Затова пуснах хорара, щото си е клопка направо. :unsure: Самата аз, когато реших да видя отговора се чудих какво не е наред, че е такава картата. За мен по нея имаше бременност, но нещо ме притесни.
Добре, че интуицията ми подсказа да не прибързвам с някакво предположение пред приятелката ми, която дни преди това се чудеше дали е забременяла. От известно време правят опити и бебето е желано. Та отговора е "да". Забременяла е и вече е била бременна към момента на задаване на въпроса, но ...ето какво не е било наред. Днес се наложи да прави аборт, тъй като плода се е развил до един момент и после е загинал.
Тук според мен предстоящия аспект на Луната с Уран показва, че нещо ще стане с бременноста, но дявол го взел как точно това да си направиш като извод.

Аз също отсъдих по почти точния, но разпадащ се аспект на Марс и Слънце, че тя е бременна, а и рецепцията, както споменахте. Ама другите неща ме озадачиха.
Според Кабала такава карта не е радикална, защото е нито да, нито не, но аз нали съм си малко говедо и смятам, че може да се разгледа.

Разбира се тя е права, че ако се очаква категоричен отговор, няма как да отговориш така убедено щом картата е противоречива. В случая аз го зададох с надежда да е "да" и да мога да я зарадвам, но после се въздържах да й казвам, каквото и да е.
И поздравления на тези, които допуснаха, че бременност има, защото това е верния отговор все пак.