глава... ;D

----------------------------------------------------------------------------------------------
в тая връзка се сетих за един стар виц:

Клиент отива при врачка. Чука на вратата.
- Кой е? - пита тя отвътре.
- Е**х те у врачката, кат' не можеш разбра кой е ;D :P

*

holanda

« Отговор #4709 -: Юли 28, 2010, 10:04:50 pm »
каква си многосигнална,пръсвам  :P ;D ;D ;D
ми аз малко противоре4ива си падам..и не успях да си намеря хорарен ентусиаст с разбиране на 12-тодомни Слънца  ;D
ама нищо..нещата се развиват и после ще питам друго.. :P

*

abroad

« Отговор #4710 -: Юли 28, 2010, 10:10:44 pm »
всъщност първо-сигнална, но разливна като олио :wub: ;D ;D
тва с пръсването нова мода в якото ли е, много ме кефи
е, поне овладях три поколения в изразната улична мода в едно
после викай, че съм много-, направо съм си в едно- ;D

*

holanda

« Отговор #4711 -: Юли 29, 2010, 03:13:39 am »
всъщност първо-сигнална, но разливна като олио :wub: ;D ;D
тва с пръсването нова мода в якото ли е, много ме кефи
е, поне овладях три поколения в изразната улична мода в едно
после викай, че съм много-, направо съм си в едно- ;D
чудех се дали да отразявам този постинг,че би било само ненужен спам и аха-да се въздържа,то пък стана никое време..сега нали скучая,не може да не си го кажа*..
много се смях на това,което си писала ''всъщност първо-сигнална, но разливна като олио ''.. ;D
харесва ми,че повечето в този форум имате тънко чувство за хумор.Все се лее фре6 провокация,забава или дори сарказъм..интересно е,защото не се замислям дали ако пусна нещо,няма да бъда неразбрана и трябва да перифразирам.
Наистина е приятно с тези телепатични сигнали,усещане за другия съфорумец  :P...не знам дали тези неща се проявяват и в моменти от личния ви живот,но при мен е така.Днес се разгърнах философски и казах толкова мъдрости на една приятелка,че в един момент се зачудих откога споделям тези идеи и какво ме провокира напоследък да развия даден мисловен потенциал.Може би факта,че сте по-големи и с повече житейски опит е причина да се развивам /под вашата опека :P/ градивно и да трансформирам възгледите си с висока скорост..за което благодаря.
Направо..скрих им шапката днес  ;D

*

abroad

« Отговор #4712 -: Юли 29, 2010, 06:28:35 am »
 :blink:
то, толкова спам тук напоследък, че чак няма лошо ;D
едва ли си забелязала, но рядко включвам подобното си характерно "хапливо чувство за хумор", защото много трудно се разбира и мноого хард звучи без жив контакт, т.е. липсата на езика на тялото.
Сатурн не прощава, на мен също не е простил ;D
Правиш впечатление на много умно момиче, закачих те, защото знаех, че ще го "понесеш".
В поста няма и капка назидание, а че нямаш опит, няма и как да го имаш, не е порок.

« Отговор #4713 -: Юли 29, 2010, 12:55:27 pm »
Добро утро на всички
имам нов въпрос и той е Ще ме наемат ли на работа скоро?
Относно въпросът от вчера и новата вълна от събития .... взех решение и то е да сложа  край!
Ето ми картата за въпрос относно работата
http://prikachi.com/images.php?images/867/2373867x.gif

Благодаря на всички за отзивчивостта! :blink:
Ако има нужда от пояснения ще обясня - напуснах старата си работа и се преместих в софия заради приятелят си . Постоянно кандидатствам за свободни места ; за почти всякакви позиции само и само да започна от някъде... но засега нищо.... Поради факта че взех окончателно решение да сложа край на тези отношения искам да запазя самостоятелност и да не ми се налага да разчитам на него за абсолютно нищо! Така че е много важно за мен да започна работа.

Аз не мога да ти помогна относно хорарния ти въпрос,но понеже проследих отговорите в тази тема относно връзката ти миналия път единственното,което мога да кажа е,че смятам,че щом е имало неразбирателство и постоянни караници е по-добре,че си взела решение да се разделите,така ще си по-спокойна,а и съм сигурна,че ще откриеш нова любов!
Поздрав!  :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4714 -: Юли 29, 2010, 02:25:39 pm »
Може би факта,че сте по-големи и с повече житейски опит е причина да се развивам /под вашата опека :P/ градивно и да трансформирам възгледите си с висока скорост..за което благодаря.

Правиш впечатление на много умно момиче, закачих те, защото знаех, че ще го "понесеш".
В поста няма и капка назидание, а че нямаш опит, няма и как да го имаш, не е порок.

Отдавна ме сърби езика да поспамя по тази тема. При общуването във форума на мен ми е напълно изрязано усещането за възрастта и житейския опит на потребителите. Не възприемам никой юзер като млад и неопитен, нито като зрял, врял и живял. Сигурно затова понякога съм твърде сопната и зла с "децата" тук, защото нямам инстинкта да оправдавам каквото и да е с крехката им възраст. Факт е, че винаги забравям, че всъщност Лилавка и Крис са още "бебета" по критериите на някой. :P. И други има, де, не са само те, да не обидя някой.

Ама и в живота май съм така. Очакванията ми към умствения багаж и мъдростта на събеседника никога не са правопропорционални на възрастта му.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #4715 -: Юли 29, 2010, 03:47:52 pm »
Здравейте
от известно време имам проблеми във връзката си . само го напускам после се връщам . Моите родители и всички приятели ме настройват срещу него. Постоянно стават интриги и вече незнам в какво и на кого да вярвам. Та затова въпросът ми е има ли смисъл да продължавам връзката си с гаджето си (Ф)?
ето я и картата http://prikachi.com/images.php?images/128/2372128A.gif
Заради него напуснах работа и се преместих в друг град. Даже на врачка ходих - тя само суперлативи изказа за него но събитията които предрече нещо не се случват!

На въпроса за смисъла ти сама трябвада си отговориш. Въпросът, който си задала няма начало и край. Връзката ще продължи, докато си решите кармичните въпроси..А в този контекст ВИНАГИ ИМА СМИСЪЛ.
Във въпроса ти прозира скрита умисъл. Ти какъв смисъл търсиш? - узаконяване на връзката или раждане на деца или нещо друго? Какво разбираш под хепи енд?
Небесна
под хепиен разбирам хармония .разбирателство .доверие.....да също семейство деца и тн. Така и никой не ми отговори ...има ли смисъл?

Този въпрос не е подходящ за хорарната сатрология, защото визира много дългосрочна перспектива. Аз мисля, че ти отговорих вече...От кармична гледна точка винаги има смисъл. Друг е въпроса дали си струва да си жертваш годинките с този човек, след като не се разбирате. За мен е бездмислено да крепиш тази връзка, щом си нещастна в нея.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4716 -: Юли 29, 2010, 05:39:46 pm »
Здравейте
от известно време имам проблеми във връзката си . само го напускам после се връщам . Моите родители и всички приятели ме настройват срещу него. Постоянно стават интриги и вече незнам в какво и на кого да вярвам. Та затова въпросът ми е има ли смисъл да продължавам връзката си с гаджето си (Ф)?
ето я и картата http://prikachi.com/images.php?images/128/2372128A.gif
Заради него напуснах работа и се преместих в друг град. Даже на врачка ходих - тя само суперлативи изказа за него но събитията които предрече нещо не се случват!

На въпроса за смисъла ти сама трябвада си отговориш. Въпросът, който си задала няма начало и край. Връзката ще продължи, докато си решите кармичните въпроси..А в този контекст ВИНАГИ ИМА СМИСЪЛ.
Във въпроса ти прозира скрита умисъл. Ти какъв смисъл търсиш? - узаконяване на връзката или раждане на деца или нещо друго? Какво разбираш под хепи енд?
Небесна
под хепиен разбирам хармония .разбирателство .доверие.....да също семейство деца и тн. Така и никой не ми отговори ...има ли смисъл?
Е,аз отговорих,че няма смисъл,ама не си ме прочела.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

abroad

« Отговор #4717 -: Юли 29, 2010, 05:45:49 pm »
Ще се измъкнем ли скоро от задънената финасова ситуация? :(

Uran, картата е нерадикална, и по-добре :-[
Въпросът не е много ясно и хорарно ясно зададен, иначе те разбирам прекрасно.
За тези въпроси, сякаш Тарото е по-удачно.

*

Divna

« Отговор #4718 -: Юли 29, 2010, 05:58:41 pm »
Аброад, по Луна ли съдиш, че картата е нерадикална?

*

Uran

• 6041
« Отговор #4719 -: Юли 29, 2010, 05:59:28 pm »
Май заради асцендента. :-\