Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164538 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6260 -: Ноември 19, 2010, 11:19:31 pm »
Синузитът и простудните заболявания не са по Меркурий, доколкото си спомням.

Да, но аз питам за тези ми болести, които са по Меркурий. А влошеният от гърлото глас е проблем с комуникацията и следователно с Меркурий. Това за синузита го споменавам между другото. То е по Марс.

Сега теглих Таро по въпроса и ми се падна картата Магьосникът - Меркурий, Слънце.

;D

Meркурии - моторни нерви, говорещи и слухови органи, рамене, ръце, бял дроб, бронхи, от 1-ия. до 4-ия гръбначен прешленл
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Stella

• 7765
« Отговор #6261 -: Ноември 19, 2010, 11:21:05 pm »

Да, но аз питам за тези ми болести, които са по Меркурий. А влошеният от гърлото глас е проблем с комуникацията и следователно с Меркурий. Това за синузита го споменавам между другото. То е по Марс.

Сега теглих Таро по въпроса и ми се падна картата Магьосникът - Меркурий, Слънце.

;D

Meркурии - моторни нерви, говорещи и слухови органи, рамене, ръце, бял дроб, бронхи, от 1-ия. до 4-ия гръбначен прешленл

Какви са тези говорещи органи - ти откъде превеждаш?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #6262 -: Ноември 19, 2010, 11:23:37 pm »

;D

Какви са тези говорещи органи - ти откъде превеждаш?

слухови ортани става ли? - от мойта програма са!
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Stella

• 7765
« Отговор #6263 -: Ноември 19, 2010, 11:25:59 pm »
Имам един малко необичаен за хорари въпрос. Знам, че за хорари е добре отговорът да е с да или не, обаче сега искам дави попитам (разчитам на гласовете Лили  ;D) - Какво иска да ми каже Меркурий?

Както обикновено, през месец ноември се разболях от хроничните ми болести - синузит и гърло.

Вероятно си зодия Телец и имаш някои планети в първи дом, които ти правят опозиция по оста 1/7. Много е вероятно да имаш Марс и Сатурн в първи дом - оттам проблемите със синузита, а гърлото и гласните струни се управляват от Телеца. Дали съм на прав път?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #6264 -: Ноември 19, 2010, 11:32:53 pm »
Имам един малко необичаен за хорари въпрос. Знам, че за хорари е добре отговорът да е с да или не, обаче сега искам дави попитам (разчитам на гласовете Лили  ;D) - Какво иска да ми каже Меркурий?

Защо ни караш да хвърляме боб- има една отделна тема за боба   ;D

Или си пусни наталната карта, тези въпроси не са за хорар, защото Меркурий
може да ти каже всякакви щуротии   ;D 
Естествени минерали и амулети

*

Feia

« Отговор #6265 -: Ноември 19, 2010, 11:36:21 pm »

Вероятно си зодия Телец и имаш някои планети в първи дом, които ти правят опозиция по оста 1/7. Много е вероятно да имаш Марс и Сатурн в първи дом - оттам проблемите със синузита, а гърлото и гласните струни се управляват от Телеца. Дали съм на прав път?

Знам, че знаеш коя съм, а и не се крия. И аз познавам разни хвърчащи из небесата субекти.

На мен ми е напълно ясно тълкуването от гледна точка на медицинската астрология и знам кои планети в моята карта ми действат по този начин. Марс ми управлява 6-ти дом.

Мен ме интересуваше тълкуването от гледна точка на психологията, на психологическите проблеми, които водят до физически (щото нали всички физически проблеми се причинявали от психични такива) и ме интересува Меркурий, заради проблемите с гърлото (освен по Телец).

Прекалено много пъти го обясних, явно няма да разберете, ама май и аз сама си го разтълкувах.

Само не знам как да тълкувам Нептун в съвпад с асцендента.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6266 -: Ноември 19, 2010, 11:39:34 pm »

Знам, че знаеш коя съм, а и не се крия. И аз познавам разни хвърчащи из небесата субекти.

На мен ми е напълно ясно тълкуването от гледна точка на медицинската астрология и знам кои планети в моята карта ми действат по този начин. Марс ми управлява 6-ти дом.

Мен ме интересуваше тълкуването от гледна точка на психологията и то по Меркурий, заради проблемите с гърлото (освен по Телец).

Прекалено много пъти го обясних, явно няма да разберете, ама май и аз сама си го разтълкувах.

Само не знам как да тълкувам Нептун в съвпад с асцендена.

Еееее, Хело, Хело! Развесели ме! стана ми интересно, що пък да не погледна въпроса ти от гледна точка на хорарната астрология?

*

nerealna

« Отговор #6267 -: Ноември 19, 2010, 11:41:33 pm »

може да значи, че имаш психични проблеми  ;D
или си просто объркана

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #6268 -: Ноември 19, 2010, 11:43:28 pm »

Или ти си много объркана или нещо искаш нас да ни объркаш,
а може и двете заедно  ;)

*

nerealna

« Отговор #6269 -: Ноември 19, 2010, 11:47:54 pm »
нептун на асц може да означава пречистване.  може да ти  подскавза, че трябва   да достигнеш по-високи нива на  духовно знание .

може да е и самоизмама - внушаваш  си страх  и безпокойство.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6270 -: Ноември 19, 2010, 11:49:21 pm »
нептун на асц може да означава пречистване.  може да ти  подскавза, че трябва   да достигнеш по-високи нива на  духовно знание .

може да е и самоизмама - внушаваш  си страх  и безпокойство.

да, но това не го ли казва "Нептун" , а не Меркурий?

*

Stella

• 7765
« Отговор #6271 -: Ноември 19, 2010, 11:50:06 pm »
Картата е нерадикална. Сатурн в 7-ми дом не позволява на този въпрос да се даде правилен отговор.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6272 -: Ноември 20, 2010, 02:09:08 am »
Здравейте, сладкиши! Днес ми стовариха служебно една много важна задача. Положението е много сериозно. Моля, който има желание да се включи в този хорар.Този път е сериозно/ доста по-важно от гаджетата ;)/

Въпросът ми е :" Ще успея ли да сключа договор с X?"

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #6273 -: Ноември 20, 2010, 02:17:21 am »
Еееее....не можа ли да изчакаш АСЦ да влезне в Лъв  :unsure:
ами на 29 - тия градус на Рака и този г-н "Х" се представлява от Сатурн на ИЦ...тцтц

Сигурна ли си, че този Х не е  сключил вече договор или е взел решение
по този въпрос ?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6274 -: Ноември 20, 2010, 02:20:39 am »
Този X. трябва да се пребори. Все още няма официално подписан договор. Трябва аз да го направя. :-[

Отивам след колеги, които се бориха дълго с него... :-X

*

Uran

• 6041
« Отговор #6275 -: Ноември 20, 2010, 02:21:25 am »
Мия, май картата е нерадикална, но да попитам: С недвижим имот ли е свързан договорът?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6276 -: Ноември 20, 2010, 02:23:27 am »
Мия, май картата е нерадикална, но да попитам: С недвижим имот ли е свързан договорът?

Уран, не е за недвижим имот, но е свързан с наша собственост.Нещо такова е пак, но не съвсем...Вид наша собственост е. ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #6277 -: Ноември 20, 2010, 02:25:05 am »
Този X. трябва да се пребори. Все още няма официално подписан договор. Трябва аз да го направя. :-[

Отивам след колеги, които се бориха дълго с него... :-X

хахаха, и аз това си помислих : "Не можа ли да изчакаш асц. да влезе в Лъв!" Но сетне реших, че не е толкова фатално, понеже третите домове на двамата остават същите и намирам връзка между техните господари. Твоят управител на 3-ти дом - Меркурий прави сходящ секстил с Нептун - управител на неговия 3-ти дом. да мен това е отговор "да".

*

abroad

« Отговор #6278 -: Ноември 20, 2010, 02:28:12 am »
Според мен някой вече е решил и това не е в твоя полза

*

Uran

• 6041
« Отговор #6279 -: Ноември 20, 2010, 02:28:29 am »
Аз по-скоро казвам-Не заради предстоящите аспекти на ЛУна с Меркурий и Нептун.
Мисля, че той послъгва нещо.