Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165301 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6500 -: Декември 15, 2010, 04:54:15 am »
Мунданен съвпад марс/плутон/СЛВ...,квадрат луна....това го отнесе.... :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #6501 -: Декември 15, 2010, 05:05:38 am »
И аз имам хорарен въпрос - Къде съм забутала дипломата си за допълнителна квалификация? За последно май я видях през септември.

търси я в детска стая или хол. на север или северозапад от теб. близо до врата или прозорец.на ниско. може би в нисък шкаф. по-стар шкаф, където е малко разхвърляно, има стари и непотребни вещи, остри, железни предмети наблизо. сив или тъмен цеят. в кожена  или пластмасова папка /може и да не е папка де/. мисля че скоро ще я намериш.

виж да не е и в дамска чанта или в кутия.
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 05:14:56 am от nerealna »

*

Марая

• 28287
« Отговор #6502 -: Декември 15, 2010, 05:22:43 am »
фЕЯ ,Дипломата не е у Вас ...не си я забутала според мен , а е забравена някъде... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6503 -: Декември 15, 2010, 05:41:55 am »
Според мен си е по Венера. Още повече, че и се пада в неин 4-ти/ т.е.дома й/, освен това имаме разходящи аспекти с Плутон и Марс. Най-вероятно, в тази посока трябва да е истината, но нека да видим какво ще кажат по-разбиращите от мен.

Венера тук също е от значение, права си, тя е диспозитор на Сатурн - котето, както аз го приемам по 6-ти дом и го описва дори, по това, което казва Марая. Само не те разбрах към кой дом го отнасяш - ако е към 11, управителят е Меркурий. 

Здравето на котето е 6-ти дом като започнем да броим от 11-ти / котето/, т.е. 4-тия на Марая. Сигурно греша, но не ми се вижда много правдоподобно всички животни и чужди , и наши да са по един дом-6-ти.

*

Feia

« Отговор #6504 -: Декември 15, 2010, 06:23:07 am »

търси я в детска стая или хол. на север или северозапад от теб. близо до врата или прозорец.на ниско. може би в нисък шкаф. по-стар шкаф, където е малко разхвърляно, има стари и непотребни вещи, остри, железни предмети наблизо. сив или тъмен цеят. в кожена  или пластмасова папка /може и да не е папка де/. мисля че скоро ще я намериш.

виж да не е и в дамска чанта или в кутия.

Знаеш ли, че точно на такова място е вероятно да е забутана. Наистина е разхвърляно, търсих там, обаче не я намерих. Пак ще търся.

фЕЯ ,Дипломата не е у Вас ...не си я забутала според мен , а е забравена някъде... :blink:

И за тази вероятност си мисля, защото е възможно да е забравена. Точно от това се страхувам. Дано не ми се налага да си вадя нова диплома.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6505 -: Декември 15, 2010, 07:19:21 am »
Ще вадиш нова и ще се случат интересни неща в деня в който я вадиш! :blink: ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #6506 -: Декември 15, 2010, 12:30:41 pm »
Здравейте момичета!

Накрая взех, че написах писмото, за което ви говоря от два месеца.  ;D И почти веднага получих отговор. Въпросът ми сега е следния: Ще се срещна ли с ... /назовала съм личността по име/?

Благодаря ви предварително!  :58:

ПП: Като гледам с тая Луна май няма голям шанс.  :-[ Но пък преди да напусне знака, Луна ще направи секстил с Нептун.  :blink: Венера в трети и Меркурий в 4 дом са също в секстил - може и да има сладки приказки.  ;D Моят У12 е в секстил с неговия сигн. Нептун, който е в неговия 12 дом - тук има нещо много тайно, ама какво ли е?
И понеже моят сигн. е ретрограден /Меркурий/, това може ли да се тълкува, че се връщам от миналото му?

