Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166253 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7980 -: Юли 11, 2011, 01:26:52 am »
АС е късен, така че картата би могла да се счита и за нерадикална. Така че това, което ще напиша, може да не е вярно.
Твоят управител Венера се намира в знака на Луната, Луната е в 1-ви дом - това потвърждава колко е важен за теб въпросът и колко си притеснена в момента на задаването му. Марс (връзката, партньорът) се намира в Близнаци. Между двете планети няма сходящ аспект, Луната вече няма да пресене светлина между тях - нещата между вас би трябвало да останат същите. Луната се намира в знака на заточение на Венера (където самата тя е в падение) и в знака на Марс - мисля, че това показва, че ти си тази, която обръща внимание на проблемите между вас (ако действително има такива), ти си тази, която усеща ако има промяна във взаимоотношенията ви, докато той е спокоен, че в момента всичко е наред. Юпитер в неговия 1-ви дом му дава усещане за щастие, а Марс в Близнаци е безгрижен и се чувства като тинейджър в пубертета. Надеждите и мечтите ти се управляват от Меркурий (У9 - надежди, У11 - мечти), Луната идва от квадрат с Меркурий - изпитала си някакво разочарование наскоро, но това вече е минало. Луната отива към тригон със Слънцето в неговия 3-ти дом и едновременно твой 9-ти - един от най-положителните аспекти в хорарната астрология. Мисля, че той ще успокои страховете ти и че засега в отношенията ви не се очертават промени.
Някои астролози гледат 11-ти дом за бъдещето, т.е. 11-ти от 7-ми (5-ти дом) би трябвало да е бъдещето на връзката ти. Други гледат бъдещето по 2-ри дом. Тогава бъдещето на връзката ще е 8-ми дом. И в двата случая бъдещето се управлява от Юпитер в знак на Венера, в 7-ми дом - бъдещето е благосклонно към теб.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #7981 -: Юли 11, 2011, 02:43:17 am »
От друга страна чувствата му се управляват от изгорен Юпитер в знака на заточението на твоя управител. Луната отива на опозиция с Юпитер - и той сам не е наясно с чувствата си.
Комуникацията между вас ми изглежда нарушена, както се казва. Преди Луната да се съедини със Сатурн, т.е. преди да формирате взаимоотношения, Луната ще има опозиция с Марс на трон. След това Марс ще опонира и Сатурн. Марс управлява 4-ти от 7-ми - краят на отношенията ви от твоя гледна точка и се намира в твоя 3-ти дом. Така ми изглежда, че ти си прекъснала отношенията си с този човек, някакси може би прибързано, ядосана от негова постъпка или по-точно от липсата на такава (негов У3 Меркурий е ретрограден и под лъчите на Слънцето - не е имал много възможности да направи нещо по въпроса).
:58:Да, въпросът е труден, както и самата карта. Аз наистина се изнесох от ситуацията, но това е, защото в един момент не издържах. А и нямах избор по стечение на обстоятелствата. В много ми дойдоха емоциите. Като гледам явно ще си продължа както до сега.  :blink: Просто ми е малко трудно. Възможност винаги се намира, но това само при добро желание. Ако то липсва, както в случая, разбира се е най-лесно да се оправдаем с липсата на възможности.
« Последна редакция: Юли 20, 2011, 09:12:18 am от Shreya »

*

dobro

• 35
« Отговор #7982 -: Юли 11, 2011, 02:48:36 am »
Марибела,НЕВЕРОЯТНА си! Искам съвсем чесно да ти заявя, че почти така усещам ситуацията около мен. Страхотна подкрепа ми оказваш, защото по природа съм доста недоверчива, и ми е нужно да прочета още веднъж това, което усещам, че сърцето ми гори. Жива и здрава да си! :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7983 -: Юли 11, 2011, 07:16:37 am »
Въпросът е зададен преди 2 мес., но би трябвало да няма проблем, надявам се :)
Има ли смисъл да търся връзка с Х. (назован по име)?

Шрея, въпросът е какъв смисъл влагаш ти в това като очакване на първо място. Но това ти за себе си ще си го изясниш.

Според мен тук някои ретроградни позиции предполагат "смисъл да търсиш връзка с него", дотолкова, доколкото е нужно изясняване и изчистване на част от минали ситуации. Това ти трябва.
Вероятно те (планетите в тази фаза) подсказват и вашият контакт от преди време, който сте имали като отношения,
незнам колко продължителни са били, но явно имате история, която стои недовършена.
Не само за теб тя е дълбоко емоционална и изстрадана ми се струва, свързана с цялостно отдаване и усещане за необятност, безкрайност, но може би в един момент гнева от натрупаното, поради неразбирателство са си казали думата, липсата на толеранс между вас.
Обаче картата е някак натрапчива и отчетлива с категорични знаци за силна и разтърсваща връзка, която едва ли ще забравиш лесно, може и да греша, но на мен това ми подсказва. Предизвикателства нови няма да липсват, поводи за реакции и емоции от твоя страна, но ти си права - негативните аспекти напред най-вече ни говорят, че всичко това няма да ти донесе удовлетворение по начина, по който ти го искаш.

И понеже ти пита и това:
При зададен въпрос, свързан с другиго, имаме апликиращ съвпад на У7 (Луна) с У1(Сатурн) - това че ще се срещнат ли означава?

До тук не сте имали контакт, среща, разговор, така ли? Може и да се случи такъв внезапен, моментен, или чрез някого да стигне до теб информация, но дали ще те остави с приятни чувства незнам,
много си насъбрала и преживяла, опитай да се оттърсиш от всичко това и ако виждаш нещо да се съживява тук трябва да е на чисто, тоест вътре в теб ти да си съумяла да го сториш...останалото времето ще го покаже.
И ако не съм ти наговорила много глупости и като сменя домовата система, ми направи още нещо впечатление, ще ти пиша.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #7984 -: Юли 11, 2011, 04:17:44 pm »
 Здравейте, имам и аз едно питане  :blink:
 Ще успея ли да приключа връзката в която съм в момента или има още , имам предвид да се почувствам свободна и спокойна?
 Знам, че ако това не стане ще се оформя като съвършен самотник.
Shreya чета твоя пост и намирам моята ситуация сходна.
« Последна редакция: Юли 11, 2011, 05:35:06 pm от Deter »
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

« Отговор #7985 -: Юли 11, 2011, 11:47:48 pm »
Здравейте, имам и аз едно питане  :blink:
 Ще успея ли да приключа връзката в която съм в момента или има още , имам предвид да се

Детер, хорарен въпрос означава въпрос към часа и място на задаването му. Това не е анализ на рожден хороскоп. И е добре да не се задава "или" в основанието му. Избираш един вариант като изход на ситуацията.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #7986 -: Юли 12, 2011, 01:50:33 am »
 Моля за извинение Aurora Borealis  :blink:
 Приключвам ли връзката която имам  10,17 ч.- София
 Ощето беше като лирическо отклонение ама карай  ;D

« Отговор #7987 -: Юли 12, 2011, 02:12:34 am »
  Приключвам ли връзката която имам  10,17 ч.- София

Към този час Луната е била в 29тия градус, без курс, вие двамата излизане от квадрат. Много скоро положението ще се промени. В тази връзка ми се струва вече, че всичко изрепано, но има като че ли още някаво време, в което нещата ще останат такива каквито са в момента. В този смисъл - на приключване е.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #7988 -: Юли 12, 2011, 02:19:57 am »
 Благодаря  :58: (да се чете като шоколад)

« Отговор #7989 -: Юли 12, 2011, 03:58:55 am »
Ще се осъществи ли уговорката с най-добрия ми приятел X да му гостувам през август

Ранен градус на АСто, Луната и тя в ранен градус. Той има намерение да си изпълни предложението. За сега между тебе и него няма връзка. мисля, че ще се доуточнявате.

« Отговор #7990 -: Юли 12, 2011, 05:31:05 am »
Благодаря, Aurora Borealis! Да, това за доуточняването е така.А У1 и У11 не са ли в секстил или се гледа друго, за да разбере дали има връзка?

Разходящи са.

« Отговор #7991 -: Юли 13, 2011, 02:31:19 pm »
Здравейте,

Интересуваме дали ще успея да се издигна в работата до края на 2011 год?
Въпросът е възникнал в 08,29 часа на 13.06.2011

Благодаря предварително :wub:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7992 -: Юли 13, 2011, 06:14:54 pm »
Здравейте,

Интересуваме дали ще успея да се издигна в работата до края на 2011 год?
Въпросът е възникнал в 08,29 часа на 13.06.2011

Благодаря предварително :wub:

Не си написал в кой град си, в БГ ли си ?

Луната е без курс , но ако разгледаме въпреки това картата,
АСЦ в Лъв и неаспектирано Слънце в 12- дом....не е много добре
На МЦ намираме Jupiter  в Телец, което също показва
огромно желание за издигане в кариерата, но Упр Венера е
в квадрат със Сатурн, който Упр. 6-дом на работата, за сега
промяна в  желаната посока не виждам да се очертава
Ще се радвам, ако греша  ;)
P.S.  Сега погледнах, че си питала скоро за  възможно забременяване,
е кое е приоритета ?   ;D

P.P.S.  Аз ли съм сгрешила, като съм взела дата 13.07 или ти си сгрешила, като си написала 13.06 ...хахах   КОЯ Е ДАТАТА ? Тука има нещо съмнително  :P
« Последна редакция: Юли 13, 2011, 07:09:45 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

« Отговор #7993 -: Юли 13, 2011, 10:11:28 pm »
Благодаря много за отговора.
Приоритет естествено е забременяването  ;D . Но аз не мисля, че едното пречи на другото  :blink:
Датата е 13.07  :-[

А дали може да отговориш и на втория въпрос .......... ????

Да от БГ съм - София

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7994 -: Юли 14, 2011, 12:06:38 am »
По въпроса за забременяване се гледа радикса, не може
по хорар да се отговори. Има такава тема, ако искаш  да получиш
коментари, пусни си картата там
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7995 -: Юли 14, 2011, 12:20:13 am »
Имаше хорари и за бременност (дори за пола на евентуалното дете), но най-сигурно е да се види това в наталната карта. Хорарът може само да даде допълнително потвърждение на това, което е заложено в динамиката на радикса, или да отрече, ако не е сега моментът.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7996 -: Юли 14, 2011, 02:12:21 am »
"_"  :P

Чета диетата на Мадона (покрай друга тема във форума  :P :P) и ми домъчня за САЩ и питам ще видя ли пак щатите някога и две от приятелките си там.

София - 19:53, по система Кох. Качвам картата, сега ще се опитам да интерпретирам, но забелязвам, че хорарите не са моята сила  ;D, тук има таланти по хорар  :clap:

Аз - козирог 20 гр, (там ми е натално Слънце), Луната има апликиращи аспекти - би трябвало да е четима картата.
Сатурн в 9 дом, - чужбина  ;D, Луна и тя в Козирог в 12 дом ще съвпадне с Плутон, упр 10 дом. И прави тригон с Юпитер, упр 11 дом - приятели, това би трябвало да значи ДА.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7997 -: Юли 14, 2011, 08:07:47 pm »
Въпросът ми е ще осъществи ли срещата?
Май има доста спънки и може би не точно както/когато го планирате, но сякаш има шанс да стане.

Какво ти направи впечатление? :confuse3:

Писах ти.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #7998 -: Юли 15, 2011, 05:58:27 pm »
Днес, София, 11:65

да пусна ли тема във форума, която според мен ще е забавна, но може за някой да е прекалено провокативна?

Моля дайте си мненията за хорара и после ще пусна темата да видим работи ли ?

Нямам време да кача карта, ако може някой да помогне. Поздрави  ;D :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7999 -: Юли 15, 2011, 06:22:51 pm »
Абе пускай, защо изобщо питаш!  Малко ли бяха провокативните теми дотук? ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си