Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162412 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Re:хорарен въпрос
« Отговор #840 -: Януари 04, 2010, 09:22:12 pm »
По хорара на Уран.

Асц. се управлява от Дева, а Меркурий е ретро в Козирог, освен това попада в 1 градус на знака, а това означава, че въпросът е зададен рано, ситуацията ще търпи развитие. В 1-ви дом е Луната-задала си въпроса в емоционален момент, но от друга страна той се отнася до самата теб и по някакъв начин описва отношението ти. 9-ти дом (чужбина) се управлява от Овен, а Марс е ретро в 12-ти дом, с опозиция към Хирон, Нептун и Юпитер в 6-ти дом. Според мен ще се чувставаш самотна там и изолирана, също смятам, че не ти допада типа работа, който би работила в чужбина. Всичко това може и да не се отнася до това "Как ще се чувствам?", а по-скоро да описва страховете ти и въобще нагласата ти към тази работа, тъй като както споменах Асц. е началото на знака и в такива случаи картата се смята за нерадикална.
Може би трябва да зададеш въпроса си друг път отново.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #841 -: Януари 04, 2010, 09:26:45 pm »
да ,сумата е доста голяма и трябва да се води съдебно дело....

Марйчеее, шЪ ти дърпам ушОто! Ти това дело не можеш да го спечелиш през януари!  8) Мислила си за едно, питала си друго  :-*  :-*  :-*
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #842 -: Януари 04, 2010, 09:30:10 pm »
Марайче, хвана ни въдичката, а?  :P

Еми след като вече изясни ситуацията, както би било коректно, мисля, че ще получиш финансовата подкрепа, която очакваш.  :) И после сподели накратко, за да знаем как се е развила ситуацията.  :)
22:15мин.софия :) ;)04-01-2010. предварително благодаря!
ще взема ли парите т издадените в моя полза запис на запведи?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #843 -: Януари 04, 2010, 09:38:22 pm »
Пак има нещо нередно в задаването на въпроса  :-\ Сатурн е в първи дом, което означава, че питащата нещо не казва или не е формулиран въпроса коректно.  ???

Тя е ретро Мерк!!! Записите на заповед, като вид документ са ценна книга, така че може би отново са по 8-ми, но тък са у Марая        т.е. по 2-ри  ::)  ::)  ::)

Така, че Мерка се отдалечава от У2 Венера, а към У8-ми Марс не прави никакъв аспект. Но Луната!!! прави апликиращ аспект към У2, което е добре.  :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #844 -: Януари 04, 2010, 09:41:35 pm »
И Луната е в 12 дом, има нещо скрито, да.  ;D

Ето картата, но трябва да е ясно, че това не е същия въпрос, като от по-рано, че не се припокриват до голяма степен и е точно представена ситуацията, което иначе е проблем, за да се даде отговор.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #845 -: Януари 04, 2010, 09:50:31 pm »
Пак има нещо нередно в задаването на въпроса  :-\ Сатурн е в първи дом, което означава, че питащата нещо не казва или не е формулиран въпроса коректно.  ???

Тя е ретро Мерк!!! Записите на заповед, като вид документ са ценна книга, така че може би отново са по 8-ми, но тък са у Марая        т.е. по 2-ри  ::)  ::)  ::)

Така, че Мерка се отдалечава от У2 Венера, а към У8-ми Марс не прави никакъв аспект. Но Луната!!! прави апликиращ аспект към У2, което е добре.  :)

в смисъл? ??? защо не е формулиран правилно? ???
имам издадени в моя полза ценни книжа , ще си взема ли парите по тези ценни книжа!
защото имам и един друг проблем :-\ ,предоверих се на един служител , а на 30.12.2009г. в 03:30мин.той се усра/без извинение/ и дъщерите ми го изхвърлиха. а записите са 3 на брой ,като едната е в негова полза. :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #846 -: Януари 04, 2010, 10:02:39 pm »

Марая, коагто имаме Сатурн в първи - домът на питащия, има нещо не наред с въпроса. Не знам какво е.  ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #847 -: Януари 04, 2010, 10:09:35 pm »
да ,сумата е доста голяма и трябва да се води съдебно дело....

Марйчеее, шЪ ти дърпам ушОто! Ти това дело не можеш да го спечелиш през януари!  8) Мислила си за едно, питала си друго  :-*  :-*  :-*

щооо? ::)може ,листа-изпълнителния се вади за коло месец! :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #848 -: Януари 04, 2010, 10:13:30 pm »

Марая, коагто имаме Сатурн в първи - домът на питащия, има нещо не наред с въпроса. Не знам какво е.  ::)

;D оба му мамата ;D  ,баси хорара.в 7-ми сатурн не може да се отговори ,в първи-неяснотии ,луна с курс луна без кур.....ееее ,мнго сложно ! 8) :D
и сега последно как се виждат работите.то сатурн...писна ми от тоя дърт пергиш.все някъде ще е в картата тая твар >:(. :-* :-*
молим ви се кажете нещо ,че откачих....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #849 -: Януари 04, 2010, 10:23:10 pm »
По първия въпрос ти не питаш за дело, а за пари - нека уточним.
Ако става дума да вземеш пари през януари, ще вземеш.
После ти дообясни, че всъщност очакваш сума, която да ти помогне да започнеш делото - да, ще вземеш според тази първата карта и моето скромно мнение.
Както каза ти, Кали беше особено точна в подробностите около твоя казус. Това е.

Обаче после с тия записни заповеди съвсем ни оплете като патета в калчища.  ;D Това сега нов въпрос ли е или е свързан с другия? Аз ти писах по-горе, че не бива така да се смесват нещата, а и наистина картата изглежда странна, но вероятно си има причина...   

*

Марая

• 28287
« Отговор #850 -: Януари 04, 2010, 10:47:25 pm »
По първия въпрос ти не питаш за дело, а за пари - нека уточним.
Ако става дума да вземеш пари през януари, ще вземеш.
После ти дообясни, че всъщност очакваш сума, която да ти помогне да започнеш делото - да, ще вземеш според тази първата карта и моето скромно мнение.
Както каза ти, Кали беше особено точна в подробностите около твоя казус. Това е.

Обаче после с тия записни заповеди съвсем ни оплете като патета в калчища.  ;D Това сега нов въпрос ли е или е свързан с другия? Аз ти писах по-горе, че не бива така да се смесват нещата, а и наистина картата изглежда странна, но вероятно си има причина...   

абе и това ми стига! ;Dблагодаря ,пък като дйда д вас с лили повече ще ми кажете , а аз ;D ;D ще сваля килотите на дедо ви сатурн 8) ,и ще стане ясно.
щото оня ден една приятелка от сайта ми чете конско за многото разкриване :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #851 -: Януари 04, 2010, 10:49:06 pm »
Да, разбирам и е правилен съвета, който са ти дали.  :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #852 -: Януари 04, 2010, 10:52:50 pm »
Да, разбирам и е правилен съвета, който са ти дали.  :)

нали затова сме си като едно семейство :-*.много благдаря!
и ще търся подходящ час за завеждане на делото!
 :)

*

missKapriz

« Отговор #853 -: Януари 05, 2010, 05:33:37 pm »
Лули,уточни кой какъв тие,че така зададен въпроса е с един и същ сигнификатор и за двамата.Аз поне нямам идея как да се отговори в случая.Ако някой има идея за сигнификаторите....може да поразсъждаваме

*

sunrain

• 6710
« Отговор #854 -: Януари 05, 2010, 06:03:29 pm »
Трябва да е ясно поне с мъжа в какви отношения сте...много неясен въпрос и от там няма да получиш отговор. 

*

missKapriz

« Отговор #855 -: Януари 05, 2010, 06:07:02 pm »
като гледам предстоящата опозиция на Луната с У10 -Уран,да не ти е началник този мъж?Може ли и съпруга да се приеме по 10 дом-като авторитет!,особено ако е по-възрастен??

« Отговор #856 -: Януари 05, 2010, 06:57:11 pm »
Питащата Лули - ретро Мерк
Нейният приятел М - по 7-ми Юпитер
Неговата евентуална любовница - производен 5-ти от негов Стерлец т.е. Риби. Отново Юпитер или Нептун.
В такъв случай се гледа също У10 - Сатурн /Уран.,защото се оказва, че сигнификаторите на двамата е един и същ  -Юпитер.

Луната като съсигнификатор на въпроса ще напарви едиствен аспект в опозиция на Уран преди да напусне знака. Всички други нейни аспекти са разходящи. До тук отговора е НЕ

Естествените сигнификатори на 7ми Венера и 5-ти производен е Сатурн не са в аспект, така че подозрението ти вероятно няма да се осъществи.  ;)

« Отговор #857 -: Януари 05, 2010, 07:52:51 pm »
благодаря ти ако имаш време би ли могла да ми кажеш какво значи точно любовникът ти е по  8-ми дом и се управлява от Сатурн във Везни. меркурий прави квадратура със Сатурн. В смисъл разбрах крайния отговор, което беше и важното за мен, но ми е интересно самото значение на планетите.

От къде бих могла да прочета повече за правенето и тълкуването на хорарни въпроси

Зрдавейте, той днес ми каза че за момента или по принцип не може да бъде с мен, за сега или по принцип не разбрах.Ту казваше едно,ту друго.Та въпросът ми е отново това ли е края или може би ще ме потърси ли отново.

Моля Ви :(((((

« Отговор #858 -: Януари 05, 2010, 09:38:27 pm »
благодаря ти ако имаш време би ли могла да ми кажеш какво значи точно любовникът ти е по  8-ми дом и се управлява от Сатурн във Везни. меркурий прави квадратура със Сатурн. В смисъл разбрах крайния отговор, което беше и важното за мен, но ми е интересно самото значение на планетите.

От къде бих могла да прочета повече за правенето и тълкуването на хорарни въпроси

Зрдавейте, той днес ми каза че за момента или по принцип не може да бъде с мен, за сега или по принцип не разбрах.Ту казваше едно,ту друго.Та въпросът ми е отново това ли е края или може би ще ме потърси ли отново.

Моля Ви :(((((

Като час на задаване приемам часа на постинга и мястото, където съм го прочела - София.

Ти - ретро Мерк
Приятеля ти - Юпитер
Разговорът - ретро Марс

Няма аспекти между посочените планети. Няма как да се разбере какво е имал предвид.
.....и една Луна без курс.

Ако приемеш лично мение за моето впечатление от разговора ви - мисля, че той има нужда, както казват американците, от пространство  ::) Не го ръчкай поне до 15-16 януари, когато Меркурий тръгва директен  ;) Тогава можеш да му кажеш да вземе да говори мъжката, а не да мънка. Човек, ако има доблест, трябва да може поне едно довиждане да каже.8)

*

missKapriz

« Отговор #859 -: Януари 05, 2010, 09:40:03 pm »
Изпепеляваща,не си посочила града и кой е той-име или пък какъв ти е-познат,колега,съсед,...?И питаш дали ще те потърси или дали ще имате връзка.Моля те,уточни въпроса.