Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163368 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5480 -: Септември 14, 2010, 04:49:45 pm »
Може ли да задам един хорарен въпрос? :-[

Може, може. И Луната излезе от Скорпион, и Меркурий не е ретрограден ;D. Но днес и утре последният аспект на Луната ще е квадрат с Юпитер, та ако искаш позачакай, да го докараш до секстилче вдругиден  :P
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #5481 -: Септември 14, 2010, 05:05:46 pm »
Благодаря за отделеното внимание Стела .Не зная дали е от значение, но в близките 2-3 месеца няма как да стане, аз го зная това. За какъв период важат хорарите?Не зная дали е важно за зададения въпрос, но той не е българин пробвахме да заживеем заедно и не се получи и аз се прибрах в бг. Сега иска да опитаме отново, но мен ме е страх че може пак нищо да не се получи

Имах в предвид съвместно съжителство и някакво общо бъдеще с тоя човек Последното изречение даже го бях пропуснала   Да разбрах казваш че няма голям шанс Но пък като става въпрос за неговия 8 дом в случая Водолей съуправителят на уран нали е сатурн Може и да пиша глупости  ще ме извините но сега се уча

За съвместно съжителство също се търсят аспекти между Луната и Слънцето.  В случая твоят 8-ми дом е Водолей (ти си питащата, а той е на десцендента)-твоят 2-ри дом е негов 8-ми.

Освен това Марс и Венера са в слаб есенциален статус - и двете планети са в заточение, а на Венера и предстои да стане и ретроградна. Контакт ще има - Луна (У7) в сходящ секстил със Сатурн (У1), но няма предпоставки за това, което ти казваш. Да не стане така, че да се заредиш с напразни надежди. Ситуацията към момента на задаването на въпроса е такава. След месец-два може да е друга. Пожелавам ти търпение и успех!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5482 -: Септември 14, 2010, 05:07:32 pm »

Ти си го задай, не е нужно да питаш.  :rolleyes: Това е тема за хорарна астрология, който иска и когато може ще се включи.  :blink:
Мерси :blink:Добре, задавам въпросът.
Ще вземат ли детето ми на градина до началото на октомври?
17.45ч 14.09.2010г

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #5483 -: Септември 14, 2010, 05:10:22 pm »
Браво Лина, отлична памет имаш :blink:Ако се сещаш ми беше казала ,че стоя там още малко. Тази семица приключвам  с тая работа;)
karita ,а какво стана с работата ? Преди време имаше такъв въпрос.

*

Stella

• 7765
« Отговор #5484 -: Септември 14, 2010, 05:14:02 pm »

Ти си го задай, не е нужно да питаш.  :rolleyes: Това е тема за хорарна астрология, който иска и когато може ще се включи.  :blink:
17.45ч 14.09.2010г

Къде е зададен въпроса?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5485 -: Септември 14, 2010, 06:22:23 pm »

17.45ч 14.09.2010г

Къде е зададен въпроса?

В София е зададен , доколкото знам. Но е много притеснена :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #5486 -: Септември 14, 2010, 06:36:19 pm »

17.45ч 14.09.2010г

Меркурий (У5) е на трон в Дева, но прави една гадничка опозиция с Юпитер и Уран. Според мен по-вероятно е да стане към средата на октомври.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5487 -: Септември 14, 2010, 07:24:55 pm »

17.45ч 14.09.2010г

Меркурий (У5) е на трон в Дева, но прави една гадничка опозиция с Юпитер и Уран. Според мен по-вероятно е да стане към средата на октомври.

Хубавото е, че първо прави съвпад със Слънцето. Мисля, че не трябва да има проблем. Меркурий е на трон. Може да възникнат проблеми от финансово естество - Юпитер и Уран са ретроградни и са във 2 дом, а Луната е в сходящ квадрат с тях. Локус Фортуна е в Телец в 3 дом. Молба пуснала ли си да бъде прието или още не си?

