Към
Марая,
тъй като не знам за какво става въпрос точно,гледам твоя сигнификатор-Венера
Венера е в дома на "врага"

-зависиш от тяхната благословия предполам.Венера в Скорпион е слаба,но това може да не е толкова зле,ако си даваш точна сметка за реалната ситуация и се подготвиш мн добре за "борба" със съперник,чийто сигнификатор е Плутон и е в техния 2 дом.Явно противника е мноого влиятелен и състоятелен.Интересна е позицията на Луната в 8 дом-някъде беше писала,че не чакаш пари от там,но като че ли основните вълнения са именно за пари-по-точно чуждите пари-пиша и не знам какво пиша :lol:
Абе с две думи-ще си доволна,но евентуално ще се разочароваш от някой,който уж те подкрепя-мисля,че този някой няма да задоволи докрай изискванията ти.Ще се наложи да се пребориш сама.Последния аспект на Венера е тригон с Уран-естествения сигниф на електроенергията,а преди това с Юпитер-чуждите пари.Луната освен,че ще съвпадне последователно с Плутон,слънцето и Марс,ще направи и секстил с Юпитер и Уран.
Ще успееш,но с цената на едно изгубено доверие предполагам.
Възможно е в последствие да си недоволна от реалната печалба или комисионната,въпреки че в началото нещата ще изглеждат мн добре
п.п.Има ли посредник между теб и другата страна