Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167189 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5000 -: Август 21, 2010, 04:49:09 pm »
Красавеца е при мен!

Еее сууупер! Сега може да има малко неадкватно поведение известно време  :-[

Много издръжлив пич бре , само дето е прегладнял и интересно никаква мръсна работа не е свършил в колата.... :o. Абе страхотен , малеее това котката е 100 пъти по-умна от кучето.  ;D ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #5001 -: Август 21, 2010, 04:51:48 pm »
Е, браво! Много се радвам, че всичко е наред  ;D.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5002 -: Август 21, 2010, 05:08:18 pm »
Е, браво! Много се радвам, че всичко е наред  ;D.

И аз съм мнооого щастлива! ;D
Извода ми обаче е също много интересен! Не искам да кажа , че е дифиниция ,но струва ми се ,че хорарната карта има отношение към квернента винаги! :rolleyes: Навремето се  чудех на мойта учителка за това ,че преди всяка консултация тя прави хорарна карта ,сега разбирам защо! :blink:
с голям респект към науката на науките астрологията Ви споделям всичко това.....нищо не може да бъде по-точно от тази наука-нищо.......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #5003 -: Август 21, 2010, 05:23:35 pm »
котката е в багажника на колата в гаража. автоматично се е затворила вратата , а ключа е останал вътре......ужас , ужас и безумие

аууу това коте някакъв сървайвър  :unsure: Живо ли е в тая жега в багажника?  :unsure:

Да и много жално плаче ,добре , че се прибра неговата любов ,само на нея и на неините викове реагира....100 пъти вчера влизах да го търся в гаража..... :'( :'( :'(

Много се радвам за вас и за котето. Аз ти писах, че ще го намери дете - ЛФ в първата карта беше в 5-ти дом.
Кога и как е успял да се шмугне в багажника, немирникът му с немирник?  :o :o :o :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #5004 -: Август 21, 2010, 05:26:46 pm »
котката е в багажника на колата в гаража. автоматично се е затворила вратата , а ключа е останал вътре......ужас , ужас и безумие

аууу това коте някакъв сървайвър  :unsure: Живо ли е в тая жега в багажника?  :unsure:

Да и много жално плаче ,добре , че се прибра неговата любов ,само на нея и на неините викове реагира....100 пъти вчера влизах да го търся в гаража..... :'( :'( :'(

Много се радвам за вас и за котето. Аз ти писах, че ще го намери дете - ЛФ в първата карта беше в 5-ти дом.

Да!точно така ,ти ми каза да го търсят децата ЛФ в 5-ти , малееее ,виж Небесна това освен дете е и любов-нали така 5-ти дом. А девичката у нас е неговата най-голяма любов!

*

missKapriz

« Отговор #5005 -: Август 21, 2010, 09:17:48 pm »
Сега видях,че е имало хорар преди този,който гледах пуснат от Синухе.Няма никакъв смисъл да се прави това-един след друг да се задава един и същи въпрос-подвеждащо е и противоречи на хорарното правило-същия въпрос се задава едва след около 2 месеца след първия или при промяна в обстоятелствата.Сега направих карта за часа,в който Марая първо е попитала-картата е мн показателна,за разлика от втората,където даже имаше и показатели за доста неприятен край-според мен-примерно опозицията Слънце/Нептун/У8 на котето/,опозицията Сатурн/У6 на котето/ с Юпитер/втори У8 на котето/,квадрта между Плутон/У4 за котето/ и Сатурн/У6 за котето/...изобщо лоша работа.Добре,че всичко е наред,но нека се придържаме към правилата-иначе е безмислено както се убедихме още веднъж.

*

Uran

• 6041
« Отговор #5006 -: Август 22, 2010, 08:48:18 am »
Ще имам ли връзка с Х (назован по име)?
Все едно питащата е задала въпроса.

Хем Да, Хем Не ми се привиждат.Многото ъглови планети как се тълкуват?
« Последна редакция: Август 22, 2010, 02:02:52 pm от Uran »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5007 -: Август 22, 2010, 08:56:18 am »
На Луната й предстои тригон с Венера и Марс....моят отговор е "да". Но мисля, че вече са имали джиджи биджи.....пък сега ....дали ще има връзка.... :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #5008 -: Август 22, 2010, 09:02:45 am »
А Сатурн в/у асц?

