Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163387 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #5960 -: Октомври 16, 2010, 09:33:19 pm »

Пак ли ще ни изоставиш или смяташ да се задържиш тук?

Ще се задържа, докато имам полза.

Като дедо ни Сатурн действаш значи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5961 -: Октомври 16, 2010, 10:47:03 pm »
Че кой ти говори за завист?!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #5962 -: Октомври 16, 2010, 10:53:31 pm »
Не се хващай толкова в думата, така ми дойде, важна е основната идея. ;D

Ти идея нямаш. Прекалено голямо усилие влагаш, за да ме обидиш.

« Отговор #5963 -: Октомври 16, 2010, 11:04:10 pm »
Поведението ти.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5964 -: Октомври 17, 2010, 12:31:54 am »
Хорарният ми въпрос е: Как да постигна трансформацията, която ми е нужна? Чрез какъв метод, чрез какво или кого, въобще, КАК?

Мараба!  :blink: Гледам, тук пак се завихрил купон, но нямам време да изчета всичко. Знаеш, че Плутон е планетата на трансформацията, а тя в хорара е в твоя 1 дом. Това означава, че трансформация ще постигнеш само като се вгледаш в себе си и промениш част от себе си. Луната във 2 дом във Водолей говори за нуждата от промяна в ценностите /2 д./, целите и идеалите /Водолей/. И тъй като диспозитора на Плутон в Козирог е Сатурн, мисля че можеш да си помогнеш по пътя на трансформацията като развиваш своята вяра. Можеш да се обърнеш към Бог, посещавайки по-често църква или манастир, а можеш и да се захванеш с медитация.  ;)

*

Feia

« Отговор #5965 -: Октомври 17, 2010, 12:41:54 am »

И тъй като диспозитора на Плутон в Козирог е Сатурн, мисля че можеш да си помогнеш по пътя на трансформацията като развиваш своята вяра. Можеш да се обърнеш към Бог, посещавайки по-често църква или манастир, а можеш и да се захванеш с медитация.  ;)

Вяра? Тя не беше ли по Юпитер?

Бих се захванала със самовнушение, за да вярвам в себе си.  ;D От известно време наистина си мисля да се занимавам с медитация.
Обаче по Плутон ще е основното.

Като тегля карти Таро и то в различни дни, все се пада едно и също. На въпроса "Как да постигна трансформация?", все се пада Смъртта. На въпроса Как да постигна целите си, се пада Дявола. Днес на същия въпрос като този от хорара ми се падна и Обесеният, което означава смяна на гледната точка.

*

Uran

• 6041
« Отговор #5966 -: Октомври 17, 2010, 12:45:49 am »
Хело, промяната ще стане единствено ако ти пожелаеш ,без чужда помощ-Плутон в първи дом.
За целта трябва да промениш ценностната си с-ма-Плутон в квадратура със Сатурн и Уран и двата У2.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5967 -: Октомври 17, 2010, 12:47:28 am »

И тъй като диспозитора на Плутон в Козирог е Сатурн, мисля че можеш да си помогнеш по пътя на трансформацията като развиваш своята вяра. Можеш да се обърнеш към Бог, посещавайки по-често църква или манастир, а можеш и да се захванеш с медитация.  ;)

Бих се захванала със самовнушение, за да вярвам в себе си.  ;D От известно време наистина си мисля да се занимавам с медитация.

Като тегля карти Таро и то в различни дни, все се пада едно и също. На въпроса "Как да постигна трансформация?", все се пада Смъртта. На въпроса Как да постигна целите си, се пада Дявола. Днес на същия въпрос като този от хорара ми се падна и Обесеният, което означава смяна на гледната точка.

Вярата е по Юпитер! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #5968 -: Октомври 17, 2010, 12:49:33 am »
Хело, промяната ще стане единствено ако ти пожелаеш ,без чужда помощ-Плутон в първи дом.
За целта трябва да про,ениш ценностната си с-ма-Плутон в квадратура със Сатурн и Уран и двата У2.

