Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163826 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1440 -: Февруари 11, 2010, 03:19:37 pm »
Нереална, Луната ще направи тригон със Сатурн, но когато излезе от знака.

Принципно в хорара се гледат аспектите на Луната до излизането й от знака, в който се намира, но пак само принципно.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

nerealna

« Отговор #1441 -: Февруари 11, 2010, 03:20:32 pm »
благодаря :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1442 -: Февруари 11, 2010, 03:55:00 pm »
метнете ми едно очо на хорара от 00,35
Питах какво ме очаква с тоя мъж. Визирах нещо хубаво.

Ето картата от предното запитване на Кайли. Колко се повтарят нещата и да се види как няма смисъл един въпрос да се пита сто пъти, но пък не пречи човек да опитва. ;)
Управителят на Асц /тя/ е Марс в негов 3-ти дом, броим 7-ми за 1-ви. Говори за комуникацията по интернет между вас.

Принципно знаците на остта подсказват, че иде реч за взаимоотношения, т.е. самото задаване на въпроса е от такова естество. :blink:

Луната е в секстил с Венера, управител на 7-ми дом - той. Хубав аспект. Няма как да подмина в случая и секстила с Нептун, защото той показва бляновете на Кайли, които може да се окажат илюзорни, а може и да я възвисят в небесата.  :P
Преди това обаче Луната има квадрат с Уран, който упр. 4-ти дом - края на нещата /не е добър знак/, негов 10-ти ... тук това не мога да си го обясня. Между другото ти спомена, че той няма връзка, но мен оня ден нещо такова ми се въртеше трябва да видя защо, от кой аспект. Сега по-горе видях, че Скарлет те пита дали има скорошна раздяла и се присетих.

В крайна сметка между Марс и Венера няма аспект.

Марс прави опозиция с Меркурий - 9/3-ти домове, най-малкото, което ви дели разстоянието. От друга страна Меркурий си отговаря за комуникацията и му предстои тригон със Сатурн, възможно е да продължите да поддържате писмена връзка за по-дълъг период, както и Марс ще направи секстил със Сатурн, което може да благоприятства затвърждаване на вашето приятелство така да го наречем на този етап. Сатурн е в 11 дом и управлява 3-ти и 4-ти.      

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1443 -: Февруари 11, 2010, 04:28:27 pm »

Ще се омъжа ли за един мъж, де го познавах преди 9 години и де му затрих координатите и в последно време съм се присетила за него, та го издирвам с интерпол не, ми с гугъл и не знам още как.

А това е първото запитване въобще за тоз човек. Луна без курс. 
Интересното поне за мен е, че Марс в 1-ви дом е съсигнификатор на питащата в секстил със Сатурн, управител на 7-ми - той. И впоследствие е осъществен контакт между тях.     

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1444 -: Февруари 11, 2010, 04:32:43 pm »
Е убу де.
Последно кво?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1445 -: Февруари 11, 2010, 04:36:49 pm »
Ми общувайте си засега и чакай.  ;D  Както виждаш в този момент от времето не му е писано да знаеш продължението.  ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #1446 -: Февруари 11, 2010, 04:39:29 pm »
Да бе, това е единственото нещо, което ясно се вижда. Че на тоя момент нищо се не вижда.
Не знам само на мен ли се случва да не получавам ясни отговори и да не се случва нищо в живота ми без моето изрично предварително разрешение или пожелаване.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1447 -: Февруари 11, 2010, 04:45:14 pm »
Не е само на теб. Не се отчайвай.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1448 -: Февруари 11, 2010, 05:44:11 pm »
Скарлет, мила, изпуснала си завръзката, аз тука се тръшках преди няколко дни по въпроса.  ;D
Значи той дойде преди 9 години точно началото на февруари, търсеше си съпруга, много честно и почтено ми каза, че контактува с няколко дами, но определено се е спрял на мен и т.н. Стоя тук 1 седмица, обаче аз тогава по ред причини не го пощях. Той си замина, хакнаха по някакъв начин странно имейла ми и повече не можах да вляза в него, така или иначе така се получи, че прекратихме и аз забравих за него.
И тук наскоро ми щукна да го търся, даже не знаех какво е станало с него, по име и фамилия и по няколко дребни детайла, които пазех отпреди, подразбрах какво точно и къде прави и после писах нещо като на село до дядо.
Бе не ми е ясно как последно се свързах с него, но получих обратен имейл от него на моя имейл.
Така че историята е отпреди години, аз сега съм на ниво да я подновя, ама за него не знам.
А че на крака ми е идвал - спор няма.

Извинявай, Кайли,но ми поизчезна първо нета. После рекох да свърша някои неща. Това съм го хванала в движение като инфо.  ;) Но не разбрах сега само с имейли ли си пишете или си говорите и по скайп? Искам да измъдрА кво дири този Нептун на куспидата на 9 дом /неговия 3/. Нали съм ЦРУ,требе ми пълно инфо /пълна програма/.  ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #1449 -: Февруари 11, 2010, 05:50:04 pm »
Ама ние буквално преди няколко дена влязохме в контакт. И преди само мейли сме си писали, и сега така. Поиска ми телефона да се обади, но предупреди, че няколко дена ще го хване липсата.
Кажи какво може да значи пустият му Нептун, пък аз щъ светна кое е вярното. Ако го знам и аз де.
Какво може да значи Нептун на връо на 9?
Щъ си изтрия личните карти междувременно да не висят в нетя в дните преди Страшния съд.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1450 -: Февруари 11, 2010, 05:55:39 pm »
Първо ми мина през ум да не би да си се свързала с друг,пък той да се гъбарка и да се прави на него. Затова питах. В нета има секви идиоти. Важно е око да види,ръка да пипне,глас да чуе. Той някъде около вода ли живее? Нептуна управлява неговия 4 дом.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1451 -: Февруари 11, 2010, 06:21:40 pm »
То и на мен ми мина през ума, че кой знае с кого ще се свържа.
Обаче той още с първия си отговор ми каза, че ме помни и изброи какво сме правили тогава. Някои неща даже не ги помнех.
И по стила му - той си е.
А иначе да, живее до голяма вода...Калифорния до океана там кой е.
 :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1452 -: Февруари 11, 2010, 06:38:26 pm »
То и на мен ми мина през ума, че кой знае с кого ще се свържа.
Обаче той още с първия си отговор ми каза, че ме помни и изброи какво сме правили тогава. Някои неща даже не ги помнех.
И по стила му - той си е.
А иначе да, живее до голяма вода...Калифорния до океана там кой е.
 :blink:

Значи това е,че живее до Тихия океан. Успокоих се,че не те лъже,щото Нептуна е на куспидата на неговия 3 дом.  ;) Признавам си без бой,аз по тази карта не мога да кажа дали ще ти поиска ръката. Но има надежда,Кайли. Марс управлява интерсептирания Овен в неговия 4 дом / 10 дом на картата / и му предстои след 2 градуса секстил със Сатурн. И като се има предвид, че Сатурн е в твоя 4 дом, все си мисля,че ще хукне пак до тук. Нека и другите да кажат какво мислят,но мисля че след 2 до 3 месеца трябва да има среща. Просто нещата са на много ранен етап още. Нека се развие отново връзката,пък пак ще питаш. Не бързай толкова , да не го изплашиш.  ;D  :rolleyes:

*

kaily

• 5145
« Отговор #1453 -: Февруари 11, 2010, 06:40:49 pm »
Пу пу пу чул те господ Скарлет.
Ако тякой друг няма нещо по-хубаво да ми казва, по-добре да си замълчи завинаги.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1454 -: Февруари 11, 2010, 06:43:48 pm »
Пу пу пу чул те господ Скарлет.
Ако тякой друг няма нещо по-хубаво да ми казва, по-добре да си замълчи завинаги.

Амин,дай Боже! От моите устенца,в Божиите ушенца!  :25:  Ша въра да доготвя,че ще ме изгонят мъжищата.  :33:

*

abroad

« Отговор #1455 -: Февруари 13, 2010, 11:48:34 am »
При всички случаи би трябвало да е нещо, което да ти се хареса
Защо 6 ти от 6 ти, за по-висока позиция не се ли гледа 10ти

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1456 -: Февруари 13, 2010, 11:52:24 am »
Производният шести дом може да показва и нова работа, т.е. не в същата структура, а на друго място. Като че ли наистина има логика да се гледа 10 дом за преминаване на по-висока позиция в същата йерархична структура. По-високата длъжност предполага и промяна в заплащането към по-високо, затова бих погледнала и осми дом.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1457 -: Февруари 13, 2010, 12:03:59 pm »
По-високата длъжност предполага и промяна в заплащането към по-високо, затова бих погледнала и осми дом :blink:

Венера е в апликиращ съвпад с У8 Юпитер, така че и това показва добро развитие.  :blink:

Не знам как се гледа на квинконс в хорарите. Мисля, че Небена беше тълкувала нещо подобно /прощавайте, ако бъркам колегата/. Между Венера У1 и Сатурн У10 има апликиращ аспект.
« Последна редакция: Февруари 13, 2010, 05:54:05 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1458 -: Февруари 13, 2010, 12:49:27 pm »
Венера е в апликиращ съвпад с У8 Юпитер, така че и това показва добро развитие.  :blink:

Да, това ми направи впечатление и затова го споменах.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #1459 -: Февруари 13, 2010, 03:28:57 pm »
Производният шести дом може да показва и нова работа, т.е. не в същата структура, а на друго място. Като че ли наистина има логика да се гледа 10 дом за преминаване на по-висока позиция в същата йерархична структура. По-високата длъжност предполага и промяна в заплащането към по-високо, затова бих погледнала и осми дом.  :blink:

За издигането на по-висока длъжност на настоящата работа аз гледам 10-ти от 6-ти, т.е. 3-ти дом. Управител е Луната, която е в 10-ти, което потвърждава желанието за по-висока позиция.по-високата позиция, съответно ще е и свързана с подписването и на договор / нов, но със същите шефове/, така че гледам 3-ти от 6-ти, т.е. 8-ми, чийто управител е Юпитер, намиращ се в 11-ти, това ще е свързано с увеличаване на заплащането.венера ще съвпадне с Юпитер, 3 градуса,управител на 4-ти е Луната /края на нещата, изхода/, но там е и Марс - ретрограден.мисля че отговора е да - ще те повишат, но след три месеца си мисля или поне тогава ще подпишеш договора.
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!