Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163400 Прегледи
*

Mari

• *
  • 494
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1580 -: Март 01, 2010, 11:00:00 am »
 :88:Благодаря Диана.  Ще видим в крайна сметка какво ще стане. И на мен ми е интересно. Иначе с тези комуникации разни фейс бук и т.н разбрах даже датата на раждане на шефа....

*

galika

« Отговор #1581 -: Март 01, 2010, 11:01:10 am »
ами не никога не се е женил, но е вярно че е имал нещастни любови...а да не говорим, че майка му му е повлияла за предишната му приятелка, саго му влияе и за мен...мислих, че за 4 години вече нещата между нея и мен са се оправили....но явно тя нама да миряса...докато не го настрои срещу мен и  ни раздели...знаех си ...знаех си, че има ограмно влияние върху него...а тъкмо си бях вношила, че всичко е наред...

*

galika

« Отговор #1582 -: Март 01, 2010, 11:06:01 am »
не разбирам...защо майка му е толкова против мена...защо в началото твърдеше, че ме обича...беше много щастлива от нашата връзка, че се обичаме толково много, а сега е крайно проив мен

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1583 -: Март 01, 2010, 11:15:30 am »
Извинявай, но да ти кажа, ми се струва, че цялата тая работа на приятеля ти е просто прах в очите. Според мен използва майка си като претекст и оправдание за отдръпването си от теб. И другите проблеми помежду ви също сочат натам. Не обичам секса, имам си принципи и съм против брака, не знам дали сме дозрели за деца все още, пресираш ме и искам само да се гушкаме, мама не те харесва, затуй за празника ще те оставя сама.

Абе, само на мен ли ми звучи като "Аз съм тръгнал да се махам от тая връзка, ма не съм достатъчно мъж, за да ти го кажа направо" :91:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1584 -: Март 01, 2010, 11:22:50 am »
не разбирам...защо майка му е толкова против мена...защо в началото твърдеше, че ме обича...беше много щастлива от нашата връзка, че се обичаме толково много, а сега е крайно проив мен

Ами, обади се на маминка и я попитай директно: "Разбрах, че не съм желана в дома ти и искам да знам поради какви причини смяташ мен и родителите ми за недостойни за семейството си?!" Може да останеш изненадана от отговорите. Никоя майка не би си позволила да нападне гаджето на сина си, ако смята, че синът и е доволно влюбен и щастлив от тая връзка. Чист инстинкт за самосъхранение, ако щеш.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1585 -: Март 01, 2010, 11:29:47 am »
Много неприятна ситуация, незнам какъв съвет да дам.  :unsure:

А хорара е ... доста объркващ, а и Асц съвсем в началото. Кая това за другата жена от кое си го извади ...ако ти се пише?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

galika

« Отговор #1586 -: Март 01, 2010, 11:37:15 am »
пробвах снощи да й се обадя...след като със сина й се караха по телефона...аз не знаех, че е заради мен...а той беше раздразнен че тя не козва нищо конкретно...а само догадки...и го изпилзва като посредник...та аз се пробвах да й се обадя, но тя каза, че не може да разговоря...тя и на него му тръшна телефона.....
приятеля ми настоява да ме заведе у тях насила...защата той и е заявил категорично, че иска да бъде с мен...че аз съм му избора...и настоява да говоря с нея очи в очи...само че аз вече съм изморена...4 години аз се боря с нея...4 години ме обижда...а аз търпя...когато се опитвам да се защитя...се стига да големи кавги...и не си говорим в продължение на месеци...а приятела ми иска да се борим...само, че той иска на всички да угоди и в резултат той е най-нещастестен вцялата ситуация...

Не разберам защо родителите се бърката в живота на децата си...тя иска сина и да е до нея...да я гледа...да се грижи за нея...а не сеща че той е на 37 и все още няма жена и деца...

*

galika

« Отговор #1587 -: Март 01, 2010, 11:43:37 am »
sunrain...не зная много за предишната му приятелка...но тя е говорила нещо в началота за майка му...а той вероятно й е казал...и майка му е била крайно против нея...не са живели  заедно...а и той я е разкарал....майака му все говори лаши неща за нея...че била крадла, че му изяла парите...между другито тя също е от Добрич...не зная защо, но майка му е крайно против добруджанки и осибено преселци./майка му сега живее в София.., но иначе е от хасково и постоянно говори срещу "северняци", непрекъснота говори за това ..."Вие северняците правите така, Ви е северняците онова...и т.н. какво и има на тази жена...психично отклонения ли има/...сега се хвана за това, че дедите ми са преселци.....нариче ме румънка, циганка...а аз нямам нищо румънско в себе си/поне не ми е известно/ ...нищо всичките ми родители са българи от Севарна Добруджа...дори думичка румънски език не зная

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1588 -: Март 01, 2010, 11:46:22 am »
Родители и деца всякакви.
Според мен, след като имаш неговата подкрепа - това е най-важното, няма какво да се кахъриш!
Ще живееш с него, а не с нея и колкото и да ти е криво не можеш да я накараш насила да те приема.
Отиваш с гордо вдигната глава рамо до рамо с мъжа си и не влизаш в никакви разправии, няма смисъл.
Бъди по-силна, момиче, всяко нещо те срутва, не бива.
Мисли за важните неща. Той е до теб и го е заявил на майка си, пак ти казвам по-важно от това в случая не виждам.  

*

galika

« Отговор #1589 -: Март 01, 2010, 11:48:09 am »

sunrain, ти защо се хвана за предишната му приятелка...нещо да не се е случило....
Аз снощи говорих с приятеля ми и му казах, че майка му най-вераятно ще ни раздели...също както с предишната му приятелка...но той казва, че ситуацията не била същата ...не еживеел с нея...нямал такива чувства...доколкото знам не я е обичал много...големите му любови не са от Добрич...а от София, Бургас, Стара Загора...докато е бил студент...едната май вече е в САЩ...не са искали да бъдат с него, защото е дете на разведени родители...без пари/тогава е бил беден студент/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1590 -: Март 01, 2010, 11:52:02 am »
Не. Беше само питане и не бях аз.
Много си объркана. Чети внимателно и пак ти казвам стига си ги втълпява тия глупости. Гледай си отношенията с мъжа, майка му като не те харесва, не те харесва, просто го приеми и се отнасяй с уважение към нея. Ще видиш някой ден нещата ще се наредят. Не рови, не му натяквай, не се карайте за това, той няма вина, бъди до него и го подкрепяй, както той теб. 

*

galika

« Отговор #1591 -: Март 01, 2010, 11:52:42 am »
Да отида на сила...ами тя ще ме обижда и тормози ..ясно и категорично му е зявила, че иска той да отиде сам...тя е много бекомпромисна...нетолерантна..."не цепи басма на никого"...заплашвала ме е толково пъти, че ако поиска може да ни раздели...много пати ми е казвала, че се била изморила да се съобразява с всички....не разбирам...навремато тя със съпрега си се разделила заради родителите си...не разбирам...как тя решава кое е дабро за сина й ...та той е почти на 40 г...

*

Uran

• 6041
« Отговор #1592 -: Март 01, 2010, 11:54:20 am »
 Галика, приеми, че никой никому не принадлежи. Всеки си е отделна вселена и има право на избори, включително такива, които нараняват другия. Ти също имаш право на избор. Половината свят е от мъже и там някъде вероятно има някой който би бил много по-подходящ за теб и с който би се чувствала много по-спокойна.
 Наблюдавала съм и все още наблюдавам такива обсебващи от страна на жените връзки. Този тип отношение откриват магистрали за извънбрачни или каквито са там отношения на половинките , защото си имат страхотно алиби за това.
Не го приемай за нахвърляне и агресия, но най-здравите вериги са свободата , която даваш на другия.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1593 -: Март 01, 2010, 11:56:06 am »
Темата е от съвсем друго естество....тук въобще не е място да го обсъждаме, но все пак - ако той настоява ще намериш сили да отидеш. Така ще й покажеш, че ти си жената до него.
Просто спри да се побъркваш, като те чета и ми става зле чак, не мисли какво може да направи тя, не я възприемай като фактор. Важни сте вие двамата, ще се справите, така гледай напред.

*

galika

« Отговор #1594 -: Март 01, 2010, 12:03:28 pm »
аз знаех, че тя никога няма да ме приеме...че съм недостойна за нейния "скпоценен син"....търпя всичките й глупости ...гледам да не обръщам внимание на приказките и ....но снощи ме потресе...тава нейно нежаление изведнъж да не ходя за Велик ден...и откъде изкара тези глупости за предците ми...аз просто споделих, че и моето семейство е било бедно...и е имало проблеми...тя непракъснота гавори за това колко бедни са били родителите. й ..и  аз го казах , защото не издържах повече...просто исках да и кажа, че тогава времената са били трудни...от каде накъде след три месеца изведнъж ни в клин ни в ръкав...твърди ...всъщност няма смелост да го каже...е прави някакви намеци на приятела ми...аз не мога да разбера от думите на приятела ми нищо...какво е искала да каже...в лъжа ли ме обвинява...подигравала ли съм се с нещо...защо търси под вола теле тази жена...защо не миряса....защо всако нещо, което кажа трябва да е нищено и нищено безброй пъти...та аз така се опитвам когато сме при нея да внимавам какво говоря да не я обида...в началото дори я възприемах, като майка...говирх й толково лични неща....а тя пасле започна да изпалзва всичко против мене...токлава е лицемерна и двулична...защо няма куража да се изправи в очите ме и ми каже кавото има да каже....едно знам за хората, които говорят зад гърба на другите хора...че се страхуват...да

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1595 -: Март 01, 2010, 12:05:59 pm »
А хорара е ... доста объркващ, а и Асц съвсем в началото. Кая това за другата жена от кое си го извади ...ако ти се пише?

Сънрейн, построих хорар за снощи, Добрич, около 21:00. Ситуацията е различна от днешния хорар. Малко по-късно ще се опитам да го постна. Но в общи линии, сигнификатор на гаджето на Галика е ретро Марс, в Рак, в десети. Абсолютно никакви сходящи аспекти - никакви отношения, ретро, на границата на два знака, при това единият е Рак, при това Рак е на десети дом - негов четвърти - майка му. Той е в десети дом и пътува към Рак.
Луна - маминка в 11-ти в Дева - опозиция на Венера - Галика - в риби, в пети.

Много показателна карта.

*

galika

« Отговор #1596 -: Март 01, 2010, 12:08:44 pm »
аз не обсебвам сина й....само че усещам нещо различно в него...усещам, че така той ме проварява дали ще се боря...дали ще съм чавека до него....проверява ме дали ще се откажа от него...а аз съм изморена...психичиска тази жена веча ме изциди.....писна ми да ме прави на марионетка...и аз съм човек с чувства ...не съм кукла на коциа....никога абсолютно никога не съм пожелала да я отдаличе от него...никога не съм искала да и отнама сина...не разбирам защо ме причинява това...

*

galika

« Отговор #1597 -: Март 01, 2010, 12:10:17 pm »
Diyana, какво означава това...моля те кажи ми....имаме ли шанс...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1598 -: Март 01, 2010, 12:14:09 pm »

Луна - маминка в 11-ти в Дева - опозиция на Венера - Галика - в риби, в пети.

Много показателна карта.

Да, то и в тази от днес го има това.
Пусни картата като ти остане време.

*

Nebesna

« Отговор #1599 -: Март 01, 2010, 12:17:15 pm »
Напълно подкрепям мнението на Дияна. Аз не бих останала в тази връзка. Как можеш да се вкопчваш в мъж, който не те уважава в леглото. Кой не обича секса? От ден на ден ще става по-зле, струва ми се. Нищо добро не те чака в перспектива. Има някаква нечиста сила в това семейство. добре са направили предишните му приятелки, че са избягали, независимо от причините, които момчето изтъква ги оправдавам. Ако са срещнали обич и уважение, сигурно е нямало да предирят толкова че е беден студент от разведено семейство. Разведените да не би да са втора категория. Тука има нещо гнило, а ти ми се струваш много наивна и заслепена. Извинявай за откровеността, но някой трябва да ти го каже и колкото по-рано, толкова по-добре.