Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167950 Прегледи
*

Nebesna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #1320 -: Януари 26, 2010, 06:39:10 pm »
Небесна,кажи нещо по хорара

Едва се сдържам да не кажа, но нека да изчакаме и Сънрайн. Тя заяви желание да разгледа картата. След нейната публикация ще споделя.

*

missKapriz

« Отговор #1321 -: Януари 26, 2010, 06:41:27 pm »
Разбира се-ще уважим Сънрейн :blink:
Само я молим да побързаааа ;D ;D :wub:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1322 -: Януари 26, 2010, 06:53:01 pm »
Благодаря ви, но няма да успея тази вечер да обърна сериозно внимание на хорара или ще е много късно. Затова, Небесна казвай, доста хора се включиха и нямат търпение.  :blink:  :wub:

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #1323 -: Януари 26, 2010, 07:01:55 pm »
Предлагам Небесна да ми отговори на лични,че нямам търпение,за да не отнемаме възможността на Сънрейн да се пробва по хорара. :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1324 -: Януари 26, 2010, 07:08:24 pm »
Уф, убивам ви, с таз астрология ще се разведа.  ;D

Може, най-късно утре да речем се включвам, макар, че няма проблем, то хорари много... :blink: 
Все си казвам сега няма да мисля за еди кво си, после като се освободя, но пустата му астрология ми е превзела съзнанието.  :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #1325 -: Януари 26, 2010, 07:15:45 pm »
Момичета, всичко което написахте е така.
Само, че аз бих търсила Министерството в 10-ти дом, а фондацията в 11-ти....и понеже тя е моя рожба и аз я представлявам считам Луната за сигнификатор на питащата, а Марс за сигнификатор на МЗ.

Меркурий управлява едновременно 3-ти дом на МЗ и 3-ти дом на питащата и е в куинсконси със сигнификаторите (конфигурашия "Y"). Необходимо е нагаждане към независещи от двете страни обстоятелства.
Меркурий е в 6-ти дом на питащата, което означава, че това е рутинна, повтаряща се работа.
Имало е вече предложение за подновяване на договора - разходящ аспект между Луната и Марс.
Обаче Марс е ретрограден - ще има забавяне. Договорът ще бъде изпратен до края на февруари, но ще бъде сключен със стара дата от 01.01.2010 г. (затова всички аспекти между сигнификаторите, които изброихте, са разходящи).
Квадратът на Луната с Уран в 9-ти дом 1/юристите на МЗ трябва да си кажат тежката дума и 2/ очакват се едни пари по 8-ми дом от Глобалния фонд по СПИН. Последният аспект, който сключва Луната преди да напусне знака е тригон с Нептун в 8-ми.

А дали отговорът е "да" или "не". това е най-трудния отговор в случая.
Забелязала съм, че когато планетата сигнификатор на питащата е едновременно и сигнификатор на отсрещната страна, нещата се уреждат в полза и на двете страни. В случая Меркурий управлява едновременно 3-ти дом на МЗ (броим от Овена) и моя 3-ти дом (броим от Асц.). Меркури няма как да сключи аспект сам със себе си, нали?

Браво, момичета! Направо бяхте страхотни. Толкова много неща "от кухнята" успяхте да предлорожите само по една карта. Всичките ви предположения са така, както ги написахте.

Едит: Най-интересното е, че стигнахте до еднакви изводи, но чрез различни подходи.

*

missKapriz

« Отговор #1326 -: Януари 26, 2010, 07:22:28 pm »
 ;D ;D ;D
Отивам да полея хорара :P

*

Nebesna

« Отговор #1327 -: Януари 26, 2010, 07:24:45 pm »
;D ;D ;D

Наздраве!  :P :wub: ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1328 -: Януари 26, 2010, 07:34:57 pm »
Е, явно закъснях....  ;D Досега писах това.  :blink:

Прелюбопитна карта при условие, че се пита за предстоящо развитие, фондация, сериозен въпрос с една дума.

Ако бъдем стандартни Луната не й предстоят аспекти. Асц се доближава до границата 27 градуса, където ни подсказва обикновено, че нещата вече са поприключили и едва ли може да се влияе на ситуацията. И само това е достатъчно да се озъбиш с тоз хорар. Хиххи.

Все пак не ми се иска да подмина предстоящия квадрат на Уран и тригона с Нептун. Уран е в 9 дом и говори за забавяне по отношение на юридическото оформяне на документацията. Обаче се чудя какво прави точно Уран там, не е Сатурн да е някой чиновник виновен, а нещо друго....хммм. Нептун вероятно оказва връзката със здравното министерство и финансирането, т.е. него още го чакаме, тъй като аспекта предстои. А Луната се надявам и да не е скрила по нещичко от нас, щото с толкова много вече случили се аспекти...Показателен за мен в това отношение е тригона с Венера, като управител на завършека на нещата, която от своя страна управлява и 11 дом, фондацията. С Марс секстила също, защото той е съсигнификатор на питащата. Слънцето и то, защото управлява 1 дом. Има тригон отминал отново с Луната.
И от както тук Синухе беше обърнал внимание на Парс Фортуна, винаги й намирам място в хорара вече. Тя е в 5-ти - много добър знак. На договора производната карта - 3-ти става 1-ви и се пада Фортуната в негов 3-ти. Това незнам доколко е правилно да го правя, но няма значение.

Могат още неща да се разгледат. В 7 дом - другата страна, партньора един вид - се намират Слънце и Венера.
Меркурий като управител на 3-ти договора нещо не ми е много ясен, защото не ми подсказват нищо аспектите, но май понеже документ още няма, доколкото оставам с впечатление от картата, може да е такава причината.

Толкова сега, че пак се отплеснах в планетите, а ме чакат още задачи. И Небесна да пише, ако друг няма да се включва, понеже към през нощта, ако вляза и моето любопитство да задоволите. 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1329 -: Януари 26, 2010, 07:37:10 pm »
;D ;D ;D

Наздраве!  :P :wub: ;D

Айде и от мен.  :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1330 -: Януари 26, 2010, 07:48:27 pm »
Браво, момичета! Направо бяхте страхотни. Толкова много неща "от кухнята" успяхте да предлорожите само по една карта. Всичките ви предположения са така, както ги написахте.
Хм, е те това е вече нещо ново. Не ми се случва често да познавам. Благодаря за теста. ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

missKapriz

« Отговор #1331 -: Януари 26, 2010, 07:56:59 pm »
Предстояха съкращения в голяма Бургаска фирма.Майка пита за дъщеря си "Ще остане ли Е.на работа?"Беше доста притеснена и от факта,че поради длъжността си трябва лично да връчи заповедта на дъщеря си,което допълнително я изнервяше.

*

Nebesna

« Отговор #1332 -: Януари 26, 2010, 08:18:58 pm »
Дъщерята се управлява от Венера (Везни на върха на 5-ти дом).
Работата на дъщерята се управялав от Нептун (6-ти от 5-ти), а нейната кариера от Луната (10-ти от 5-ти)
И Нептун, и Луната правят квадратура с Венера, което означава "НЕ".

*

missKapriz

« Отговор #1333 -: Януари 26, 2010, 08:21:19 pm »
Небесна,не внимаваш ;)Луната прави тригон с Венера ;D

*

Nebesna

« Отговор #1334 -: Януари 26, 2010, 08:27:12 pm »
Небесна,не внимаваш ;)Луната прави тригон с Венера ;D

Ама, че съм....загубена. Естествено, че прави тригон.
След втора чашка вино, какво очаквате  :72:
Ами сега...6-ти или 10-ти дом?
По 6-ти излиза "не", по 10-ти - "да".
Приемам отговора по Луната, тъй като тя
е съуправител на въпроса: ще остане на работа.

« Отговор #1335 -: Януари 26, 2010, 08:35:11 pm »
Не успях да се включа в задачатана Небесна  :(

Я да опитам тази на мис Каприз. :blink:

Мисля, че отговорът е да, заради апликиращия тригон а Луната към Венера, а и това е последния аспект, който Луната прави преди на излезне от знака.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1336 -: Януари 26, 2010, 09:30:31 pm »

Хех, теб две чашки ли те събарят?  :P :P :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #1337 -: Януари 26, 2010, 09:31:15 pm »
Отговора е Да.Заповедта е била готова-от там квадрата с 6 дом на момичето.Но се оказва,че тя е бременна и закона я пази.  :blink:И в момента е още на работа.

*

Nebesna

« Отговор #1338 -: Януари 26, 2010, 09:35:58 pm »
Отговора е Да.Заповедта е била готова-от там квадрата с 6 дом на момичето.Но се оказва,че тя е бременна и закона я пази.  :blink:И в момента е още на работа.

Ха, между другото, не знам защо си помислих следното, докато гледах картата: "Абе какво прави Нептун - управителя на нейния 6-ти дом в 5-ти дом? Тя трябва доста да се забавлява на работното си място, изглежда ходи с удоволствие на работа?" А тя каква била работататааааа!

Браво, това са хубави неща! :88:

« Отговор #1339 -: Януари 26, 2010, 09:36:31 pm »

Хех, теб две чашки ли те събарят?  :P :P :P

Мене една  :-[ :-[ :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.