Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165536 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6800 -: Януари 03, 2011, 07:47:50 pm »
Ще успея ли утре? Ще остана ли доволна от срещата? :rolleyes: :-\

Струва ми се, че следва да се разберете, да, и да успееш в смисъла, в който го влагаш ти.

По-нататък обаче може да възникнат спънки покрай уреждане на законови въпроси или с чуждестранни лица и трудности в достигането на крайната цел. Да ги имаш предвид, надявам се няма да са толкова сериозни, за да не бъдат решени.

Успех. :blink:    

П.П. Предпочитам Плацидус, но чак вечерта ще мога да отворя астро.ком, за да си потвърдя написаното.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6801 -: Януари 03, 2011, 07:55:49 pm »
Ще успея ли утре? Ще остана ли доволна от срещата? :rolleyes: :-\

Струва ми се, че следва да се разберете, да, и да успееш в смисъла, в който го влагаш ти.

По-нататък обаче може да възникнат спънки покрай уреждане на законови въпроси или с чуждестранни лица и трудности в достигането на крайната цел. Да ги имаш предвид, надявам се няма да са толкова сериозни, за да не бъдат решени.

Успех. :blink:    

П.П. Предпочитам Плацидус, но чак вечерта ще мога да отворя астро.ком, за да си потвърдя написаното.  

Качвам Плацидус! За мен е важен утрешния етап.... :unsure: Дали ще остана доволна от срещата..., от там насетне е лесно.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6802 -: Януари 03, 2011, 08:04:13 pm »
За мен е важен утрешния етап.... :unsure:

Може би ще бъде трудна срещата, но все си мисля, че нещо полезно ще излезе за теб. Дано. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #6803 -: Януари 03, 2011, 08:13:03 pm »
За мен е важен утрешния етап.... :unsure:

Може би ще бъде трудна срещата, но все си мисля, че нещо полезно ще излезе за теб. Дано. 

Дано си права!  :blink:
Тръгвам решена да успея ,by all means... :-[ :-[ :rolleyes:
Усещам се като валяк.... ;D Имам сериозен гръб....
А и затъмнението е на моя страна....Винаги давам обратна връзка , ще я имате.... ;D :wub: ;)
Благодаря от сърце Съни..... :kissd:

П.П. Упр. на АСЦ в 7-ми ,в знака на Упр. на ДСЦ , как го тълкуваш?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6804 -: Януари 03, 2011, 11:25:18 pm »
Тръгнах да търся в един шкаф преди това близо до котешката тоалетна на терасата,но не намерих нищо.

Синухе, какво стана с военната ти книжка?

*

missKapriz

« Отговор #6805 -: Януари 04, 2011, 12:53:18 am »
Към Марая,
тъй като не знам  за какво става въпрос точно,гледам твоя сигнификатор-Венера
Венера е в дома на "врага" :P-зависиш от тяхната благословия предполам.Венера в Скорпион е слаба,но това може да не е толкова зле,ако си даваш точна сметка за реалната ситуация и се подготвиш мн добре за "борба" със съперник,чийто сигнификатор е Плутон и е в техния 2 дом.Явно противника е мноого влиятелен и състоятелен.Интересна е позицията на Луната в 8 дом-някъде беше писала,че не чакаш пари от там,но като че ли основните вълнения са именно за пари-по-точно чуждите пари-пиша и не знам какво пиша :lol:
Абе с две думи-ще си доволна,но евентуално ще се разочароваш от някой,който уж те подкрепя-мисля,че този някой няма да задоволи докрай изискванията ти.Ще се наложи да се пребориш сама.Последния аспект на Венера е тригон с Уран-естествения сигниф на електроенергията,а преди това с Юпитер-чуждите пари.Луната освен,че ще съвпадне последователно с Плутон,слънцето и Марс,ще направи и секстил с Юпитер и Уран.
Ще успееш,но с цената на едно изгубено доверие предполагам.
Възможно е в последствие да си недоволна от реалната печалба или комисионната,въпреки че в началото нещата ще изглеждат мн добре

