Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166916 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5620 -: Септември 18, 2010, 05:34:03 pm »

2ри от 4ти?  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Какво значи втори от четвърти? Обясни ми, моля те, какво имаш предвид - Дева и Меркурий ли се свързват с врата?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5621 -: Септември 18, 2010, 05:40:19 pm »
Мъж или жена отвори балконската врата днес?
16:50 мин. Бс....

Съжалявам , но нещо не мога да отворя астрокома.... :(

Картата е нерадикална - асц. е на 0 градуса. Според мен въпросът е неправилно зададен, но може и да не съм права - не съм чувала кой е сигнификатор на балкона.  :rolleyes:

Кажи Аурора , моля ти се , кой отвори е*аната балконска врата :'( :'(?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #5622 -: Септември 18, 2010, 05:49:55 pm »
Въпроси, на които сигнификаторът е неясен, се отнасят към господаря на 10-ти дом. Такава е наложилата се практика.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #5623 -: Септември 18, 2010, 05:51:12 pm »

Какво значи втори от четвърти? Обясни ми, моля те, какво имаш предвид - Дева и Меркурий ли се свързват с врата?

Че вратата на балкона е прилежаща част към дома.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #5624 -: Септември 18, 2010, 05:55:48 pm »
Мъж или жена отвори балконската врата днес?
16:50 мин. Бс....
Кажи Аурора , моля ти се , кой отвори е*аната балконска врата :'( :'(?

Не знам как се отговаря на такъв въпрос  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5625 -: Септември 18, 2010, 05:59:57 pm »
Добре, хубаво го изяснихте. По Кох Меркурий, обаче, е в 8 дом и това може да са били намерения за кражба. Локус Фортуна е в 4 дом в Близнаци - вероятно млад човек, както спомена Синухе. Акцентирани са предимно 2/8 домове - Юпитер и Уран във 2 дом, а Нептун в 1. У6 дом е Луната във Водолей с диспозитор Уран във 2 дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #5626 -: Септември 18, 2010, 06:05:51 pm »
Моето предложение е следното. Понеже в астрологията на изгубените вещи, домовете си имат определени значения, ако си послужим с тях, ще открием, че първи дом описва външните врати и прозорците на къщата. Намираме и Луната, която е допълнителен сигнификатор на въпроса в първи дом на хорарната карта, което е допълнителна  улика, която може да послужи като потвърждение, че съм на прав път. Оттук нататък обаче, удрям на камък.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5627 -: Септември 18, 2010, 06:06:58 pm »
Може и да е приятел - Луна във Водолей. Но аз пак да повторя, че с този 0 градусов асцендент точен отговор поне аз не мога да дам.
« Последна редакция: Септември 19, 2010, 08:33:43 am от Скарлет »

*

Stella

• 7765
« Отговор #5628 -: Септември 18, 2010, 06:08:58 pm »
Маже и да е приятел - Луна във Водолей. Но аз пак да повторя, че с този 0 градусов асцендент точен отговор поне аз не мога да дам.

Съгласна съм, че картата е нерадикална. Интересно бе да изкоментираме сигнификатора, все пак.

*

nerealna

« Отговор #5629 -: Септември 18, 2010, 06:24:20 pm »
а откраднато ли е нещо ?!
сигурна ли си че не си я забравила отворена ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #5630 -: Септември 18, 2010, 06:49:34 pm »
Някой е отворил вратата и ..... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Марая е изчезнала пак! :03: :03: :03: :41: :41: :41: :41: :41: :33: :33: :33: :33: :33:
ПОЛУДЯХ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #5631 -: Септември 18, 2010, 07:08:34 pm »
значи пак ще търсим котето :)

в апартамент ли живеете или в къща ?
мисля че е близо до вас ...

крие ли се в гардероби ??

*

Марая

• 28287
« Отговор #5632 -: Септември 18, 2010, 07:15:10 pm »
значи пак ще търсим котето :)

в апартамент ли живеете или в къща ?
мисля че е близо до вас ...

крие ли се в гардероби ??

:03: :03: :03: :03: , да срам ме е? :03: :03: :03:

къща.......

*

nerealna

« Отговор #5633 -: Септември 18, 2010, 07:16:06 pm »
няма срамно  ;D

виж ... сигурна ли си, че не се крие някъде вкъщи ?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5634 -: Септември 18, 2010, 07:16:31 pm »
Ти питаш за юридическо узаконяване на връзка и нормално е Луната (която характеризира питащата) да е в 9-ти дом. В случая Луната не е сигнификатор на нито един от двамата. Тригонът и със Слънце само потвърждава, че има съвместно съжителство. Съвпадът на основните сигнификатори покаазва, че двамата са двойка/заедно, имало е страст, но и двата сигнификатора се намират в заточение и на изгорения път на Слънцето, при това в 12-ти дом. Скоро на връзката няма да и се придаде юридическо значение - и двамата не възнамеряват това. За деца не мога да кажа със сигурност - мисля, че тя повече желае това от него - Слънцето е на трон по дом, а и сигнификаторът на нейният 5-ти дом, който е и господар на Слънцето също е на трон в Дева. А ти знаеш, че когато една жена желае - може.

Оле, отвори очички....  :P ;D Марс е на трон по знак.  :88: :58:

Йeeeеее, горко на Венерата.

Може ли да ми кажете защо горко на Венерата? Нещо не разбрах съвсем.
Реалността е такава, че по-скоро мъжа не желае да сключи брак. Той е за съвместно съжителство с дете най-вероятно, което може и да е вече факт. Той едва ли ще иска да я вземе при него без да му роди дете. За момичето какво точно иска- не зная - може и двете.Той е лабилния, защото поддържал едновременно връзка и с други жени. Колкото и грозно да звучи май ще я използва за разплод. :-[
« Последна редакция: Септември 18, 2010, 07:31:11 pm от Mia21 »

*

nerealna

« Отговор #5635 -: Септември 18, 2010, 07:21:04 pm »
тогава виж из двора или ако имате някаква пристройка до къщата ..тъмна стаичка ..нещо такова , може и гараж а може и да е в гардероб . .. но мисля че си е у вас

*

Марая

• 28287
« Отговор #5636 -: Септември 18, 2010, 07:23:15 pm »
тогава виж из двора или ако имате някаква пристройка до къщата ..тъмна стаичка ..нещо такова , може и гараж а може и да е в гардероб . .. но мисля че си е у вас

Обърнахме всичко с краката нагоре.... :'( :'( :'( :'( :'(

*

nerealna

« Отговор #5637 -: Септември 18, 2010, 07:25:22 pm »
:(  зададох въпроса къде е котката на марая .. ма не ми се качва картата ..някой ако се инт, ще я кача ..
и от тая карта така ми се струва че си е у вас или поне е близо и ще я намериш.. но може и да греша...

*

nerealna

« Отговор #5638 -: Септември 18, 2010, 07:32:52 pm »
в скучай че я интерпретирам правилно трябва да я намерите след 1 час или след 1 ден

*

Марая

• 28287
« Отговор #5639 -: Септември 18, 2010, 07:59:54 pm »
Дано Нереална...,дано!