Що си мъчиш главата, Хело, с такива притеснения,
тялото на жената се подготвя за раждането по време на бременността, но дори да е налице съвсем естествения страх,
е приоритет мисълта за бебето, така че всяка жена, която го иска минава или ще мине по този път и
това са нормалните емоции, но първо ще дойде решението или това желание, а готовността няма как да я има за всяко нещо.
И след лиричното отклонение - не трае само или точно 6 месеца хорара, зависи си от въпроса.
Отговора ми: Не мисля, че имаш основания за безпокойство относно това, което питаш.
Ти си го обмисляла, премисляла, но определено не си на етап, в който истински да се стремиш към това,
а един вид го приемаш като отговорност, която ще трябва да поемеш и
смяташ, че по този начин личността ти може да съзрее и натрупа нова опитност,
още си по-далеч от майчинското чувство и потребност да създадеш и продължиш част от себе си.
Тази промяна в нагласата ти във времето показва, че ще зависи от партньора до теб, а заради предстоящият напрегнат
аспект на Луна със Слънце (и не само заради него) изглежда като да не е този човека (или да липсва),
с който ти би се втурнала в подобно преживяване.
В крайна сметка последната връзка между планетите е добра,
а по-важното е, че ти си съвсем в началото на тази идея,
тоест има време да го мислиш; твой сигнификатор прави първи стъпки в знак, но вече си го има наум,
4 дом гледам за майчинството, 8-ми за раждането, а положителните аспекти за мен показват добрият изход,
и не само от това си вадя изводите - диспозиторите също и тяхната позиция,
както и други неща, много се разписах, стига ми.
Струва ми се, че в момента не можеш да прецениш напълно адекватно нещата,
а и скоро някаква промяна да предстои относно твоите намерения, така че поеми засега дъх,
ще дойде мига, в който ти ще огледаш възможните варианти за раждане и ще избереш правилния.