*

missKapriz

« Отговор #6507 -: Декември 15, 2010, 08:12:54 pm »
какво не и харесваш на луната :blink:огнена,пъргава,инициативна и в предстоящ тригон със слънцето,секстил с Нептун/у7/-по-хубаво от това здраве му кажи.Лошото е опозицията Луна /Сатурн(У5) по оста 2/8-мисля,че ще се видите,но романтичната развръзка за сега няма да се получи

*

Stella

• 7765
« Отговор #6508 -: Декември 15, 2010, 08:23:09 pm »
Здравейте момичета!

Накрая взех, че написах писмото, за което ви говоря от два месеца.  ;D И почти веднага получих отговор. Въпросът ми сега е следния: Ще се срещна ли с ... /назовала съм личността по име/?

Благодаря ви предварително!  :58:

ПП: Като гледам с тая Луна май няма голям шанс.  :-[ Но пък преди да напусне знака, Луна ще направи секстил с Нептун.  :blink: Венера в трети и Меркурий в 4 дом са също в секстил - може и да има сладки приказки.  ;D Моят У12 е в секстил с неговия сигн. Нептун, който е в неговия 12 дом - тук има нещо много тайно, ама какво ли е?
И понеже моят сигн. е ретрограден /Меркурий/, това може ли да се тълкува, че се връщам от миналото му?

Ти се управляваш от ретрограден Меркурий, а човекът от Нептун - няма връзка помежду ви и скоро няма да се осъществи среща. Той е представен още от Уран и Юпитер в 7-ми дом, които са в знак, квадратиращ знака, в който се намира Меркурий, а това означава "не". Но на Меркурий му предстои да смени знака и тогава ще направи положителен аспект - секстил с управителя на 7-ми дом (назования по име). След поредица от спънки, препятствия и недоразумения, аз мисля, че се срещнете. Луната е в твоя 8-ми дом и също ще направи секстил с Нептун, което е още едно "да", понеже тя съ-управлява въпроса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6509 -: Декември 15, 2010, 08:34:15 pm »
Накрая взех, че написах писмото, за което ви говоря от два месеца.  ;D И почти веднага получих отговор. Въпросът ми сега е следния: Ще се срещна ли с ... /назовала съм личността по име/?

Не знам дали питаш за предстояща романтична среща или по служебен въпрос, но АС Дева като че ли не говори за много романтична нагласа от твоя страна.
Аз лично приемам за основен сигнификатор на мъжа Юпитер - намира се в 7 дом и управлява знака на ДС. Транссатурновите планети също могат да се вземат под внимание, но не те не са основни сигнификатори.
Ти си представена от ретро Меркурий, а Луната представя теб и въпроса.
Нежелание за среща и препятствия тя да се осъществи от страна на мъжа като че ли не виждам - неговият сигнификатор е силно поставен.
По-скоро за теб въпросът може да търпи забавяне, отлагане или преосмисляне. Да речем, може да се появят по-належащи въпроси и първо тях да се наложи да решиш или да изчакаш да приключиш нерешен въпрос от миналото, който търпи преразглеждане, и тогава да се почувстваш отворена за тази среща.

Желая ти успех!  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #6510 -: Декември 15, 2010, 08:49:19 pm »
какво не и харесваш на луната :blink:огнена,пъргава,инициативна и в предстоящ тригон със слънцето,секстил с Нептун/у7/-по-хубаво от това здраве му кажи.Лошото е опозицията Луна /Сатурн(У5) по оста 2/8-мисля,че ще се видите,но романтичната развръзка за сега няма да се получи

Благодаря, Мис Каприз!  :kissd:

Не може ли да се разглежда тази ос и като мой 2 -Сатурн там - безпаричие  ;D и негов 8 - Сатурн там - липсва му в живота ... ти се сещаш какво?  ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #6511 -: Декември 15, 2010, 08:54:44 pm »
Ти се управляваш от ретрограден Меркурий, а човекът от Нептун - няма връзка помежду ви и скоро няма да се осъществи среща. Той е представен още от Уран и Юпитер в 7-ми дом, които са в знак, квадратиращ знака, в който се намира Меркурий, а това означава "не". Но на Меркурий му предстои да смени знака и тогава ще направи положителен аспект - секстил с управителя на 7-ми дом (назования по име). След поредица от спънки, препятствия и недоразумения, аз мисля, че се срещнете. Луната е в твоя 8-ми дом и също ще направи секстил с Нептун, което е още едно "да", понеже тя съ-управлява въпроса.

Благодаря, Стела!  :kissd:

Как се изчисляваше, за да се определи времето, т.е. след колко дни може да има евентуална среща? Спомням си, че се четяха градусите които остават на Луната, докато стигне точния градус, за да направи точен аспект с планетата сигнификатор на другия. Бъркам ли?

*

Divna

• 2478
« Отговор #6512 -: Декември 15, 2010, 08:59:56 pm »

Не знам дали питаш за предстояща романтична среща или по служебен въпрос, но АС Дева като че ли не говори за много романтична нагласа от твоя страна.
Аз лично приемам за основен сигнификатор на мъжа Юпитер - намира се в 7 дом и управлява знака на ДС. Транссатурновите планети също могат да се вземат под внимание, но не те не са основни сигнификатори.
Ти си представена от ретро Меркурий, а Луната представя теб и въпроса.
Нежелание за среща и препятствия тя да се осъществи от страна на мъжа като че ли не виждам - неговият сигнификатор е силно поставен.
По-скоро за теб въпросът може да търпи забавяне, отлагане или преосмисляне. Да речем, може да се появят по-належащи въпроси и първо тях да се наложи да решиш или да изчакаш да приключиш нерешен въпрос от миналото, който търпи преразглеждане, и тогава да се почувстваш отворена за тази среща.

Желая ти успех!  :blink:

Благодаря, Лили!  :kissd:

Имаш право. Както се казва "хем ми се иска, хем не ми стиска".  ;D
Мисля, че не съм готова да го видя, май трябва още да се изяснявам. Знам ли? Объркана съм. Времето ще си покаже.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6513 -: Декември 15, 2010, 09:36:06 pm »

Благодаря, Стела!  :kissd:

Как се изчисляваше, за да се определи времето, т.е. след колко дни може да има евентуална среща? Спомням си, че се четяха градусите които остават на Луната, докато стигне точния градус, за да направи точен аспект с планетата сигнификатор на другия. Бъркам ли?

Да, Дивна, но Луната е спомагателен фактор и ако самата тя не е основен сигнификатор на питащата или на квезита, нейните аспекти се класират на 2-ро място, след тези на основните сигнификатори. Обаче в хорарите позицията на Луната е много показателна за твоето емоционално състояние в момента на задаване на въпроса и издава много информация, например каква е твоята нагласа към този човек. Луна в 8-ми дом говори за сексуално привличане, а Луна в Овен, за това че ти си по-нетърпеливата. Даже и основният ти сигнификатор - също е в кардинален знак-Меркурий в 5-ти дом търси романтични отношения и също показва, че искаш непосредствен резултат.

Нептун - управителят на квезита е във фиксиран знак, което означава, че нещата са в твоите ръце -ти ще бъдеш инициативната страна. Недей да броиш градуси - твоят сигнификатор е ретрограден и само по себе си показва забавяне, което може да се дължи на куп неща и само по себе си осуетява всякакво броене - Меркурий 2 пъти ще смени посоката и ти два пъти трябва да преброиш напред-назад докато стигнеш точния аспект, разбираш ли? Най-добре да изчакаш да минат празниците и тогава "Нова година-нов късмет!" -Меркурий обръща посоката. Честити му на човека, попитай го как е изкарал празниците и ето ти промяна в обстоятелствата. Тогава отново можеш да си зададеш въпроса.

ПП. независимо, че Луната има опозиция със Сатурн (което показва някакви задръжки от твоя страна), последният аспект е благоприятен - секстил с Нептун У7.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #6514 -: Декември 15, 2010, 09:55:22 pm »
Благодаря, Стела!  :58:

То за сега само си пишем. То е ясно, че аз среща няма да предложа. Пък и като се познавам, в един момент ще ми писне и ще спра и да пиша.  :-[ ;D

Не съм убедена точно какво искам. Интересно ми е да се видим, но за сега само това. За останалото ще ми е необходимо време, за да се реша евентуално. Зависи от много неща и не е така просто.

*

missKapriz

« Отговор #6515 -: Декември 15, 2010, 10:36:36 pm »

Не може ли да се разглежда тази ос и като мой 2 -Сатурн там - безпаричие  ;D и негов 8 - Сатурн там - липсва му в живота ... ти се сещаш какво?  ;)
Да,защо не,но според мен пак си е спънка някаква-сатурн в негов 8 дом може да се тълкува и като страх от връзка по 8 дом,макар,че може съвсем друго да казва-негов у8 е в твоя комуникативен 3 дом-може да си говорите сладко по темите на 8 дом,а като се има предвид,че венера е в плутон,може и по-хард да си говорите,още повече че Венера е и негов У3 :PНо въпреки временните спънки,си мисля,че срещата ще се състои.Мисля,след около 3-4 месеца ще се видите :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #6516 -: Декември 15, 2010, 11:00:02 pm »
Ще има ли бизнес отношения с другата страна по голям проект?
Под въпроса е има ли някаква опасност за личността по 1ви дом за участието и тук.

Много сложно ми се вижда  :lol:

1во гледам че 7 дом-отсрещната страна е тази която насочва нещата,тъй като Меркурий е там.Заради ретрото-договарянето е все още в процес.На управителите на 1ви и 7ми им предстои отрицателен аспект-квадрат.Но управителите на 2 и 8 дом са в опозиция-при това е и най-точният аспект на Луната.

Интересно ми е как ги виждате нещата  ;)

Какви договори и какви бизнес отношения ви гонят по ретро Меркурий? Определено питащия ще си промени гледната точка. Питащият е в ръцете на отсрещната страна, зависим е от нея или той е инициатора. Ще се произнеса подробно като се върна довечера в къщи, че сега тръгвам да се прибирам от работа. Трябва ми повече време да разгледам въпроса.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6517 -: Декември 15, 2010, 11:29:39 pm »
Договора ще го сключат...,той се работи в момента...И няма кой да спре партньорството...На луната и предстои тригон със слънцето все пак...А лесен бизнес няма.... :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #6518 -: Декември 16, 2010, 12:07:29 am »

Да,защо не,но според мен пак си е спънка някаква-сатурн в негов 8 дом може да се тълкува и като страх от връзка по 8 дом,макар,че може съвсем друго да казва-негов у8 е в твоя комуникативен 3 дом-може да си говорите сладко по темите на 8 дом,а като се има предвид,че венера е в плутон,може и по-хард да си говорите,още повече че Венера е и негов У3 :PНо въпреки временните спънки,си мисля,че срещата ще се състои.Мисля,след около 3-4 месеца ще се видите :blink:

Говорим си за училище и ученици.  ;D И на мен нещо взе да ми писва и ще го оставя да си говори сам.

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #6519 -: Декември 16, 2010, 12:12:16 am »
Ще има ли бизнес отношения с другата страна по голям проект?
Под въпроса е има ли някаква опасност за личността по 1ви дом за участието и тук.

Много сложно ми се вижда  :lol:

1во гледам че 7 дом-отсрещната страна е тази която насочва нещата,тъй като Меркурий е там.Заради ретрото-договарянето е все още в процес.На управителите на 1ви и 7ми им предстои отрицателен аспект-квадрат.Но управителите на 2 и 8 дом са в опозиция-при това е и най-точният аспект на Луната.

Интересно ми е как ги виждате нещата  ;)

Какви договори и какви бизнес отношения ви гонят по ретро Меркурий? Определено питащия ще си промени гледната точка. Питащият е в ръцете на отсрещната страна, зависим е от нея или той е инициатора. Ще се произнеса подробно като се върна довечера в къщи, че сега тръгвам да се прибирам от работа. Трябва ми повече време да разгледам въпроса.

Нещо няма да можете да се спогодите за заплащането и ще се поотдръпнеш за известно време да решиш какво да правиш....може да промениш решението си, но рано или късно нещата ще станат....може би след 15-20 януари.  ;)