принципно-дано не съвсем в нашия случай тя така или иначе ще пътува :Pдали днес или утре...но мисля,че ще пътува
Това "допълнително" пътуване явно е просто етап от воаяжа. По същата тема ли е направена първата част от тура? Защото Марая и сигнификаторът на пътуването бяха в разходящ съвпад т.е. пътуването е факт или пък извънредната му необходимост е отминала пика си или и тя е факт. Затова и попитах.п.п.Сега последно путува ли или напротив? :blink:
Цитат на: elfidka в Януари 05, 2011, 09:54:47 pmПускам един хорар, за потъмняването на камъка на пръстена ми. Тюркоаза на пръстена ми е станал тъмен и със сив графитен нюанс. Не ми се смейте, но потъмняването на тюркоаз обикновено е предвестник на нещо лошо. Та въпроса ми е, предвещава ли потъмняването му нещо лошо ?Гледам теб по АЦ и АЦ-У, Камъка - по ИЦ и У на ИЦто. Все на Меркче попадам, което е в 6ти дом, в Стрелец, предстоят му опозиция на АЦто, и квинтил с МЦто. Има и други работи, ама за на кратко - толкова стига :blink:Споко. Може просто:а) Тюркоазът е фалшивб) нямам идея, но не е суеверно ефективно потъмняването му.
Пускам един хорар, за потъмняването на камъка на пръстена ми. Тюркоаза на пръстена ми е станал тъмен и със сив графитен нюанс. Не ми се смейте, но потъмняването на тюркоаз обикновено е предвестник на нещо лошо. Та въпроса ми е, предвещава ли потъмняването му нещо лошо ?
Доколкото ми е известно, тюркоазът е капризен камък с по-мека структура и не трябва да се мокри. Обикновено когато е във вид на бижу, отгоре има фино покритие, което ако се наруши, камъкът маже да загуби първоначалния си вид.
Отговоръ би трябвало да е "Не". Луната - сигнификатор на въпроса и У2 - скъпоценности е без курс. Естественият управител на скъпоценните камъни Венера също няма апликиращи аспекти до напускане на знака. Т.е. въпросът няма да има развитие. Следователно не би трябвало да се случи нещо негативно.Мисля, че тюркоазът потъмнява с времето.
Цитат на: Mirabella в Януари 05, 2011, 10:51:57 pmОтговоръ би трябвало да е "Не". Луната - сигнификатор на въпроса и У2 - скъпоценности е без курс. Естественият управител на скъпоценните камъни Венера също няма апликиращи аспекти до напускане на знака. Т.е. въпросът няма да има развитие. Следователно не би трябвало да се случи нещо негативно.Мисля, че тюркоазът потъмнява с времето.О, ти си супер !!! :wub: :wub: :wub: