Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168444 Прегледи
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8340 -: Ноември 24, 2011, 12:50:19 pm »
Здравейте,моля за отговор на следния въпрос
ще се съберем ли отново с,човека с който в момента сме "замразили" отношенията си,от коло седмица.той живее в София,родом е от Враца-Скорпион
Въпросът се задава от Перник в 13.48 на 23.11.2011-днешна дата,аз съм рак,23.06.1983,родена в 01.10
извинете ако има някакви неточности-просто ми е много важно,а в астрологията съм лаик :'(
благодаря

« Отговор #8341 -: Ноември 24, 2011, 01:00:54 pm »
Поставям хорарната карта на въпроса ти. Не съм експерт, така че ще те помоля да не приемаш на доверие интепретацията ми.

Управителите ви, твоят Юпитер и неговият Меркурий, са ретроградни, Луната е без курс (ако не броим предстоящия квадрат с Нептун). Струва ми се, че в момента и двамата не сте готови за ново начало, преосмисляте отношенията си дотук. Мисля, че той държи на теб и все още те обича - неговият управител Меркурий се намира в знака на твоя управител.

« Отговор #8342 -: Ноември 24, 2011, 01:43:21 pm »
благодаря,знам че още има нещо към мен,но предполагам трябва време :'( .все пак как да го разбирам-че има шанс,вероятно?връзката започна неочаквано,и още по-неочаквано "замразихме приказката" мин.сряда  :'(по негова инициатива-"слагам запетая,а не точка "ми каза,"ти реши дали да сложиш край"-разбира се аз не го направих и сега и двамата играм приятели :'(

« Отговор #8343 -: Ноември 24, 2011, 02:41:22 pm »
След това, което сподели, вече не съм напълно сигурна, че картата отразява добре ситуацията или че аз я интепретирам правилно. Без да гледам картата, в такава ситуация бих предположила, че той желае да сложи край на връзката ви, но не му стиска, липсва му воля или просто не иска той да бъде лошия, предпочита инициативата да дойде от другата страна. Иначе ако иска да е с теб, защо ще ти дава възможност да прекратиш връзката ви? Извинявай за искреността, аз не познавам ситуацията, само ти знаеш как стоят нещата в действителност. Затова не биваше да си позволявам да пиша горните редове в този пост, но съм си такава - искрена и невъздържана.

Луната в картата няма предстоящи мажорни аспекти в рамките на знака, освен това между управителите ви също няма сходящ аспект, което отговаря на липса на развитие на въпроса засега. Ще се радвам да греша, както и ако по-разбиращи от мен колеги се включат по темата.

Сатурн е в самия край, но все пак в 7-ми дом, което би могло да се счете за признак за нерадикалност на картата, т.е. че интепретирането й може да не даде правилен отговор. Пробвай да зададеш въпроса си отново след известно време.
« Последна редакция: Ноември 24, 2011, 04:17:58 pm от Mirabella »

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #8344 -: Ноември 24, 2011, 03:29:40 pm »
Аз имам опит с 3 карти с такъв въпрос, в които луната е без курс. За всички се случи така, че отношенията не продължиха. Но все пак и аспектите имат значение.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #8345 -: Ноември 24, 2011, 04:21:37 pm »
извинете ме,но от аспекти нищо не разбирам....а ситуацията наистина е сложна,имаше определени пречки и при двамата,които инициираха замразяването,тоест други хора,от моя страна проблемът се изчисти,от негова,но едно съм сигурна-все ощи държи на мен,просто вероятно е доста скоро-не знам,все още не искам да го притискам с въпроси...смятам ,че сам ще си каже.надявам се да имаме шанс...Всяко мнение е добри дошло :-\

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #8346 -: Ноември 24, 2011, 04:21:57 pm »
Здравейте бих искала да ви попитам ,,Ще започна ли скоро работа"?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Uran

• 6041
« Отговор #8347 -: Ноември 24, 2011, 04:31:55 pm »
Отхвърлила ли си наскоро предложение за работа?

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #8348 -: Ноември 24, 2011, 04:34:34 pm »
Не не съм имала предложение скоро
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Asol

• 4140
« Отговор #8349 -: Ноември 24, 2011, 04:36:05 pm »
А имаш ли предвид нещо конкретно като месторабота ? Някъде където си била преди примерно ?

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #8350 -: Ноември 24, 2011, 04:40:26 pm »
Да ,по заместване и чакам пак да ми се обадят
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #8351 -: Ноември 24, 2011, 06:23:47 pm »
19.21"
Перник
24.11.2011
Любовни чуства ли изпитва съм мен А. или има намесен трети човек във взаимоотношенията ни?
Десислав

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8352 -: Ноември 24, 2011, 09:43:40 pm »
А. да не девойката от съседната тема за хорари, че гледам и тя от Перник  :P
19.21"
Перник
24.11.2011
Любовни чуства ли изпитва съм мен А. или има намесен трети човек във взаимоотношенията ни?
Десислав
Ще кача картата, но ми е интересно коя зодия е А.? Луната е в падение и те управлява теб и е в 5-ти дом. Имате ли връзка? Да гледаме А. по 5-ти дом, освен, защото там е луната (ти съмняваш ли се в собствените си чувства?). А. да се е разделила наскоро с някого? Ти имаш ли някакви проблеми (с кариера/ работата или здраве)? Изглежда ми да не ти е леко в момента.

Питам те, защото се уча и искам да си изградя цялостна представа  :blink:
« Последна редакция: Ноември 24, 2011, 10:05:51 pm от Shreya »

« Отговор #8353 -: Ноември 25, 2011, 09:59:50 am »
здравейте,девойката от Перник ,всъщтност ми е колежка,тя ми каза за сайта,но не е А.
С А.имаме 6 годишна връзка,която логически трябваше да приключи с брак,планиран идващата година...но май не се получава.В работата си нямам проблеми-има съкращения,но засега не съм заплашен,нито здравословни такива ,но личните ни отношения са много проблемни напоследък.Усещам ,че годеницата ми има/ла човек до себе си,който е оставил  трайна следа в нея-нещо като  голяма любов,в разговорите ми с нея,тя ми е признавала,че държи на мен,но не изпитва любов от каквото душата и се нуждаела.Напоследък изпада в крайни настроения-ту плаче с дни,ту е в еуфория,аз самият не се чуствам разколебан в чуствата си към нея,но тя определено вече не е жената с която живеех.
Да ,не ми е леко,защото когато,домашната хармония куца,няма как да си в хармония с всичко останало,и човек се хваща и за сламка
Благодаря ви

« Отговор #8354 -: Ноември 25, 2011, 03:59:08 pm »
Часът на задаване на въпроса съвпада ли с този от поста? Направих карта по тези данни. Не съм сигурна за мястото на задаването му обаче. У2 е ретрограден Меркурий, Луната апликира към него, Парс Фортуна е на АС. Мисля, че ще намериш зарядното. Меркурий е в 8-ми дом, бих предположила, че е изпаднало някъде по аналагиите на този дом, които ти знаеш по-добре от мен - тръби, кофи, канализация, кошове за боклук, тъмно, закътано, влажно място. Последно имаше един такъв хорар с пръстен, който се оказа в коша за мръсното пране. Дано го откриеш скоро!

« Последна редакция: Ноември 25, 2011, 04:54:26 pm от Mirabella »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8355 -: Ноември 25, 2011, 05:14:16 pm »
Много ти бурно-сексуална средата около изгубването на това зарядно. ;D
Като за начало около версия и друг да е замесен помисли варианти за местонахождението му;
нечие или твое легло, спалня, стая за отмора.
Възможно да е сред дрехи, чаршафи, твои козметични вещи. Посока - май изток, ма не знам.

Смятам и аз, че ще го намериш. Спешно, спешно, не веднага сякаш, до часове след.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8356 -: Ноември 26, 2011, 12:01:45 am »
здравейте,девойката от Перник ,всъщтност ми е колежка,тя ми каза за сайта,но не е А.
Пошегувах се :P   

Това, което виждам в картата е, че ти си доста обеспокоен, управляван от една паднала Скорпионска Луна в 5-тия си дом (който се свързва с любовта). Нейният управител е екзалтирал Сатурн - все си мисля, че това е положителен знак. Гледам управителя на 5-тия й дом - Венера в Стрелец. Управителят на твой 5-ти е Марс в Дева. Дева и Стрелец са квадратиращи се знаци, което описва именно и ситуацията: представите ви за любовта и начинът, по който я изразявате, са много различни. Твоят подход дали не е по-земен и аналитичен? Но...нейният управител на 5-ти дом(Венера) ще смени знака и ще премине в Козирог, където ще има тригон м/у управителите на 5-тите ви домове. Това може да се случи след 2 мес. или 2 год., примерно. Хипотетично е само, защото се гледат основно аспектите на планетите в рамките на знаците.

Дали има друг? Не се наемам да давам отг. Може и да има някакви чувства към човек, с когото се е разделила в миналото (Юпитер в Телец), но Луната е имала опозиция с този Юпиер. А опозициите на Луната ни дават негативен отг. Или просто да се разминавате и въобще да няма намесен 3-ти човек. Все пак твоят управител е зле поставен, което може да индикатор, че не виждаш добре ситуацията и се притесняваш излишно. Също така, въпросът ти е некоректно поставен, според мен. "Или изпитва чувста, или има друг?" - Как да се даде конкретен отговор? Попитай "изпитва ли чувства А.?" и евентуално дали има друг в живота й (но имай предвид, че на въпросите, свързани с трето лице, много трудно се дава ясен отговор).

Ще ми се и някой друг да се включи :blink: В никакъв случай не се отчайва и не се поддавай на негативни емоции! Интересувам се от хорарна астрология от няколко месеца, така че може да няма вярно в написаното. Дай й малко време на А. Пък ти разтовари някак, защото явно това те тормози.
« Последна редакция: Ноември 27, 2011, 04:23:07 am от Shreya »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #8357 -: Ноември 26, 2011, 03:07:41 am »
Обича ли ме Х? Много ще се радвам ако някой изкаже мнение по въпроса  :wub:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #8358 -: Ноември 26, 2011, 10:02:47 am »
И аз не съм експерт. Относно картата по въпроса на dokomentalist. И аз като Шрея мисля, че екзалтиран Сатурн за неин управител би трябвало да е добър знак. Поне показва, че тя е почтена, искрена спрямо теб (поне така би трябвало да бъде). Друго тълкувание на екзалтирана планате може да бъде, че човекът си знае цената и е възможно да се прави на важен, недостъпен.

Наскоро тълкувах карта със същия въпрос и същите У1 и У7 в друг форум и тотално обърках. В онази карта не видях човекът, за който си пита (квезитът), да обича онзи, който задава въпроса (кверента). Но отговорът беше положителен. Само че в онази карта между Луната (управител на кверента) и Сатурн (управител на квезита) имаше сходящ хармоничен аспект (секстил), така че имаше възможност двамата да изгладят взаимоотношенията си. В тази карта няма такава връзка между Луната и Сатурн, което на този етап говори за застой, липса на развитие на въпроса.

Луната е много близо до фаза новолуние, а според класическата хорарна астрология това време не е благоприятно за тълкуване на карти. Фазата на Луната по-скоро говори за приключване на нещо.

По картата на Таня. Отговорът ми по-скоро клони към отрицателен, но засега. Дано греша. Ще се аргументирам. Лицето X се управлява от Марс, който се намира в 5-тия си дом (действително се вълнува от любовни въпроси), но в знака на падение на управителя на кверента Венера. Между Марс и Венера, както и между неговия У5 Меркурий и Венера не е имало аспект в рамките на настоящите им знаци. Вярно, че неговият управител Марс не е регрограден, но неговият У5 и Юпитер в 1-вия му дом са такива. Възможно е той да не е наясно с чувствата си към дадения момент. Твоят управител Венера много скоро сменя знака - от Стрелец преминава в Козирог (знака на екзалтация на Марс). Имам чувството, че ти се влюбваш все тепърва или още повече в него (поне залитваш по него, започваш да му се възхищаваш), докато той не отвръща със същото в момента. Но въпреки нереципрочната рецепция между двете планети, между тях ще се осъществи благоприятен аспект - тригон в 12-тия градус на Дева/Козирог (на 5-ти декември). Освен това Луната има сходящ съвпад с неговия У5. Мисля, че тези взаимоотношения ще претърпят положително развитие. Луната идва от фаза новолуние - нещата тепърва се развиват помежду ви. Предолагам, че нямате връзка в момента, че тепърва започвате да формирате взаимоотношенията си (или ги започвате на чисто, така да се каже).

Наложи се да поправя нещо в този пост. Извинявам се за грешката.
« Последна редакция: Ноември 26, 2011, 04:44:56 pm от Mirabella »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #8359 -: Ноември 26, 2011, 11:58:57 am »
Благодаря за отговора, Мирабела! Наистина започваме на чисто или поне се опитваме. Ще пиша, как са се развили нещата.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх