Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166164 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6400 -: Декември 07, 2010, 06:03:38 pm »
О, това би било наистина чудесен начин да си изиграеш настоящия квадрат на Плутон към нат. Луна/Асц. Лечителската тема си е просто съвсем на място. Само се ослушай още малко за преподавателя, и давай :blink:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #6401 -: Декември 07, 2010, 06:05:18 pm »
О, това би било наистина чудесен начин да си изиграеш настоящия квадрат на Плутон към нат. Луна/Асц. Лечителската тема си е просто съвсем на място. Само се ослушай още малко за преподавателя, и давай :blink:

Много, много ти благодаря...  :blink: Курсът е по хомеопатия  ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6402 -: Декември 07, 2010, 06:07:18 pm »
Курсът е по хомеопатия  ;D

Е, ами тогава като един виден специалист по хомеопатите, ти препоръчвам да се оглеждаш за учител класически хомеопат, не-Боаронец  ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #6403 -: Декември 07, 2010, 06:22:48 pm »
Да, класически хомеопат е преподавателят. Курсът е онлайн, обаче е за майки (ще се разглеждат болестите при децата), затова се колебая дали да се запиша :-\ ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #6404 -: Декември 07, 2010, 06:26:36 pm »
Да, класически хомеопат е преподавателят. Курсът е онлайн, обаче е за майки (ще се разглеждат болестите при децата), затова се колебая дали да се запиша :-\ ;D

Ako iskas moze da mi ispratis danite si na lizni i ste ti kaza, dali ste si sasluzawa ili ne. W direkziite se wisda na kakwi uziteli popadas pres godinata i dali ste si struwat kursowete.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #6405 -: Декември 07, 2010, 06:33:59 pm »

Ako iskas moze da mi ispratis danite si na lizni i ste ti kaza, dali ste si sasluzawa ili ne. W direkziite se wisda na kakwi uziteli popadas pres godinata i dali ste si struwat kursowete.

Доби, благодаря! Ще Ви изпратя данните си  :blink:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6406 -: Декември 07, 2010, 07:40:00 pm »
Малко извън темата ,но romantica ,възползвай се ,аз много се разочаровах,че съм разбрала късно за този,който се е провеждал в Бургас,а пък за професионалните нито имам възможност да ходя в София  ,нито средства  ,иначе бих се записала.

Чудех се какъв ще е този курс при Асц Дева  ;)

п.п. Сега видях ,че е онлайн ,ако може пусни ми връзка на ЛС ,макар ,че аз предпочитам реален курс.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6407 -: Декември 08, 2010, 07:52:37 pm »
Ще се договоря ли с човека Х за продажбата на ценна книга?
14:43
08.12.2010
Б-с

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #6408 -: Декември 08, 2010, 09:36:14 pm »
По хорара на Марая.
Марая, като че ли си пропуснала удобния момент за това.
Отговорът ми е НЕ- Луната ще направи квадратура с Венера (теб) и няма да има мажорен аспект с Марс (Той).
Иначе планетите добре описват ситуацията: Слънце управляващо спекулациите се намира в 8 дом, евнтуалният спеки ;D също е в твой 8 дом.

*

Divna

• 2478
« Отговор #6409 -: Декември 08, 2010, 11:02:58 pm »
Момичета, въпросът ми е следния: Ще пътувам ли скоро? /става въпрос за презокеанско пътуване/ Венера е в 9 дом и сключва все хубави аспекти. Луна и тя е в секстил с моя сигн. Уран. Май ще стане.  ;D

Благодаря ви предварително!  :58:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6410 -: Декември 08, 2010, 11:08:55 pm »
По хорара на Марая.
Марая, като че ли си пропуснала удобния момент за това.
Отговорът ми е НЕ- Луната ще направи квадратура с Венера (теб) и няма да има мажорен аспект с Марс (Той).
Иначе планетите добре описват ситуацията: Слънце управляващо спекулациите се намира в 8 дом, евнтуалният спеки ;D също е в твой 8 дом.

Дано не си права този път... :'( :wub: :wub:
Благодаря Уран... :blink: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #6411 -: Декември 08, 2010, 11:09:45 pm »
Момичета, въпросът ми е следния: Ще пътувам ли скоро? /става въпрос за презокеанско пътуване/ Венера е в 9 дом и сключва все хубави аспекти. Луна и тя е в секстил с моя сигн. Уран. Май ще стане.  ;D

;D ;D
Дали няма да позная? :unsure: :rolleyes: :wub: :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #6412 -: Декември 08, 2010, 11:13:48 pm »

;D ;D
Дали няма да позная? :unsure: :rolleyes: :wub: :wub:

Пробвай де.  ;D
Абе аз май първо трябваше да задам въпроса дали ще чукна някой джакпот от тотото и после дали ще пътувам.  ;D

« Отговор #6413 -: Декември 08, 2010, 11:56:56 pm »
Може ли и аз един хорарен въпрос - Ще се случи ли това,за което питам?  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #6414 -: Декември 08, 2010, 11:58:26 pm »
Дивна , ще пътуваш! ;D :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #6415 -: Декември 09, 2010, 12:02:39 am »

:25: :kissd:

*

Asol

• 4140
« Отговор #6416 -: Декември 09, 2010, 12:05:17 am »
Може ли и аз един хорарен въпрос - Ще се случи ли това,за което питам?  :-\

Това да не ти е кристално кълбо  :P ;D Необходимо е да кажеш за какво става дума - за взаимоотношения, работа, нещо търсиш ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #6417 -: Декември 09, 2010, 12:05:20 am »

:25: :kissd:

Сигурна съм на 1000%! :wub: :wub:

« Отговор #6418 -: Декември 09, 2010, 12:07:04 am »

Това да не ти е кристално кълбо  :P ;D Необходимо е да кажеш за какво става дума - за взаимоотношения, работа, нещо търсиш ...

за взаимоотношения  :-[

« Отговор #6419 -: Декември 09, 2010, 12:08:24 am »

Понеже виждам хубави апликиращи аспекти със сигнификаторите на любовта, партньорството и кариерата ти, казвам "да", ако въпросът е по някоя от тези теми.

Дивна, и аз мисля, че ще пътуваш.

Марая, по хорарната ти карта виждам, че ти си в по-неблогоприятна позиция от купувача - той диктува условията, но поне има парите, за да купи ценната книга. Засега не е налице аспект между управителите на вторите ви домове Меркурий и Юпитер, за да има потвърждение за трансакцията. А когато този аспект ще се случи, ще бъде квадрат. Последния аспект на Луната до напускане на знака е секстил с Уран, който е У5 на купувача X, така че казвам "да, ще я купи, ако я хареса".
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 12:18:42 am от Mirabella »