Да знам, че малко пресирам нещата ама така го усещам... Въпросът е Иска ли връзка с мен този човек (назовавам по име).
Изпепеляваща, според мен момчето те харесва, приема те като много близък човек, има хубаво мнение за теб (Венера секстил Марс, Венера в знак на Марс, Марс в негов 4ти дом). Ти си готова за тази връзка (Марс в екзалтация, диспозиторът на Марс - също). Ти си Марс - ти си активната страна, той е Венера - пасивен. Но мисля, че той не е готов за връзка в момента (Венера в падение). Нещо го тормози, подтиска, има някакъв проблем (Сатурн на негов АС). Сатурн му е У4 и му предстои квадрат с теб (Марс) - бъди внимателна с него, пипай с кадифени ръкавици, защото има опасност твои прибързани дейстия да го засегнат. С меки и нежни действия ще постигнеш повече (Луна в апликиращ секстил със Сатурн). Друго, неговите намерения (У3 - Юпитер) са в квадрат с ретро Меркурий (негов У12) - нещо не е уверен в себе си, не смее да направи крачка. На Луната й предстои квадрат с Венера и опозиция с Нептун, на Венера й предстои квадрат с Нептун - има някакви пречки в момента за връзката ви. Нептун попада в негов 5ти дом - да не би някое старо гадже да се мотае наоколо и да го залъгва или той все още не е сигурен в чувствата си докрай? Извинявай, ако прекалявам с предположенията си. Предупреждавам, че не съм профи.