Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165265 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #6840 -: Януари 05, 2011, 12:54:06 am »
принципно-да
но не съвсем в нашия случай ;D ;)
тя така или иначе ще пътува :Pдали днес или утре...но мисля,че ще пътува

Зависима...... :( Ако не ставаше дума за бизнес , такава щях да тегля... :rolleyes:..., че да му държи влага цяла година... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #6841 -: Януари 05, 2011, 01:13:33 am »
Въпрос:Едно и също лице ли са Х и Y

*

Марая

• 28287
« Отговор #6842 -: Януари 05, 2011, 02:19:17 am »
принципно-да
но не съвсем в нашия случай ;D ;)
тя така или иначе ще пътува :Pдали днес или утре...но мисля,че ще пътува

:blink:  :blink:Той пътува.... :blink:
Ах , мишоци.... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #6843 -: Януари 05, 2011, 02:29:23 am »
Sinuhe,точно така разсъждавах и аз!
Дано науча някога отговора

*

Uran

• 6041
« Отговор #6844 -: Януари 05, 2011, 02:36:29 am »
Това "допълнително" пътуване явно е просто етап от воаяжа. По същата тема ли е направена първата част от тура?  Марая и сигнификаторът на пътуването бяха в разходящ съвпад т.е. пътуването е факт или пък извънредната му необходимост е отминала пика си или и тя е факт. ;D
Затова и попитах.
п.п.Сега последно путува ли или напротив? :blink:

« Последна редакция: Януари 05, 2011, 02:43:33 am от Uran »

*

missKapriz

« Отговор #6845 -: Януари 05, 2011, 02:42:51 am »
марая е в софия-вчера пита за това.А днес пита за ново пътуване,което към момента на задаване на въпроса не беше се осъществило още

*

Марая

• 28287
« Отговор #6846 -: Януари 05, 2011, 02:46:22 am »
Това "допълнително" пътуване явно е просто етап от воаяжа. По същата тема ли е направена първата част от тура? Защото Марая и сигнификаторът на пътуването бяха в разходящ съвпад т.е. пътуването е факт или пък извънредната му необходимост е отминала пика си или и тя е факт. ;D
Затова и попитах.
п.п.Сега последно путува ли или напротив? :blink:

Пътувах от точка А до точка В...
Свърших едната част от работата , но за да си спестя малко време , исках да ударя с един куршум 2 заека... :blink: Но се оказа , че не мога да стигна до другата умна глава без помощ.... :blink: И за целта трябваше да мина още 200км , а от там още 600....Сега спестих 200 км.... :blink: , а от човека , който пристига , зависи Благоволението на другия герой...

*

Марая

• 28287
« Отговор #6847 -: Януари 05, 2011, 08:41:50 pm »
Успях!  ;D
Благодаря момичета! :wub:

Продължавам....

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6848 -: Януари 05, 2011, 09:54:47 pm »
Пускам един хорар, за потъмняването на камъка на пръстена ми.
Тюркоаза на пръстена ми е станал тъмен и със сив графитен нюанс.
Не ми се смейте, но потъмняването на тюркоаз обикновено е предвестник на нещо лошо.
Та въпроса ми е, предвещава ли потъмняването му нещо лошо ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6849 -: Януари 05, 2011, 09:59:45 pm »
С тая Луна и с тоя краен градус на АЦ - нищо не мога да интерпретирам.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #6850 -: Януари 05, 2011, 10:51:57 pm »
Отговоръ би трябвало да е "Не". Луната - сигнификатор на въпроса и У2 - скъпоценности е без курс. Естественият управител на скъпоценните камъни Венера също няма апликиращи аспекти до напускане на знака. Т.е. въпросът няма да има развитие. Следователно не би трябвало да се случи нещо негативно.
Мисля, че тюркоазът потъмнява с времето.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6851 -: Януари 05, 2011, 11:48:50 pm »
Доколкото ми е известно, тюркоазът е капризен камък с по-мека структура и не трябва да се мокри. Обикновено когато е във вид на бижу, отгоре има фино покритие, което ако се наруши, камъкът маже да загуби първоначалния си вид.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6852 -: Януари 06, 2011, 12:03:44 am »
Пускам един хорар, за потъмняването на камъка на пръстена ми.
Тюркоаза на пръстена ми е станал тъмен и със сив графитен нюанс.
Не ми се смейте, но потъмняването на тюркоаз обикновено е предвестник на нещо лошо.
Та въпроса ми е, предвещава ли потъмняването му нещо лошо ?

Гледам теб по АЦ и АЦ-У, Камъка - по ИЦ и У на ИЦто. Все на Меркче попадам, което е в 6ти дом, в Стрелец, предстоят му опозиция на АЦто, и квинтил с МЦто. Има и други работи, ама за на кратко - толкова стига  :blink:

Споко.

Може просто:

а) Тюркоазът е фалшив

б) нямам идея, но не е суеверно ефективно потъмняването му.

:blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6853 -: Януари 06, 2011, 12:06:24 am »
Доколкото ми е известно, тюркоазът е капризен камък с по-мека структура и не трябва да се мокри. Обикновено когато е във вид на бижу, отгоре има фино покритие, което ако се наруши, камъкът маже да загуби първоначалния си вид.
Лили, аз го нося от години и си върша цщлата домакинска работа с него. До сега не е имало цветови промени. 
Дано всичко да е наред.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6854 -: Януари 06, 2011, 12:07:20 am »
Отговоръ би трябвало да е "Не". Луната - сигнификатор на въпроса и У2 - скъпоценности е без курс. Естественият управител на скъпоценните камъни Венера също няма апликиращи аспекти до напускане на знака. Т.е. въпросът няма да има развитие. Следователно не би трябвало да се случи нещо негативно.

О, ти си супер !!!  :wub: :wub: :wub:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #6855 -: Януари 06, 2011, 12:10:27 am »

О, ти си супер !!!  :wub: :wub: :wub:
Само при условие, че съм права.
Лили е права за тюркоаза. Попитах чичко Google и той казва, че променя цвета си от влагата, също от естествената мазнина на кожата и други мазила, като кремове - http://nativeamericanjewelrytips.wordpress.com/2010/12/30/what-makes-turquoise-change-color/.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6856 -: Януари 06, 2011, 05:07:25 pm »
Относно хорара с изгубените учебници: Не ги намерихме и купихме нови. Всъщност не успяхме да купим пълния комплект, защото Лонгман не поддържат количества в този период от годината.
Ако изникнат случайно-ще докладвам.

« Последна редакция: Януари 06, 2011, 06:49:25 pm от Uran »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #6857 -: Януари 06, 2011, 06:31:14 pm »
Уран, къде е картата на хорара?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

missKapriz

« Отговор #6858 -: Януари 06, 2011, 09:32:05 pm »
Марая,в крайна сметка второто пътуване осъществи ли се,имаше ли смисъл от него
Посредника оказа ли се почтен към теб-каза,че ще има обратна връзка
« Последна редакция: Януари 06, 2011, 09:59:13 pm от missKapriz »

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #6859 -: Януари 07, 2011, 09:16:18 pm »
Мили, имам един въпрос и е много спешно- Ще бъде ли уволнен от работа В.? В. е мой изключително близък човек, най-добрия ми приятел... :-\
« Последна редакция: Януари 07, 2011, 09:23:27 pm от ger4o »