п.п.Има ли посредник между теб и другата страна

*

Марая

• 28287
« Отговор #6806 -: Януари 04, 2011, 12:59:38 am »
Към Марая,
тъй като не знам  за какво става въпрос точно,гледам твоя сигнификатор-Венера
Венера е в дома на "врага" :P-зависиш от тяхната благословия предполам.Венера в Скорпион е слаба,но това може да не е толкова зле,ако си даваш точна сметка за реалната ситуация и се подготвиш мн добре за "борба" със съперник,чийто сигнификатор е Плутон и е в техния 2 дом.Явно противника е мноого влиятелен и състоятелен.Интересна е позицията на Луната в 8 дом-някъде беше писала,че не чакаш пари от там,но като че ли основните вълнения са именно за пари-по-точно чуждите пари-пиша и не знам какво пиша :lol:
Абе с две думи-ще си доволна,но евентуално ще се разочароваш от някой,който уж те подкрепя-мисля,че този някой няма да задоволи докрай изискванията ти.Ще се наложи да се пребориш сама.Последния аспект на Венера е тригон с Уран-естествения сигниф на електроенергията,а преди това с Юпитер-чуждите пари.Луната освен,че ще съвпадне последователно с Плутон,слънцето и Марс,ще направи и секстил с Юпитер и Уран.
Ще успееш,но с цената на едно изгубено доверие предполагам.
Възможно е в последствие да си недоволна от реалната печалба или комисионната,въпреки че в началото нещата ще изглеждат мн добре

п.п.Има ли посредник между теб и другата страна

Не! Няма.... :blink:

*

missKapriz

« Отговор #6807 -: Януари 04, 2011, 01:00:13 am »
И още един въпрос-вече имали ли сте среща по повод утрешните преговори-струва ми се,че вече имате някакви предварителни уговорки

*

Марая

• 28287
« Отговор #6808 -: Януари 04, 2011, 01:22:41 am »
И още един въпрос-вече имали ли сте среща по повод утрешните преговори-струва ми се,че вече имате някакви предварителни уговорки

Да , знае се какво искам... :blink: ;) :wub:

*

missKapriz

« Отговор #6809 -: Януари 04, 2011, 02:14:33 am »
Доколкото знаем,че няма пълно щастие-все пак отг ми е ДА-ще успееш

*

Марая

• 28287
« Отговор #6810 -: Януари 04, 2011, 02:35:57 am »
Доколкото знаем,че няма пълно щастие-все пак отг ми е ДА-ще успееш

Известна съм с това , че давам обратна връзка....Ще я имате...
Много ти благодаря Мис Каприз :kissd:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #6811 -: Януари 04, 2011, 04:31:50 pm »
Тръгнах да търся в един шкаф преди това близо до котешката тоалетна на терасата,но не намерих нищо.

Синухе, какво стана с военната ти книжка?

Този въпрос остана без отговор, а на мен също ми е интересно как се е развила ситуацията, удобен случай да се обърнем назад и да видим тълкуванията си.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6812 -: Януари 04, 2011, 11:01:11 pm »
момичета привет ;D.
Наложително ли е пътуването ми до другия край на Б-я? :blink:
Ще промени ли ситуацията?

04.01.2011ч. 17:00ч?

Моля Ви за спешен отговор!

*

Марая

• 28287
« Отговор #6813 -: Януари 04, 2011, 11:02:39 pm »
Знамр че не е удачно пускането за хорари, но е спешно .... един селянин ми стопи нервите!  :(

*

Uran

• 6041
« Отговор #6814 -: Януари 04, 2011, 11:05:59 pm »
Maй е било наложително- съвпадът е разходящ. Пътуването с финанси ли е свързано?

*

missKapriz

« Отговор #6815 -: Януари 04, 2011, 11:07:50 pm »
За мен отговора е ДА
Малии,ако не съм познала,трябва да плащам горивото ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6816 -: Януари 04, 2011, 11:08:43 pm »
Maй е било наложително- съвпадът е разходящ. Пътуването с финанси ли е свързано?

С документи и финанси "под масата"

*

missKapriz

« Отговор #6817 -: Януари 04, 2011, 11:09:08 pm »
Знамр че не е удачно пускането за хорари, но е спешно .... един селянин ми стопи нервите!  :(
явно това е разочарованието от някого,което се виждаше в хорара вчера
и се проявява аспекта на луната с уран-края ще е добър обаче-тръгвай и на слука

*

Марая

• 28287
« Отговор #6818 -: Януари 04, 2011, 11:11:48 pm »
явно това е разочарованието от някого,което се виждаше в хорара вчера
и се проявява аспекта на луната с уран-края ще е добър обаче-тръгвай и на слука

Тръгнах..но се оказа че трябва да пропътувам още малкоч но дали ако пропътувам това малко резултата ще е в моя полза? а нещо и колата ми създава проблем...

*

Uran

• 6041
« Отговор #6819 -: Януари 04, 2011, 11:12:16 pm »

С документи и финанси "под масата"
Да- имат един и същи управител- Слънце, което е в дома на "врага". :blink: