Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163057 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7780 -: Май 29, 2011, 12:43:39 am »
Може да се пита и просто "болен ли е еди кой си". Абе, докато изменяш въпроса, по-добре дай карта на момента, в който първоначално си го обмисляла и си се чудила. И изясни обстоятелствата - ти смяташ, че той може да е във фиктивен болничен и иска да напуска, така ли? Защото всъщност теб те интересува и дали ще напуска, основно, доколкото хващам, а не само дали наистина е претърпял операция...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7781 -: Май 29, 2011, 12:45:20 am »
Аурора , дай да сканирам натала за 5 мин.... :rolleyes:...неговия... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #7782 -: Май 29, 2011, 12:47:03 am »
Аурора , дай да сканирам натала за 5 мин.... :rolleyes:...неговия... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #7783 -: Май 29, 2011, 12:48:36 am »
Имъм съмнения ,че един колега има въображаема операция и въображаем болничен. Когато искам да попитам "Колегата Х. ще се върне ли на работа?" Кой негов производен дом тярбва ад гледам?  :rolleyes: Щото може и да стане така, че е напуснал по "здравословни причини" :thinking:

Аурора, според Фроули, въпроси, свързани с лъжа се търсят в 3-ти дом, гледа се какви знаци изгряват (фиксирани, мутабелни или кардинални) и знакът на върха на трети дом.Но тези въпроси имат значение, само при условие, че може да се засече лъжата, т.е. важно е дали има начин да се разбере дали въпросното лице наистина лъже.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7784 -: Май 29, 2011, 12:53:14 am »
Имъм съмнения ,че един колега има въображаема операция и въображаем болничен. Когато искам да попитам "Колегата Х. ще се върне ли на работа?" Кой негов производен дом тярбва ад гледам?  :rolleyes: Щото може и да стане така, че е напуснал по "здравословни причини" :thinking:

Не е ли по-удачно да се изчака да представи болничен и след това да се
провери в болницата дали е бил там  :-\

Защото е много неприятно да те мислят , че лъжеш, ако си преживял " шев и кроки "  :(
Естествени минерали и амулети

« Отговор #7785 -: Май 29, 2011, 12:58:39 am »
А ми то ще се разбере, ако/като се върне. Но може и да си извади болничен. Един друг дойде с гипсссссс  ;D, та хората прибягват до отчаяни действия, като им загрее  ;D

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7786 -: Май 29, 2011, 01:01:05 am »
А ми то ще се разбере, ако/като се върне. Но може и да си извади болничен. Един друг дойде с гипсссссс  ;D, та хората прибягват до отчаяни действия, като им загрее  ;D

Задай въпроса обратното - дали може да му се има доверие, дали е благонадежден. ще разгледаме неговия 3-ти дом, достойнствата на сигнификатора му и Меркурий...Щом смяташ, че после ще се разбере.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7787 -: Май 29, 2011, 01:06:18 am »
А ми то ще се разбере, ако/като се върне. Но може и да си извади болничен. Един друг дойде с гипсссссс  ;D, та хората прибягват до отчаяни действия, като им загрее  ;D

Въпроса не е зададен ясно и отговора няма да бъде коректен.

Най-добронамерено му се обадете и го посетете в болницата, ако не е изписан,
но му се обадете лично и го попитайте в коя болница е за да  идете на свиждане

« Отговор #7788 -: Май 29, 2011, 01:07:54 am »
Абе, докато изменяш въпроса, по-добре дай карта на момента, в който първоначално си го обмисляла и си се чудила.

Правилно  ;)

"Колегата Х. ще се върне ли на работа[/i]?"
ЛФ е на К11 в Дева.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7789 -: Май 29, 2011, 01:09:43 am »
Аурора...тоя лъже.... :unsure: :(

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7790 -: Май 29, 2011, 01:12:56 am »

АСЦ е в началните градуси и на изгорелия път, но това не означава,
че колегата лъже, трябва да се изчака липсващата информация

*

Stella

• 7765
« Отговор #7791 -: Май 29, 2011, 01:17:56 am »
Това не само означава, че картата е нерадикална. Дори и тогава бих разгледала въпроса, стига У1 да беше добре поставен. Но У1 е в заточение, което означава, че Аурора не е в състояние да получи цялата, необходима информация.

Защо и двамата се управлявате от един и същи управител?

*

Марая

• 28287
« Отговор #7792 -: Май 29, 2011, 01:19:16 am »
Казвам , че лъже...и съм сигурна в това... :rolleyes: А тя до 2 дни ще разбере , че е излъгана...

*

Stella

• 7765
« Отговор #7793 -: Май 29, 2011, 01:26:35 am »
Казвам , че лъже...и съм сигурна в това... :rolleyes: А тя до 2 дни ще разбере , че е излъгана...

Тебе те зная, че получаваш "факсове", затова не очаквам астрологично обяснение. Не се шегувам и не си правя майтап. Уважавам подобна способност...И не съм лицемер! На черното бяло няма как да кажа. И имам скорошно доказателство в ползана тезата си, но няма да кажа, за да не се възгордееш, Гордостта е най-големия враг на човека - замъглява обективното виждане.

« Отговор #7794 -: Май 29, 2011, 01:27:13 am »
1. Но У1 е в заточение, което означава, че Аурора не е в състояние да получи цялата, необходима информация.
2.

1. Да, скоро няма да знам, освен ако не се върне следващата седмица, което ме съмнява.
2. Не знам  :unsure:

*

Stella

• 7765
« Отговор #7795 -: Май 29, 2011, 01:28:53 am »
1. Но У1 е в заточение, което означава, че Аурора не е в състояние да получи цялата, необходима информация.
2.

1. Да, скоро няма да знам, освен ако не се върне следващата седмица, което ме съмнява.
2. Не знам  :unsure:

Виж сега! Картата е нерадикална, което означава, че може да се изложа с интерпретацията. но намирам една улика в полза на това, че лъже. Меркурий е в неговия 3-ти дом, а според Фроули меркурий там ВИНАГИ означава лъжа, независимо от неговите достонства. Дано да можем да проверим истинността на съмненията ти.

« Отговор #7796 -: Май 29, 2011, 01:36:18 am »
Благодаря, Стела и компания. Ти никога не се излагаш, защото влагаш добронамерени усилия :blink: Очаквайте отговор поне след 2 семици...си мисля.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7797 -: Май 29, 2011, 01:46:25 am »
Благодаря, Стела и компания. Ти никога не се излагаш, защото влагаш добронамерени усилия :blink: Очаквайте отговор поне след 2 семици...си мисля.

;D :wub:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7798 -: Май 29, 2011, 01:48:31 am »

Не знам защо избягвате най-прекия път - да се обадите на човека и да го попитате
лично - няма как да не разберете дали е искрен или - не - само един телефон  ;)

(важно е да се рабере в коя болница е бил, за да се провери преди да се върне )

*

Stella

• 7765
« Отговор #7799 -: Май 29, 2011, 01:55:56 am »

Не знам защо избягвате най-прекия път - да се обадите на човека и да го попитате
лично - няма как да не разберете дали е искрен или - не - само един телефон  ;)

(важно е да се рабере в коя болница е бил, за да се провери преди да се върне )

По принцип е редно да може да се провери въпроса. Иначе няма смисъл изобщо да се разглеждат такива въпроси.
Между другото в момента НОИ преследва работодатели и лекари, за които при тях има списък за евентуални злоупотреби с болнични листове.