« Отговор #5488 -: Септември 14, 2010, 07:28:20 pm »
17.45ч 14.09.2010г

Управител на детето - Меркурий. Детската градина предполагам, че е по МС - Юпитер, ретрограден. Луната не прави положителен аспект с Мерка и Юпитер, а и двете планети не правят положителен аспект помежду си.

Освен това, Луната в 10-ти прави апликиращ квадрат към Слънцето - естаствен управител на  5ти дом.

Милки, дано не съм права, но за мен по-верятно е да не я вземат  :(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #5489 -: Септември 14, 2010, 07:47:11 pm »

17.45ч 14.09.2010г

Хубавото е, че първо прави съвпад със Слънцето. Мисля, че не трябва да има проблем. Меркурий е на трон. Може да възникнат проблеми от финансово естество - Юпитер и Уран са ретроградни и са във 2 дом, а Луната е в сходящ квадрат с тях. Локус Фортуна е в Телец в 3 дом. Молба пуснала ли си да бъде прието или още не си?

Оли, отвори очички! Слънцето се изтъркулява у Везни, га Меркурий е още на 13 гр. в Дева.
Аз съм за средата на октомври.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5490 -: Септември 14, 2010, 07:54:34 pm »
Не мога да се светна защо не качите карта на хорара :rolleyes:.
Нека и Милки да я види!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5491 -: Септември 14, 2010, 08:01:39 pm »
Нека и Милки да я види!

щото координатите са за СФ и не ми се налага да въртя осите  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5492 -: Септември 14, 2010, 08:05:56 pm »
Благодаря ви.
Бях излязла за малко и затова не съм отговаряла.
За София става въпрос.
Пуснали сме кандидатстване както става по интернет,но там не е приет.После потърсихме връзки от най висша инстанция,но директорката е пълна гад(съжалявам за израза) и не ще да го вземе.Просто ни залъгва и времето минава.А аз трябва да почна работа след 10 дни :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #5493 -: Септември 14, 2010, 08:06:40 pm »
Нека и Милки да я види!

щото координатите са за СФ и не ми се налага да въртя осите  ;D

Добре де , ама нека и Асан види ,за кО иде реч ;) ;D. :-[

« Отговор #5494 -: Септември 14, 2010, 08:15:42 pm »
но директорката е пълна гад(съжалявам за израза) и не ще да го вземе.

Попитай дали, ако направиш дарение /поне 1000 лв/ ще преразгледа кандидатурата. И без друго това са таксите за 3 месеца в частна градина.  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #5495 -: Септември 14, 2010, 08:18:44 pm »
А, стига бе! Не всеки има на възможност да изкара 1000 лв. и да ги даде.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5496 -: Септември 14, 2010, 08:19:29 pm »
но директорката е пълна гад(съжалявам за израза) и не ще да го вземе.

Попитай дали, ако направиш дарение /поне 1000 лв/ ще преразгледа кандидатурата. И без друго това са таксите за 3 месеца в частна градина.  ;)

Бихме предложили дарение,но откъде де вземем тез пари? :-\

« Отговор #5497 -: Септември 14, 2010, 08:20:40 pm »
Е, така е ама....както пишеше на стената на едно чейдж бюро, където висях преди няколко дни - каквото и да ти говорат, винаги знай, че става въпрос за пари   :mellow:

Бихме предложили дарение,но откъде де вземем тез пари? :-\

:-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #5498 -: Септември 14, 2010, 08:20:56 pm »
Благодаря ви.
За София става въпрос.
Пуснали сме кандидатстване както става по интернет,но там не е приет.После потърсихме връзки от най висша инстанция,но директорката е пълна гад(съжалявам за израза) и не ще да го вземе.Просто ни залъгва и времето минава.А аз трябва да почна работа след 10 дни :(

Отивай до общината!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5499 -: Септември 14, 2010, 08:21:57 pm »
Благодаря ви.
За София става въпрос.

Отивай до общината!
Това ни беше най-силната връзка,даже кмета й се е обадил.А тя нищо не ще да направи :(