Ако има желаещи, ще се радвам да се включат с мнение по хорара. Търси се убиец. Въпроса, който си зададох е:"Къде се е скрил Атанас? Ще го намери ли полицията?"
Атанас е представен от Марс, като У7 и се намира в 1 дом /негов 7-ми/-съуправител на 8 дом и в съвпад с Венера в заточение /управител на Асцендента-аз го приемам като дом на убития, не на мен като питаща/. Марс е и диспозитор на Венера и ясно показва, че става въпрос за убийство /смърт/. Венера управлява и неговия 2 дом/т.е. 8/...не съобщиха причините за убийството, но може и да е свързано с пари. Чух само, че е фалирал и е загубил дома си. Но ипотекиран ли е бил или нещо друго, не разбрах.
Убивайки бизнесмена, той е отвлякъл млада жена, която е била с него - Венера в 7 дом, в заточение. Луната, като основен сигнификатор на въпроса, също е в заточение в 3 дом /негов 9 дом - надалеч, може би в гората - Козирог, североизточна посока/. Диспозиторът на Луната и Локус Фортуна в 4 дом /негов 10/ на 27 гр.в Козирог - Сатурн, е във Везни - нависоко, хълмисто място....а положението му в 6 дом показва, че е скрит и не се вижда.
Луната, като диспозитор на Сатурн /мунданен управител на властта и в знака Везни/ и Локус Фортуна, е в сходяща квадратура с него. Положението му не е розово и може да не завърши добре. Луната ще съвпадне след 22 градуса с Локус Фортуна и след 24 гр. - секстил с Юпитер, а Слънцето - след 3 градуса ще направи тригон с Локус Фортуна. Мисля, че от 3 до 24 часа ще го открият. Ще ми бъде интересно да чуя още мнения. Давайте по-смело. Дали ще го хванат? А жената с него? Каквото видите, пишете. Не сме на изпит.