*

Vision

• 3523
« Отговор #5009 -: Август 22, 2010, 09:04:48 am »

на мен ми хрумна, че понеже упр на асц. и десц са в първи дом, всичко е само едно желание в главата на питащата..поне луната да беше в пети дом, да може да се каже нещо за флирт..тя е близо до пети дом де, а дано.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #5010 -: Август 22, 2010, 09:10:35 am »

на мен ми хрумна, че понеже упр на асц. и десц са в първи дом, всичко е само едно желание в главата на питащата..поне луната да беше в пети дом, да може да се каже нещо за флирт..тя е близо до пети дом де, а дано.. ;)
И на мен ми минават такива мисли, но хората са чувствителни много на тази тема.

« Отговор #5011 -: Август 22, 2010, 09:11:29 am »
Аз също мисля, че отговорът е ДА. ЛУнане в апликиращ тригон. САтурн на АСТо може да означава, че нещо не ни казваш или въпроса е зададен някак некоректно, но аз мисля, че това е защото  се пита "ще има ли връзка", а всъщност вече заварката е станала  ;D /Марс  и Венера У1 и У7ми са в разходящ съвпад/
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #5012 -: Август 22, 2010, 09:17:40 am »
Uran, аз мисля, че някой от двамата ще си промени намеренията, според мен отговорът е Не, ако говорим за задълбочаване на отношенията

*

Vision

• 3523
« Отговор #5013 -: Август 22, 2010, 09:18:00 am »
И на мен ми минават такива мисли, но хората са чувствителни много на тази тема.

най- голямото светило е в 11-ти дом- приятелство, МЦ в рак- загриженост за другия и емоции едностранно е най- високата точка, ако има секс, това ще е края на всичко- плутон на ИЦ..това с тригоните и разходящите неща може да и помогне, ама дали си заслужава..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5014 -: Август 22, 2010, 02:30:24 pm »
А Сатурн в/у асц?

Сатурн на асц. може да показва тревогата на питащата...управлява 4 и 5 дом. Вероятно тревогата е да не навреди връзката по някакъв начин на дома й. Уран управлява 5 дом, а в него е и Нептун....трябва ли навлизам в подробности?  ;) А Марс в 1 дом, като У7 показва, че той се интересува повече от питащата и е по-активната страна, ако мога така да нарека един Марс във Везни....Но, ако те интересува случайно, според мен връзката е безперспективна - Юпитер в 7 и Сатурн са в опозиция на куспидите. А Марс е диспозитор на този Юпитер в Овен.

*

Uran

• 6041
« Отговор #5015 -: Август 22, 2010, 04:13:35 pm »
Питащата е гУспойца.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5016 -: Август 22, 2010, 04:15:53 pm »
Питащата е гУспойца.

А гУсдина....с този Уран на К7???

*

Uran

• 6041
« Отговор #5017 -: Август 22, 2010, 04:20:39 pm »
Питащата е гУспойца.

..и той ерген, ама второ издание.Гусинът според мен не търси съпруга , а лИбовница.ГУсинът вече е имал такава-съпруга де,а и дете,та този филм го е гледАл.  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5018 -: Август 22, 2010, 04:32:49 pm »
Питащата е гУспойца.

..и той ерген, ама второ издание.Гусинът според мен не търси съпруга , а лИбовница.ГУсинът вече е имал такава-съпруга де,а и дете,та този филм го е гледАл.  ;D
  И аз така мислА. Но няма лошо, кво пък... :blink:

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #5019 -: Август 22, 2010, 09:20:32 pm »
Здравейте! Аз съм фен на астрологията и чета от време на време темите които разисквате тук. Освен това съм и фен на футбола и реших да поставя въпроса с прогнозите за футболно мачове. Предполагам, че точно в раздела за хорарни въпроси трябва да се дискутира тая тема. Не съм видял има ли друга по-подходяща, а и се съмнявам до сега да е ставало дума за това при положение , че повечето (почти всички) участници във форума са жени. Ако някои има опит моля да сподели и да ми даде насоки как евентуално може да се направи прогноза за изхода на футболен мач. Въпроса ми няма нищо общо със залагания или подобни безсмислици. Интересува ме чисто астрологично дали е възможно това да се предскаже и хубавото в случая е, че не трябва да се чака много време за да се види резултата. Аз съм се опитвал да го правя, но усещам че нямам база на която да се облегна и при липса на ясни правила надделяват пристрастията.
Благодаря предварително на тези които ще вземат отношение.