Имам въпрос:Това ли е краят на връзката ни с Х(името му)?Качвам картата по Кох,и ще се радвам да чуя мнението ви :blink:
Първо се извинявам, ако следват пълни глупости.
Ретроградно-стационарен Сатурн управлява края на връзката от твоя гледна точка. Изглежда не за първи път става дума за края на тези отношения (или не за първи път ти се опитваш да ги прекратиш). Досега не се е получавало да се разделите, очевидно. Но Сатурн много скоро (на 13.06.2011) тръгва директно. Така че след дълго и трудно обмисляне, двоумене, съмнения, приключваш тази връзка. Момчето все още има чувства към теб - Сатурн е негов У5 в знака на твоя управител Венера. Венера все още е в собствен знак, на трон в Телец. Неговият управител Марс също е там, където е заточен. Момчето те вижда във възможно най-добрата ти светлина, боготвори те. За теб обаче той е по-скоро скучен. Венера е в критичен градус, последния градус на знака. Буквално ти си на кръстопът, искаш да продължиш напред към нещо по-вълнуващо. След смяната на знака вашите управители няма да се виждат. Но Марс остава все още в знака на Венера, както и Сатурн - това момче още ще пази чувствата си към теб живи. Въпреки че той първи ще приеме края на тази връзка - Марс ще има тригон с Луната (негов У4 - краят за него). Марс е в знак на екзалтация на Луната, т.е. за него краят на връзката ви може да е голямо нещо, придава голямо значие на този въпрос. Ти също ще приемеш края, малко по-късно, когато Венера в Близнаци направи тригон със Сатурн. Луната като управител на 3-тия ти дом, попада в негов 11-ти - мисля, че имаш желание да запазите приятелството си. Твоите чувства се управляват от Слънцето в Близнаци, знак, където Марс няма достойнства, т.е. това момче за теб вече не представлява особен любовен интерес. Дори може да се е появила някоя нова звезда на хоризонта (Слънце в апликиращ съвпад с Меркурий). Така, че да - съгласна съм напълно с мнението на Стела.