Е, явно закъснях....

Досега писах това. :blink:
Прелюбопитна карта при условие, че се пита за предстоящо развитие, фондация, сериозен въпрос с една дума.
Ако бъдем стандартни Луната не й предстоят аспекти. Асц се доближава до границата 27 градуса, където ни подсказва обикновено, че нещата вече са поприключили и едва ли може да се влияе на ситуацията. И само това е достатъчно да се озъбиш с тоз хорар. Хиххи.
Все пак не ми се иска да подмина предстоящия квадрат на Уран и тригона с Нептун. Уран е в 9 дом и говори за забавяне по отношение на юридическото оформяне на документацията. Обаче се чудя какво прави точно Уран там, не е Сатурн да е някой чиновник виновен, а нещо друго....хммм. Нептун вероятно оказва връзката със здравното министерство и финансирането, т.е. него още го чакаме, тъй като аспекта предстои. А Луната се надявам и да не е скрила по нещичко от нас, щото с толкова много вече случили се аспекти...Показателен за мен в това отношение е тригона с Венера, като управител на завършека на нещата, която от своя страна управлява и 11 дом, фондацията. С Марс секстила също, защото той е съсигнификатор на питащата. Слънцето и то, защото управлява 1 дом. Има тригон отминал отново с Луната.
И от както тук Синухе беше обърнал внимание на Парс Фортуна, винаги й намирам място в хорара вече. Тя е в 5-ти - много добър знак. На договора производната карта - 3-ти става 1-ви и се пада Фортуната в негов 3-ти. Това незнам доколко е правилно да го правя, но няма значение.
Могат още неща да се разгледат. В 7 дом - другата страна, партньора един вид - се намират Слънце и Венера.
Меркурий като управител на 3-ти договора нещо не ми е много ясен, защото не ми подсказват нищо аспектите, но май понеже документ още няма, доколкото оставам с впечатление от картата, може да е такава причината.
Толкова сега, че пак се отплеснах в планетите, а ме чакат още задачи. И Небесна да пише, ако друг няма да се включва, понеже към през нощта, ако вляза и моето любопитство да задоволите.