Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163908 Прегледи
*

tadj-all

Re:хорарен въпрос
« Отговор #6620 -: Декември 24, 2010, 11:53:07 pm »
Ще ми помогне ли психоложката за която си мисля (и и казвам името) за това, което ме интересува?

Засега по скоро не, тъй като твоят сигнификатор е ретрограден и е в квадрат с нейния сигнификатор. Макар че този квадрат е малко под въпрос, защото Меркурий символично се "оттегля" поради ретроградно движение, така че е възможно впоследствие да си промениш намеренията и да не се срещнеш с въпросната психоложка.

Aз пък го разтълкувах, че тя самата, Feia, ще избяга от психоложката.
Сигнификаторът на 1-ви дом е под управлението на психоложката и е в квадрат с нея. Отделно - някой от двете е прекалено "новаторски" настроен и подхожда с "експеримент" и с надеждата да тества нещо ново.

Крайния резултат е интересен (4-ти дом): Слънцето е в съвпад със северен възел и Плутон. Това си е промяна целите и приоритетите и значимите неща. Отделно Луната няма "кофти" аспекти до тоя момент, а и предстоят два аспекта с управителите на 8-ми и 12-ти дом, а последния е с Нептун и в 4-ти дом.

помощта няма да е очакваната, а нещо друго.
Това е моя прочит.

« Отговор #6621 -: Декември 25, 2010, 12:06:00 am »
Да знам, че малко пресирам нещата ама така го усещам... Въпросът е Иска ли връзка с мен този човек (назовавам по име).

Изпепеляваща, според мен момчето те харесва, приема те като много близък човек, има хубаво мнение за теб (Венера секстил Марс, Венера в знак на Марс, Марс в негов 4ти дом). Ти си готова за тази връзка (Марс в екзалтация, диспозиторът на Марс - също). Ти си Марс - ти си активната страна, той е Венера - пасивен. Но мисля, че той не е готов за връзка в момента (Венера в падение). Нещо го тормози, подтиска, има някакъв проблем (Сатурн на негов АС). Сатурн му е У4 и му предстои квадрат с теб (Марс) - бъди внимателна с него, пипай с кадифени ръкавици, защото има опасност твои прибързани дейстия да го засегнат. С меки и нежни действия ще постигнеш повече (Луна в апликиращ секстил със Сатурн). Друго, неговите намерения (У3 - Юпитер) са в квадрат с ретро Меркурий (негов У12) - нещо не е уверен в себе си, не смее да направи крачка. На Луната й предстои квадрат с Венера и опозиция с Нептун, на Венера й предстои квадрат с Нептун  - има някакви пречки в момента за връзката ви. Нептун попада в негов 5ти дом - да не би някое старо гадже да се мотае наоколо и да го залъгва или той все още не е сигурен в чувствата си докрай? Извинявай, ако прекалявам с предположенията си. Предупреждавам, че не съм профи.
« Последна редакция: Декември 25, 2010, 12:48:37 am от Mirabella »

« Отговор #6622 -: Декември 25, 2010, 12:06:45 am »

P.S. Може ли като избираш Меркурий за свой сигнификатор, да изчакаш да влезе във Водолей - поне да е по-силно есенциално представен. ;) :wub:

Аз не се и замислям, а пускам въпрос, когато го намисля и е подходящ момента! Даже не знам кой ми е сигнификатора, понеже изобщо не съм изучавала хорарна астрология.

Значи ще трябва да се чака до февруари?

Хубаво! Трябва малко търпение по Сатурн.

Беше само шега. Добре - неуместна. Извинявай! :wub:

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #6623 -: Декември 25, 2010, 12:08:50 am »
Някой ще погледне ли да каже "Да", "Не"?

Какъвто и да е отговора!

Да, ще ти помогне....към 10 януари Меркурий прави точен секстил с Нептун. Аз я възприемам по Нептун, защото психолозите май се свързваха с Нептун?  :-[
« Последна редакция: Декември 25, 2010, 12:15:46 am от perla »

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #6624 -: Декември 25, 2010, 12:09:46 am »
Да знам, че малко пресирам нещата ама така го усещам... Въпросът е Иска ли връзка с мен този човек (назовавам по име).

Човека му се иска страстен кекс с теб.  ;D

*

Feia

« Отговор #6625 -: Декември 25, 2010, 12:11:36 am »
Някой ще погледне ли да каже "Да", "Не"?

Какъвто и да е отговора!

Да, ще ти помогне. 

Ти защо противоречиш на останалите?

:P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6626 -: Декември 25, 2010, 12:15:03 am »
Ще дойде ли дядо Коледа при мен?  :-[

24.12.2010
18.13 ч, Варна

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6627 -: Декември 25, 2010, 12:19:25 am »
Лили, след 2 мин. е в дома ти. ;)

« Отговор #6628 -: Декември 25, 2010, 12:21:58 am »
Ще дойде ли дядо Коледа при мен?  :-[

Лили, след 2 мин. е в дома ти. ;)

Даже в момента на задаве на на въпроса може и вече да е у вас.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6629 -: Декември 25, 2010, 12:22:26 am »
Още чистя, да не бърза толкова.  ;D Камина нямаме, сигурно ще падне от гълъбарника горе (на съседите с мезонета).  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #6630 -: Декември 25, 2010, 12:22:31 am »
Ще дойде ли дядо Коледа при мен?  :-[

24.12.2010
18.13 ч, Варна

Лили, дядо Коледа го е страх да почука на твойта врата, за да не го изгониш! Има възможност да ти звъне по телефона. :wink2:
« Последна редакция: Декември 25, 2010, 12:45:25 am от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #6631 -: Декември 25, 2010, 12:26:17 am »

Човека му се иска страстен кекс с теб.  ;D

Съмнявам се ;) ... Моля да ми помогнете :)))

« Отговор #6632 -: Декември 25, 2010, 12:35:31 am »

Изпепеляваща, според мен момчето те харесва, приема те като много близък човек, има хубаво мнение за теб (Венера секстил Марс, Венера в знак на Марс, Марс в негов 4ти дом). Ти си готова за тази връзка (Марс в екзалтация, диспозиторът на Марс - също). Ти си Марс - ти си активната страна, той е Венера - пасивен. Но мисля, че той не е готов за връзка в момента (Венера в падение). Нещо го тормози, подтиска, има някакъв проблем (Сатурн на негов АС). Сатурн му е У4 и му предстои квадрат с теб (Марс) - бъди внимателна с него, пипай с кадифени ръкавици, защото има опасност твои прибързани дейстия да го засегнат. С меки и нежни действия ще постигнеш повече (Луна в апликиращ секстил със Сатурн). Друго, неговите намерения (У3 - Юпитер) са в квадрат с ретро Меркурий (негови У8 и У12) - нещо не е уверен в себе си, не смее да направи крачка. На Луната й предстои квадрат с Венера и опозиция с Нептун, на Венера й предстои квадрат с Нептун  - има някакви пречки в момента за връзката ви. Нептун попада в негов 5ти дом - да не би някое старо гадже да се мотае наоколо и да го залъгва или той все още не е сигурен в чувствата си докрай? Извинявай, ако прекалявам с предположенията си. Предупреждавам, че не съм профи.

Много ти благодаря, много ми помогна... да знам, че ме харесва и има добро мнение за мен, но усещам, че има нещо.. незнам какво и най това ме притеснява и кара да пришпорвам....Може и страро гадже да е... знам ли? А кога ще е квадрата. А да и какво значи Луна в апликиращ секстил със Сатурн.

А много странно, вчера се бяхме разбрали ако излиза някаде да ми звънне. Към 22ч. ми каза , че няма да излиза , а днес си е сложил във facebook че е бил навън. По принцип се съмнявам да ме излъже, няма зая какво ... но то е очевидно вече.. Дали не му досаждам?
« Последна редакция: Декември 25, 2010, 12:39:59 am от Izpepelqvashta »

« Отговор #6633 -: Декември 25, 2010, 12:45:47 am »
Луната е ко-сигнификатор на въпроса и твой У4, Сатурн - сигнификато на неговото моментно състояние и негов У4 (също и У5 по класическата хорарна). Секстилът би трябвало да подкрепя задълбочаването на взаимоотношенията ви, повече доверие помежду ви, сигурност, укрепване на връзката. Още Луната има и апликиращ тригон с Меркурий - негов У12. Аспектът също може да означава задълбочаване на връзката ви.

Поправих нещо. Че беше голяма грешка. Сори.

« Отговор #6634 -: Декември 25, 2010, 12:52:36 am »
С две думи, може би аз си въобразявам нещо лошо и да не прибързвам и пришпорвам с действията си.Сатурн като негов сигнификато какво би трябвало да значи? Дисциплинира, той не дава ли сериозност...

« Отговор #6635 -: Декември 25, 2010, 01:00:41 am »
Може и да не обича ограниченията. Неговият основен сигнификатор Венера има квадрати с неговите У6 и У10 (а това са ограчаващите домове - на Девата и Козирога). Венера ще направи тригон с Юпитер и Уран - обича свободата.

*

Feia

« Отговор #6636 -: Декември 25, 2010, 01:10:59 am »
Още чистя, да не бърза толкова.  ;D Камина нямаме, сигурно ще падне от гълъбарника горе (на съседите с мезонета).  ;D

Радвай се, че нямаш камина, щото според древните народни поверия през 12-те дни след Коледа злите духове могат да влязат през комина и да направят пакости.

А сега и през 12-те дни след Коледа не трябва да излизаш навън през нощта, защото киликандзерите могат да те наритат с копитата си.  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6637 -: Декември 25, 2010, 01:25:15 am »
Не се притеснявай за мен - ходя с подковани ботушки, ако решат да ме наритат.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6638 -: Декември 25, 2010, 02:04:29 am »
Може и да не обича ограниченията. Неговият основен сигнификатор Венера има квадрати с неговите У6 и У10 (а това са ограчаващите домове - на Девата и Козирога). Венера ще направи тригон с Юпитер и Уран - обича свободата.

Да и аз имам такова чувство... :))) а аз май малко се вманиячавам по него  :rolleyes: 
Да му изпратя ли смс заколеда утре? ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #6639 -: Декември 25, 2010, 05:50:54 pm »
Ако разглеждаме Дядо Коледапо 11 дом чийто сигнификатор попада в твой 5-ти- скорпион....незнам за какви подаръци и какви Снегурочки говорим. ;) :-[ ;D
Ако е по 7-ми - нещата не се променят. ;)

п.п. Оставил ли ти е подарък? :blink: