Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163272 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5460 -: Септември 13, 2010, 10:29:42 am »
През седмицата ще пътувам, малко ми е притеснено в тази връзка.

Въпросът е - *Ще мине ли всичко гладко с пътуването*?

Ако някой е включи, ще ми бъде много приятно :blink:

Последният аспект, който прави Луната е тригон с Юпитер. Луната символизира питащата, така че няма да има проблем по отношение на твоята лична безопасност. Въпросът обаче е зададен по ретро Меркурий, което крие риск по отношение организацията на пътувантето (едно пътуване обикновено се подготвя предварително). Меркурий вече е директен, така че помисли отново дали си подготвила всичко необходимо. Това пътуване изглежда е за удоволствие или във връзка с дете - Луна в 5-ти дом?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5461 -: Септември 13, 2010, 10:30:30 am »
Белика, приемаме някак априори, че е дълго пътуване, зад граница? А може и да не е. И при двата случая сигнификаторите са ретроградни, тоест пречки и проблеми могат да възникнат. Луната като твой сигнификатор също е в "нелюбим" знак, но пък е в пети дом и с преобладаващо добри аспекти с бенефиците. Според мен ще имаш доста нерви, но ще мине както трябва.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #5462 -: Септември 13, 2010, 10:35:48 am »
Да, Дияна, пътуването е далечно и сравнително кратко. Всички подготовки са в последния момент, за мен ретро Мерка продължава да си е ретро...

Стела - не е за удоволствие, нито са деца, по-скоро бизнес, но творчески, изкуства, не комерсиален.

И аз не знам вече, доста трудности се събраха тук, у дома, и още се колебая дали си струва да предприемам този огромен път...

Решението си го вземаш ти, но аз не виждам провал на пътуването ти. Квадратът на Луната с Нептун може да е знак да не пътуваш по вода, но пак ти казвам, че последният аспект на Луната е тригон с Юпитер, което е добър изход.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5463 -: Септември 13, 2010, 10:36:11 am »
По мои скромни познания, заради съвпадът и разположението на у.9 Нептун/Хирон в 8ми дом... и опозицията им Мерк и квадрат Луна... И заради мизерния размер на 9ти-3ти домове спрямо другите... :'(

И също - Сатутн в 4ти, заедно с Марс и Венерка...

Правилата за радикалност са много стриктни и не включват посоченото от теб. Хирон и употребата му в хорара предизвиква силната ми съпротива. По вода ли ще пътуваш? Аз лично не ползвам Нептун, Уран и Плутон като сигнификатори в хорарите, освен в много изключителни случаи. Открих за себе си, че ми е по-лесно да ги чета като допълнителни фактори в развитието на въпроса, а не като основен отговор. Тоест, аз бих избрала Юпитер за пътуването ти, ако е зад граница, още повече, че си е естествен сигнификатор на деветодомните работи ;D. Ретрограден е и в последен градус, но е на трон. Пак казвам, много притеснения сигурно ще потрошиш, но едва ли като цяло ще бъдеш недоволна от пътуването.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5464 -: Септември 13, 2010, 10:51:00 am »
Луната от секстил със Слънце, а преди това и Меркурий ще направи аспект с Юпитер - отново положителен. Което е добре, защото по този начин се пренася положителната енергия от теб, пътуването и бизнесделата ти. Юпитер управлява 6 и 10 дом. Според мен пътуването ще е благоприятно и няма защо да се притесняваш.

Освен това Меркурий вече няма да е ретгрограден /дори и да продължава да се усеща/, а може би това ходене е било отлагано или дълго обмисляно кога да се състои и сега вече е дошло времето, надявам се да бъде успешно, както ми изглежда.  

Меркурий все пак е на трон, както и Юпитер, който вече е в Риби. Ти си Луната, която е до известна степен в кофти ситуация, но това е състоянието ти към момента и емоционалните ти опасения към реализацията на плановете ти. После да се похвалиш при нас.  :blink:      
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #5465 -: Септември 13, 2010, 04:02:05 pm »
Здравейте ! :blink:
Ще ми помогне ли  някой за един хорарен въпрос  :rolleyes:
Въпросът ми е имам ли бъдеще с Д и ще подновя ли връзката си с него 13 09 2010  16:23 Несебър
Ще се опитам след малко да кача карта ако изобщо успея :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #5466 -: Септември 13, 2010, 04:17:49 pm »
Здравейте ! :blink:
Ще ми помогне ли  някой за един хорарен въпрос  :rolleyes:
Въпросът ми е имам ли бъдеще с Д и ще подновя ли връзката си с него 13 09 2010  16:23 Несебър
Ще се опитам след малко да кача карта ако изобщо успея :blink:

Може и да се поднови връзката - Луната (той) е в сходящ секстил със Сатурн (ти), обаче, ако под съвместно бъдеще разбираш брак - не виждам предпоставаки за това в хораната карта- Луната е в сходящ квадрат със Слънцето. Даже и сексуалното общуване е под въпрос - Слънце управлява твоя 8-ми дом; господарите на 8-мите ви домове са в опозиция.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #5467 -: Септември 13, 2010, 04:23:38 pm »
Благодаря ти Стела за отделеното време и внимание  :blink:Честно казано нямам желание да сключвам брак засега, защото съм имала един неуспешен такъв ,пък и то не зависи само от мен
Имах в предвид съвместно съжителство и някакво общо бъдеще с тоя човек Последното изречение даже го бях пропуснала   Да разбрах казваш че няма голям шанс Но пък като става въпрос за неговия 8 дом в случая Водолей съуправителят на уран нали е сатурн Може и да пиша глупости  ще ме извините но сега се уча
« Последна редакция: Септември 13, 2010, 04:31:45 pm от karita »

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #5468 -: Септември 14, 2010, 07:02:06 am »
karita ,а какво стана с работата ? Преди време имаше такъв въпрос.

*

Stella

• 7765
« Отговор #5469 -: Септември 14, 2010, 07:51:59 am »

Имах в предвид съвместно съжителство и някакво общо бъдеще с тоя човек Последното изречение даже го бях пропуснала   Да разбрах казваш че няма голям шанс Но пък като става въпрос за неговия 8 дом в случая Водолей съуправителят на уран нали е сатурн Може и да пиша глупости  ще ме извините но сега се уча

За съвместно съжителство също се търсят аспекти между Луната и Слънцето.  В случая твоят 8-ми дом е Водолей (ти си питащата, а той е на десцендента)-твоят 2-ри дом е негов 8-ми.

Освен това Марс и Венера са в слаб есенциален статус - и двете планети са в заточение, а на Венера и предстои да стане и ретроградна. Контакт ще има - Луна (У7) в сходящ секстил със Сатурн (У1), но няма предпоставки за това, което ти казваш. Да не стане така, че да се заредиш с напразни надежди. Ситуацията към момента на задаването на въпроса е такава. След месец-два може да е друга. Пожелавам ти търпение и успех!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5470 -: Септември 14, 2010, 11:06:35 am »
Да , докладвам ;D, нощес в 03:35 мин. , Котака се прибра. Дежурните по чакане на шавливия ме събудиха ;D ;D ;D.
Умрял от глад и много изморен ;D ;D ;D...
Но този път не беше като таралеж , само малко опашката имаше от онези гадните тръни...
Много благодаря на Аурора , Съни , Нереална и Моон Легди за включването по хорара! :wub: :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5471 -: Септември 14, 2010, 11:09:06 am »
Браву.  ;D Дишай, да няма следащ път стрес, дано или поне пак да се връща невредима. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #5472 -: Септември 14, 2010, 11:35:08 am »
Браву.  ;D Дишай, да няма следащ път стрес, дано или поне пак да се връща невредима. 

Уранянка гадна! :angry:
Всички скочихме веднага...,беше умряла от глад , две пакетчета омота за минути ;D ;D , после дойде и се гушна в мен , аз и говоря и питам защо ни причинява това , а тя леко притваря очи....
Оффффф, аман от котки -аман. :angry: :41: :33: Голяма слабост са ни на всички. :( :(....
Съни , я кажи ,как мислиш по въпроса с кастрирането? :rolleyes: :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5473 -: Септември 14, 2010, 11:37:33 am »
Хич не съм привърженик, но... :'( Просто не бих решавала, вместо някого такова нещо или пък да му казвам "ама що така направи" - тежко решение. Представям си как е присвивала очички, знам им номерцата, размазала се е от кеф в прегръдките ти и ич не й пука.  :P   

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5474 -: Септември 14, 2010, 11:43:27 am »

Всички скочихме веднага...,беше умряла от глад , две пакетчета омота за минути ;D ;D , после дойде и се гушна в мен , аз и говоря и питам защо ни причинява това , а тя леко притваря очи....
Оффффф, аман от котки -аман. :angry: :41: :33: Голяма слабост са ни на всички. :( :(....

Марая, не бих те съветвала да я кастрираш, щом е женска. Много са малко специалистите в тези операции и рискът е много по-голям. Бях на кантар да кастрирам женската или мъжкия келеш и предпочетох второто. Било по-тежко при женските животни, а и като питах, не всеки се наема за това.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #5475 -: Септември 14, 2010, 12:01:27 pm »
Хич не съм привърженик, но... :'( Просто не бих решавала, вместо някого такова нещо или пък да му казвам "ама що така направи" - тежко решение. Представям си как е присвивала очички, знам им номерцата, размазала се е от кеф в прегръдките ти и ич не й пука.  :P   

Точно така! Но усещаше вина , абе голяма ГОСПОДАРКА - разбираш ли? :unsure:
Казват , че се удължава живота с кастрирането.... :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #5476 -: Септември 14, 2010, 12:03:48 pm »

Марая, не бих те съветвала да я кастрираш, щом е женска. Много са малко специалистите в тези операции и рискът е много по-голям. Бях на кантар да кастрирам женската или мъжкия келеш и предпочетох второто. Било по-тежко при женските животни, а и като питах, не всеки се наема за това.

Абе мъж е , нали писах. ;D Бях в чужбина и като се прибрах вече беше късно , бяха я кръстили Марая :-[ :-[ ;D ;D...
Тя ми е *кръсница*. А при мъжките така ли Кабалетка? :unsure:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5477 -: Септември 14, 2010, 12:07:11 pm »
Защото,специално за женска било по-сложно. Когато го нямаше моят лекар, повечето отказваха или казваха, че не са добри при премахването на яйчниците. После, като разбрах, че ще се възстанови малко по-бавно, реших да кастрирам мъжкият екземпляр
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5478 -: Септември 14, 2010, 04:11:22 pm »
Може ли да задам един хорарен въпрос? :-[

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5479 -: Септември 14, 2010, 04:27:38 pm »
Може ли да задам един хорарен въпрос? :-[

Ти си го задай, не е нужно да питаш.  :rolleyes: Това е тема за хорарна астрология, който иска и когато може ще се включи.  :blink: