метнете ми едно очо на хорара от 00,35
Питах какво ме очаква с тоя мъж. Визирах нещо хубаво.
Ето картата от предното запитване на Кайли. Колко се повтарят нещата и да се види как няма смисъл един въпрос да се пита сто пъти, но пък не пречи човек да опитва.
Управителят на Асц /тя/ е Марс в негов 3-ти дом, броим 7-ми за 1-ви. Говори за комуникацията по интернет между вас.
Принципно знаците на остта подсказват, че иде реч за взаимоотношения, т.е. самото задаване на въпроса е от такова естество. :blink:
Луната е в секстил с Венера, управител на 7-ми дом - той. Хубав аспект. Няма как да подмина в случая и секстила с Нептун, защото той показва бляновете на Кайли, които може да се окажат илюзорни, а може и да я възвисят в небесата.

Преди това обаче Луната има квадрат с Уран, който упр. 4-ти дом - края на нещата /не е добър знак/, негов 10-ти ... тук това не мога да си го обясня. Между другото ти спомена, че той няма връзка, но мен оня ден нещо такова ми се въртеше трябва да видя защо, от кой аспект. Сега по-горе видях, че Скарлет те пита дали има скорошна раздяла и се присетих.
В крайна сметка между Марс и Венера няма аспект.
Марс прави опозиция с Меркурий - 9/3-ти домове, най-малкото, което ви дели разстоянието. От друга страна Меркурий си отговаря за комуникацията и му предстои тригон със Сатурн, възможно е да продължите да поддържате писмена връзка за по-дълъг период, както и Марс ще направи секстил със Сатурн, което може да благоприятства затвърждаване на вашето приятелство така да го наречем на този етап. Сатурн е в 11 дом и управлява 3-ти и 4-ти.