Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166961 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6740 -: Декември 28, 2010, 06:09:31 am »
Да взема да емигрирам в Холандия с моите 8 години учене. Пу, да му се не види, целият ми живот мина в обучение.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #6741 -: Декември 28, 2010, 06:11:40 am »
То и при някои хора е така.  ;D Като изтъкнат, че владеят 4-5 езика мислят, че по тоя начин си придават важност. Само че ние преводачите си имаме лаф "С колко от тях реално можеш да работиш?". И обикновено така се получава, че този, който е посочил в CV-то си няколко езика, може да работи с не повече от един или в най-добрия случай два, а този, който е посочил един-два, ги използва майсторски. ;)

Аз имам в момента такъв шеф - 5 години трудов стаж - 4 държави  ;D Не му е останало време да работи, но постоянно изтъква 5ти си години практика?!?!?! ;D

Някои като нямат с какво друго да се изтъкнат, започват да се хвалят колко много са пътували.  ;D

Лили, забрави ти тия работи. Има си хора от смесен брак + които живеят в чужбина. Такива знаят писменно и говоримо езика на баща си, на майка си и отделно езика , който се говори в държавата, която живечт. И професията им отделно е различна, не са филолози, нито преводачи. Там, където живея, за да си намериш елементарна работа се изискват минимум два езика /държавата е с два официални езика/. Почти всички, които познавам владеят писменно и говоримо минимум 3 езика. Това е нещо напълно естествено и нормално.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6742 -: Декември 28, 2010, 06:17:32 am »
Да взема да емигрирам в Холандия с моите 8 години учене. Пу, да му се не види, целият ми живот мина в обучение.  ;D

а пътувала ли си много?  ;D

Не, хич не ми беше до пътувания през целия ми живот, други бяха приоритетите. Ретро Сатурн в интерсептиран знак в 9 дом.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6743 -: Декември 28, 2010, 03:34:01 pm »
Лилавото, може да има някакви трудности в обстоятелствата или уреждането на въпроса след време, но мисля днес ще се представиш добре на интервюто. С уточнението, че не го гледам по 3 дом, виждат ми се големи шансовете. Успех, стискаме палци. :wub:  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #6744 -: Декември 28, 2010, 04:14:05 pm »
И аз мисля, като Мунлейди, че протномето е в дома и е близо до електроника или битова техника, която работи с вода (Риби). Риби показва още, че е скрито от погледа и няма да го намерите лесно. Уран (който е в съвпад с Юпитер) управлява трети дом - да провери до списания или близо до документи, книги. За всеки случай да види и в гаража/ колата или около водосточни тръби.

Много ми се натрапваше 3-ти дом, заради съвпада на Юпитер с У3, но защо съвпадът е в четвърти дом ? - заради дома, в който се намира управителя на вещта предположих, че е в гаража у дома или в личния автомобил. За такси (и за частен самолет)  не се бях сетила  ;)  И ЛФ беше в четвърти???
« Последна редакция: Декември 28, 2010, 04:52:08 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #6745 -: Декември 28, 2010, 08:07:01 pm »

абе по- добре да не те харесва Чак толкова, ако ме разбираш.. :P добре де, шегувам се, знам, че разбираш.. ;D

но нептун в седми дом все пак да не показва, че има нещо лъжовно в нея, както се опасяваше Жълтолилава..
иначе да- водолей може да се заподозре във всичко и обикновено подозренията се оказват в някаква степен основателни, добре че моя марс е ретро, пу пу.. ;D

мина.Мисля,че се представих добре.Луната в този градус обаче успя да се прояви-малко се поуспах и се наложи да тичам по леда,за да стигна навреме (имах 17 мин и уж съм в центъра,но са ми нужни поне 25 мин да се домъкна до централната част). От тичането пък ми се вдигна адреналина и влязох при нея супер ентусиазирана на вид  ;D.

На външен вид беше с малко по-Девишко излъчване,суха някак,но полезна.Опитваше се да се държи на ниво,но като и кажех нещо 'брилянтно' ( :P),се изчервяваше.Много странно.Това го има при Овните,нали? Като се смеят,пускат червенина.Ако не е това,значи наистина е би и ме е харесала  ;D.
Забравих си и св-то,ще трябва сега да и пращам мейл.
Като поведение-опитваше се да е Сатyрнянка,професионалист..но май не и се получи,защото в крайна сметка се почувствах победител  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #6746 -: Декември 28, 2010, 08:10:52 pm »

мина.Мисля,че се представих добре.Луната в този градус обаче успя да се прояви-малко се поуспах и се наложи да тичам по леда,за да стигна навреме (имах 17 мин и уж съм в центъра,но са ми нужни поне 25 мин да се домъкна до централната част). От тичането пък ми се вдигна адреналина и влязох при нея супер ентусиазирана на вид  ;D.

На външен вид беше с малко по-Девишко излъчване,суха някак,но полезна.Опитваше се да се държи на ниво,но като и кажех нещо 'брилянтно' ( :P),се изчервяваше.Много странно.Това го има при Овните,нали? Като се смеят,пускат червенина.Ако не е това,значи наистина е би и ме е харесала  ;D.
Като поведение-опитваше се да е Сатyрнянка,професионалист..но май не и се получи,защото в крайна сметка се почувствах победител  ;D

кога ще имаме резултат??  :blink: знам, че ще те одобрят..как са законите при вас за сексизъм на работното място??  :P добре де, шегичка..  ;D ;D ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6747 -: Декември 28, 2010, 08:12:30 pm »

абе по- добре да не те харесва Чак толкова, ако ме разбираш.. :P добре де, шегувам се, знам, че разбираш.. ;D

но нептун в седми дом все пак да не показва, че има нещо лъжовно в нея, както се опасяваше Жълтолилава..
иначе да- водолей може да се заподозре във всичко и обикновено подозренията се оказват в някаква степен основателни, добре че моя марс е ретро, пу пу.. ;D

Значи всичко е наред.... ;D :88:За работа ли става дума...,да не се връщам назад да чета... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #6748 -: Декември 28, 2010, 08:36:21 pm »

Значи всичко е наред.... ;D :88:За работа ли става дума...,да не се връщам назад да чета... :rolleyes:

да,за работа.Най-лесното мина  ;D

кога ще имаме резултат??  :blink: знам, че ще те одобрят..как са законите при вас за сексизъм на работното място??  :P добре де, шегичка..  ;D ;D ;D

не знам кога да чакам резултат ,ще си пишем с нея  ;D ;).

A zаконите са такива,че ако не ни види ревнивата колежка,може да си се обичаме до края на всяка обедна почивка  ;D
и аз се шегувам  :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6749 -: Декември 28, 2010, 09:19:10 pm »

Аа, затуй някви обстоятелствени спънки ми се набиваха, но важното е крайния резултат. Успех и занапред!
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #6750 -: Декември 28, 2010, 09:32:24 pm »

Аа, затуй някви обстоятелствени спънки ми се набиваха, но важното е крайния резултат. Успех и занапред!

ще има спънки,аз си знам,и то впоследствие,..но важното е,че се стегнах и сега обстоятелствата ще ме бутат да действам.
Мерси,Съни  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #6751 -: Декември 28, 2010, 09:35:46 pm »

За изчервяването - може да е с овнешка Луна - имам майка с луна в овен и една приятелка... и двете така.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6752 -: Декември 29, 2010, 02:10:08 am »
И аз с Асц Овен - също.Не го знаех това.

« Отговор #6753 -: Декември 29, 2010, 07:03:38 am »
Здравейте пак момичета :):):) сега имам нов въпрос - Ще остана ли тук (като на самата мен не ми е ясно много, много искам ли да остана). Въпросът е зададен в 22:15, 28.12.2010, Цюрих, Швейцария. Ще се опитам да прикача картата, ако не успея съжалявам и питам как да сторя това ?

Доколкото виждам Луна - ситуацията е в съвпад със Сатурн - 2 дом, трудности, финансови, или може ли Сатурн да се тълкува като мой преподавател (зависима съм за оставането си от по-възрасти мъже, мои преподаватели в Университета.......не знам)

Меркурий - мой управител, ретро........... в 4 дом и в Стрелец...... трябва ли да гледам връзката 1-4 дом (ако това ще става мой дом?)