Това за промяната на ценностната система го разбрах още като задавах въпроси към Тарото. Обаче остава въпроса: КАК да променя ценностната си система? Ще трябва да седна и да мисля по въпроса. Но си мислех, освен да мисля, дали няма и нещо друго, което да ми помогне.

;)

« Отговор #5969 -: Октомври 17, 2010, 12:51:28 am »
Вярата е заради Сатурн в 9-ти дом, който също е и на религията освен на философията, далечните пътувания и т.н. (вие си знаете).

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5970 -: Октомври 17, 2010, 12:57:23 am »

Вижда се, че имаш още доста да учиш по астрология. 9 дом не е ли с мунданен управител Юпитер?  :rolleyes: Описала съм ти кратко и ясно всичко най-важно по въпроса, което показва картата ти. Трябва да се обърнеш навътре към себе си, да промениш и трансформираш себе си / Плутон в 1 дом /, а Сатурн /диспозиторът на Плутон в Козирог/ е в 9 дом - с вяра и промяна във възгледите, както казах и с промяна на целите и идеалите /Водолей/, в ценностната система / Луна във 2 дом /. Надявам се, че вече става ясно. Ако трябва, шаса потретя, белким ме разбереш в един момент.  ;D  

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5971 -: Октомври 17, 2010, 12:58:38 am »
В сатурн вяра няма. Toй е атеистко изчадие. ;D

По твоята логика Лили трябва да е атеистка с натален Сатурн в 9 дом. Лили, я си кажи, моля!  :blink:

*

Feia

« Отговор #5972 -: Октомври 17, 2010, 12:59:20 am »

Надявам се, че вече става ясно. Ако трябва, шаса потретя, белким ме разбереш в един момент.  ;D  

Да, разбрах перфектно.  ;) :P

*

Феникс

« Отговор #5973 -: Октомври 17, 2010, 01:15:22 am »
Белика чудесно си описала всички видове ВЯРА
Няма ли го Сатурн да структурира вярата,тя се превръща я в мания,я във фанатизъм,я в розов балон

*

Feia

« Отговор #5974 -: Октомври 17, 2010, 01:29:31 am »
Поздравявам всички, които се включиха по темата с тази песен и с този видеоклип, който показва успешната пълна трансформация на личността чрез индийските легенди и чрез символиката.

http://www.youtube.com/watch?v=Kvz0-hwOWfM&feature=related

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5975 -: Октомври 17, 2010, 01:46:57 am »

По твоята логика Лили трябва да е атеистка с натален Сатурн в 9 дом. Лили, я си кажи, моля!  :blink:

Не съм религиозна, не ходя на църква (/в джамия), не спазвам никакви традиции. Не почитам никаква религиозна символика, никога няма да ме видиш с кръст. Вярата ми е по-различна, но не съм атеист.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5976 -: Октомври 17, 2010, 01:48:15 am »

Не съм религиозна, не ходя на църква (/в джамия), не спазвам никакви традиции. Не почитам никаква религиозна символика, никога няма да ме видиш с кръст. Вярата ми е по-различна, но не съм атеист.

Сатурна е ретро , а когато е ретро е най-лошото нещо.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5977 -: Октомври 17, 2010, 01:49:43 am »
Когато Сатурн е ретро, вярата не се вписва в никакви рамки. За мен вярата е много интимно нещо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5978 -: Октомври 17, 2010, 01:52:54 am »
Когато Сатурн е ретро, вярата не се вписва в никакви рамки. За мен вярата е много интимно нещо.

Говориш така и вярвам , защото е в 9-ти дом, дома на вярата.... ;D

*

abroad

« Отговор #5979 -: Октомври 17, 2010, 01:57:52 am »
Сатурна е ретро , а когато е ретро е най-лошото нещо.....

О, Боже! Жива да не бях ;D