Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163772 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7860 -: Юни 09, 2011, 09:01:34 pm »
Имам въпрос:Това ли е краят на връзката ни с Х(името му)?Качвам картата по Кох,и ще се радвам да чуя мнението ви  :blink:

Първо се извинявам, ако следват пълни глупости.

Ретроградно-стационарен Сатурн управлява края на връзката от твоя гледна точка. Изглежда не за първи път става дума за края на тези отношения (или не за първи път ти се опитваш да ги прекратиш). Досега не се е получавало да се разделите, очевидно. Но Сатурн много скоро (на 13.06.2011) тръгва директно. Така че след дълго и трудно обмисляне, двоумене, съмнения, приключваш тази връзка. Момчето все още има чувства към теб - Сатурн е негов У5 в знака на твоя управител Венера. Венера все още е в собствен знак, на трон в Телец. Неговият управител Марс също е там, където е заточен. Момчето те вижда във възможно най-добрата ти светлина, боготвори те. За теб обаче той е по-скоро скучен. Венера е в критичен градус, последния градус на знака. Буквално ти си на кръстопът, искаш да продължиш напред към нещо по-вълнуващо. След смяната на знака вашите управители няма да се виждат. Но Марс остава все още в знака на Венера, както и Сатурн - това момче още ще пази чувствата си към теб живи. Въпреки че той първи ще приеме края на тази връзка - Марс ще има тригон с Луната (негов У4 - краят за него). Марс е в знак на екзалтация на Луната, т.е. за него краят на връзката ви може да е голямо нещо, придава голямо значие на този въпрос. Ти също ще приемеш края, малко по-късно, когато Венера в Близнаци направи тригон със Сатурн. Луната като управител на 3-тия ти дом, попада в негов 11-ти - мисля, че имаш желание да запазите приятелството си. Твоите чувства се управляват от Слънцето в Близнаци, знак, където Марс няма достойнства, т.е. това момче за теб вече не представлява особен любовен интерес. Дори може да се е появила някоя нова звезда на хоризонта (Слънце в апликиращ съвпад с Меркурий). Така, че да - съгласна съм напълно с мнението на Стела.
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 09:06:11 pm от Mirabella »

« Отговор #7861 -: Юни 11, 2011, 03:33:46 am »
Между управителите ви и тези на 4-тите ви домове няма сходящ положителен аспект. Но Луната (твой съуправител и управител на въпроса) е в неговия 4-ти дом, а твоят управител Юпитер и твоят У4 са в знака на неговия У4. Луната има 2 сходящи положителни аспекта - с Меркурий (него) и Слънцето. Така че залагам на положителен отговор - ще се преместиш да живееш у него. Може вече да сте направили уговорката, защото управителите на 3-тите ви домове са в разходящ тригон. Той в момента може да е малко поизплашен от решението (Меркурий е изгорен от Слънцето), но няма да се отметне (Меркурий е на трон). А и Сатурн (твой У3) става директен, така че действията ти в посока на съвместно съжителство би трябвало да се увенчаят с успех.

« Отговор #7862 -: Юни 11, 2011, 03:51:54 am »
Ясно. Извинявай. Значи разходящият тригон на управителите на 3-тите ви домове означава нещо друго в случая. Понеже е разходящ, няма как да го отчитаме за бъдещи събития. Тогава остава всичко, което написах преди предположението за уговорката.

« Отговор #7863 -: Юни 11, 2011, 06:17:47 am »
Благодаря ви много,момичета и искрено се надявам да не сте прави   :rolleyes:
Стела,ще пробвам да завия,дано успея,че иначе ще си потроша главата,заедно с рогата  ;)  ;D
Мирабела,по кой дом гледаш края?  :-[

« Отговор #7864 -: Юни 11, 2011, 04:08:12 pm »
В хорарната астрология 4-ти дом от дома, съответстващ на въпроса, се тълкува като дома на края на въпроса, как ще завършат нещата в крайна сметка. Връзката е по 7-ми дом. Тогава 4-ти от 7-ми, т.е. 10-ти е домът на края на връзката. Това е от твоя гледна точка. При него е огледално - той е по 7-ми дом, връзката му с теб е 7-ми от 7-ми, т.е. 1-ви и краят на връзката за него е по 4-ти дом.

« Отговор #7865 -: Юни 11, 2011, 05:25:47 pm »
Благодаря,все още малко трудно се оправям с производните домове  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7866 -: Юни 13, 2011, 04:00:05 am »
Имам хорарен въпрос. Аз имам ли направена магия за обсебване? Въздействал ли ми е някой?

Какви магии пак ти се привиждат?  ;D

Според мен отговорът е "НЕ", тъй като преди задаване на въпроса Луната, която в случая е косигнификатор, е направила опозиция с Юпитер - сигнификатора на кверента.
Ако магията я търсим по 8 и 12 дом, Луната няма аспект с У8, а с У12, който същевременно управлява и АС в хорара, има разходяща опозиция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7867 -: Юни 13, 2011, 04:04:30 am »
Не , нямаш магия! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #7868 -: Юни 13, 2011, 04:42:23 am »
Имам хорарен въпрос. Аз имам ли направена магия за обсебване? Въздействал ли ми е някой?

Според Фроули магиите са по 12 дом. Една и съща планета управлява питащага и магията, което означава "ДА". Може да си се самоомагьосала?!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7869 -: Юни 13, 2011, 05:01:00 am »

Ако магията я търсим по 8 и 12 дом, Луната няма аспект с У8, а с У12, който същевременно управлява и АС в хорара, има разходяща опозиция.

Това би ли могло да означава, че доскоро съм имала въздействие, което сега е отминало?

По принцип негативните аспекти не дават потвърждение.
Луната има разходяща опозиция с Юпитер - У1 и У12. Има и разходящ секстил с Плутон и се намира в знак, който се управлява от него, но в случая Плутон се намира в дома, описващ кверента, така че може да означава, че излишно си се сугестирала.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7870 -: Юни 13, 2011, 10:35:21 pm »
Коя планета управлява ключовете и коя ключалките?
За ключалките направих справка (Planetary Rulerships of Various Things) и излиза Сатурн. На ключовете е Меркурий.

« Отговор #7871 -: Юни 13, 2011, 11:04:33 pm »
Браво! Важното е да имаме приятелско рамо в напечени ситуации. :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #7872 -: Юни 14, 2011, 03:08:11 am »
Братовчедка ми пита: Добре ли е за мен да сменя жилището? Тя иска да се премести да живее в ново жилище, обаче се чуди дали да го направи.

Няма връзка между нея и второто жилище, а последният аспект на луната е негативен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #7873 -: Юни 16, 2011, 05:42:50 pm »
Аз съм започнала лечение и после ще дам обратна връзка.

Не мисля , че ще стане за 3 месеца....Луната е на 0*гр...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7874 -: Юни 16, 2011, 05:48:50 pm »
Hm, пускам ти минимален шанс да стане ;), съществува такава вероятност, може и да смениш начина/лекаря.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7875 -: Юни 16, 2011, 06:07:48 pm »
Аз съм започнала лечение и после ще дам обратна връзка.

Не мисля , че ще стане за 3 месеца....Луната е на 0*гр...

Какво като е на 0 градуса? Трябва да смени знака ли?

Рано е да се каже...

*

Uran

• 6041
« Отговор #7876 -: Юни 18, 2011, 05:09:24 pm »
Тц. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7877 -: Юни 18, 2011, 05:11:44 pm »
Имам хорарен въпрос. Като използвам силата на мисълта си, самовнушението, ще спечеля ли доста пари от тото, лотария до 6 месеца?

Напиши си чек с желаната от теб сума на едно листче и си мисли за нея. Вярвай и ще ти се даде!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7878 -: Юни 18, 2011, 05:31:31 pm »
Може!  Ще напиша нещо с 6 нули.

Много си скромна.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #7879 -: Юни 18, 2011, 05:43:23 pm »
Тц. ;D

Ти пък откъде знаеш?  :angry:
Ти ще мислиш за огромни суми придобити чрез хазарт- Плутон в 5 дом, но..реализация-Йок- квадратура на Плутон със Сатурн във 2 дом (личните средства) като Сатурн е и диспозитор на Плутон и един от управителите на 5 дом. ;D