Не искам да оставам тук, ако няма да имам добър живот, тук не е по-лесно от колкото в Б-я, просто стандартът е по-висок. Добре е ако си наследник на добра фамилия и си роден тук.......

*

missKapriz

« Отговор #6754 -: Декември 29, 2010, 03:21:42 pm »
Ретро Меркурий,който ти е У1 много добре пасва на това,че си объркана.
Аз обаче не мога да отговоря на така зададения въпрос,защото става въпрос за личен избор,а ти даже не знаеш какво искаш :blink: :wub:Мисля,че по-скоро транзитите и солара ти биха показали дали ще се местиш

« Отговор #6755 -: Декември 30, 2010, 03:21:03 am »
оки, мерси, ще се замисля над това и ще си видя солара за следващата година, въпреки, че са ми казвали да гледам и Лунар, а и прогресии и някак става много...........

« Отговор #6756 -: Декември 30, 2010, 05:04:34 am »
Mayanna, всичко, което пишеш, се потвърждава от хорарната карта. Ти (Меркурий) не се чувстваш особено добре в сегашния ти дом (Стрелец). Квадратурата с Юпитер показва, че там наистина не е толково лесно, колкото изглежда отстрани. Ретроградността, според мен, в тази карта означава размисли, съжаление донякъде, че си заминала, носталгия по родния дом, желание да се върнеш. Това чувство се подчертава и от точния съвпад на Луната на Виа комбуста със Сатурн (У5). Трудно ти е да харесаш мястото, където си в момента, подтиска те. Утре Меркурий тръгва отново директен и ще апликира към Юпитер (квадратура). Може би ще имаш още нелеки моменти в скоро време. Казваш, че образованието ти те задържа там. Картата потвърждава това - У9 Венера апликира с тригон към Юпитер. Така че престоят ти там, макар и нелек и въпреки, че Венера е в заточение в Скорпион, си струва от гледна точка на придобитите знания. Може би тези знания ще ти помогнат да намериш работа там - Венера апликира с тригон към твоя У6. Мисля, че ще имаш възможност за смяна на обстановката. Новият дом е 4-ти от 4-ти дом, т.е. 7-ми дом (и в този случай го тълкувам в преносен смисъл, не просто смяна на къщата или апартамента, а на мястото, което наричаме наш дом, вкл. страната, в която живеем). В тази карта У7 е Нептун. На Меркурий и Луната им предстоят хармонични аспекти с него, докато на Венера й предстои квадратура с Нептун. Може би първо ще трябва да завършиш образованието си там и тогава да заминеш. Успех!
« Последна редакция: Декември 30, 2010, 05:35:13 am от Mirabella »

« Отговор #6757 -: Декември 30, 2010, 08:06:25 am »
Mirabella, много, много благодаря, наистина много искам да се науча да тълкувам хорар, много по трудно ми е от натала. Същевременно си мисля, че е дори по важен, съдейки по себе си и приятелките си. Ще запазя двата си хорарни въпроса и отговорите и ще докладвам до 1-2 месеца какво ми се е случило, но определено считам, че форумът има някакъв енергиен егрегор или нещо подобно, странна енергия витае (и вярвам, че колективния интелект познава).

Весело посрещане на НГ ако не се включа пак на всички вещи :):) и не толкова вещи астроложки и астролози във форума и много астро предизвикателства :):) и откривателства.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6758 -: Декември 31, 2010, 08:11:12 am »
EЙ ЛУДА МЕ НАПРАВИ..... :'( :'(
ЛУДА?

01:59 мин.
Бургас
31.12.2010

За какво става дума? :rolleyes: :-\ :-\ Назовавам го по име.....
Какво иска да ми каже и се върти в омагьосан кръг.....? :'(
*Аз съм твоята съдба*.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6759 -: Декември 31, 2010, 05:56:59 pm »
У3 са ви в квадрат - още известно време може да не се разберете за какво иде реч. Но Луната апликира към Венера, последният й аспект е тригон с Уран в твоя 5-ти дом. Не става ли дума за любов? Луната пренася светлината от него до теб - може трети човек да ти разясни.