Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170127 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:хорарен въпрос
« Отговор #2020 -: Април 10, 2010, 05:22:20 pm »
Ма някакъв съвсем непознат, не съм му виждала очичките, пуснах обява че диря работа в чужбина преди време и той ми писа на мейла.
Ти като гледаш там за секс и за любов, да`н изпуснем питомното бе.
То аз отивам да припечеля нещо верно, ама с най-задни мисли. Все някъде ще срещна мъжа на мечтите си, що не на гръцки остров.
Примерно на мен ми се работи от известно време в хотелиерството, ама да си имам да речем хотелче с мъжа ми и да си го управляваме. Нещо като в Ало, ало, само дето оня там имаше по-скоро кръчма.
Та някой готин грък, собственик на хотел и самотен, желаещ да си намери жена, с която да си ало-алват хотелчето - що не.
Да не би това да се отваря?
Иначе тук уууж ще трябва да правя една сделка за едно жилище, дето от една година я дондуркам по бг инстанциите, че не могат собствениците да си я вземат още от държавата...ама то това я стане, я не стане.
Ма сега варианти дал господ - отивам там, намирам си богат хотелиер и той почва да ме носи на ръце.
Отивам там и ми смъкват кожата от работа и аз само се набутвам с пари, връщам се тук след месец, а тук изпуснала едни голеееми шансове...
Ми то вече се побърках бе, толкова да не знам какво има напред никога не е било.
 :-\

*

abroad

« Отговор #2021 -: Април 10, 2010, 05:29:28 pm »
Да не би това да се отваря?

Не знам, ама си личи, че едно питаш, пък по друго имаш предвид :P

*

abroad

« Отговор #2022 -: Април 10, 2010, 05:31:55 pm »
Така, че като питаш питай за онова дет издълбоко те вълнува.
Друг е въпросът, че няма как всяка седмица да питаш, дали ще си намериш съпруг чужденец, трябва известно време да мине ;D

*

Nebesna

« Отговор #2023 -: Април 10, 2010, 05:34:17 pm »

Ма сега варианти дал господ - отивам там, намирам си богат хотелиер и той почва да ме носи на ръце.
Отивам там и ми смъкват кожата от работа и аз само се набутвам с пари, връщам се тук след месец, а тук изпуснала едни голеееми шансове...
Ми то вече се побърках бе, толкова да не знам какво има напред никога не е било.
 :-\

Така се получаваше и с мен, когато доходите ми зависеха от друг човек и работех за него.
Ако раблотиш за себе си, сама ще си правиш плановете и визията занапред.
В момента решаваш уравнение с много неизвестни.

*

kaily

• 5145
« Отговор #2024 -: Април 10, 2010, 05:39:40 pm »
Ама човека ми се обади по телефона бе и иска да знае дали мога да тръгна до дни.
Питам щото не знам да тръгна ли или не.
То че други неща ме вълнуват е едно на ръка.
Ама и че трябва нещо да се прави е друго на ръка.
Ако тоя не ми се беше обадил, нямаше да питам така спешно. Мислех, че оня ден беше за друго, и островът беше друг, дето се вика кой знае на кой остров ми е щастието.
Може примерно пък да ми е писано три острова да прескоча и на четвъртия да скокна и там да го намеря.
Не е ли нормално да се пита всеки път?
То все едно да питам да ходя ли да работя във Варна? А в София? А в Москва? Ми нали са три различни места, редно е да питам за трите с различни въпроси, не ли?

Цитат
Така се получаваше и с мен, когато доходите ми зависеха от друг човек и работех за него.
А то ако опъна бизнес сама, ще са ми по-малко неизвестните. Ми то светът се е побъркал, където и да станеш, се си на течение. Ми а почна мой бизнес и да се сгромоляса, та да затъна и с пари? Вчера гледах по талавизията една девойка преди 2-3 години теглила кредит и купила някакво тракторче за 50 хилки, след три дена и откраднали тракторчето, искали и откуп, тя се жалвала, полицията рекла, че трябва да намери пари за откупа и тогава да ги повика, белким като предава парите, ония хванат престъпниците, жалвала се на прокуратурата, оная рекла, че няма основание за възбуждане на нам си какво и прочее.
С две думи вече три години девойката си плаща кредита по трактора и си няма трактор.
Не ща вече мой бизнес, искам сигурност.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2025 -: Април 10, 2010, 05:40:40 pm »
Ако му е толкова чиста работата на този бизнесмен, защо управителите на 1 дом - ти и 2 дом - твоите пари, са в 8 дом?  :rolleyes: Сигурно ще се трансформираш работейки.  ;) Меркурий управлява и 10 дом, а двете планети са в знака на любовта Венера и в дома на секса - 8 дом.

8-ми дом е и дома на рискованите ситуации и на спечелените от партньорство пари.

Няма лошо, ама за ретро Сатурна в 1 дом няма ли да кажеш нещо?

*

missKapriz

« Отговор #2026 -: Април 10, 2010, 05:44:07 pm »
Цитат
Не е ли нормално да се пита всеки път?
То все едно да питам да ходя ли да работя във Варна? А в София? А в Москва? Ми нали са три различни места, редно е да питам за трите с различни въпроси, не ли?
Може,Кайли,щом има промяна в обстоятелствата-може.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2027 -: Април 10, 2010, 05:45:09 pm »
Ама човека ми се обади по телефона бе и иска да знае дали мога да тръгна до дни.
Питам щото не знам да тръгна ли или не.

Аз лично не бих имала доверие на случайни хора. Телевизия не гледаш ли? Не виждаш ли колко измамени хора тръгват на гурбет в чужбина и остават излъгани и на улицата. Моят отговоре пак "не" и няколко пъти "не". Пък ти решавай. Но не забаравяй пословицата:"Лакомо дупе кръв .... ака".  :wub:

*

abroad

« Отговор #2028 -: Април 10, 2010, 05:47:26 pm »

Точно. Редно е.
Само има едно незначително условие, "за да се събудят звездите" с правилен отклик, ТОВА за което питаш наистина да те вълнува в момента на запитването, а не производни някакви :lol:

*

kaily

• 5145
« Отговор #2029 -: Април 10, 2010, 06:01:11 pm »
Е че ако мислиш, че не ме вълнува върло дали да си стоя още тук, надайки се да падне тавана на лятното кино или да си туря душа на мъка и да ходя черноработник в плантация...има ли нещо, което да вълнува един мързелив човек повече от идеята да бачка от зори до мрак 6 дена в седмицата като минимум?
Значи наистина много ме вълнува и много се надявах отговорът да е не.
Щото ако пък от друга страна почна и работа да отказвам, то къде ще му излезе края.
Предложението нее чак толкова безумно лошо - 5-6 месеца за добри пари и за компенсация на месеците без работа. Ама човек като печели, не знае какво губи, а аз съм позаложила тук таме стръв насам натам и ми е много интересно откъде ще излезе заек и дали ще излезе заек.
От друга страна отивайки там, харизвам всички зайци поради неналичност ако некой падне в капана.

СКАРЛЕТ, мерси, чета, гледам тиви, наясно съм. От друга страна имам и приятели, които така излязоха и вече от години работят по чужбината и си свиркат. То понякога е нужно да се хвърлиш в пустотата с празни ръце. Само дето поради Нептун опозиция Уран и съвпад Хирон ми е замъглено ясновиждането и вече нищо не видим, та да се хвърлиш в пустотата е едно, ама да се хвърлиш връз скалите поради недовиждане си е различно...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2030 -: Април 10, 2010, 06:05:01 pm »
Напълно те разбирам, мила, но решението ще си вземеш ти. На нашите отговори не се осланяй.
« Последна редакция: Април 10, 2010, 06:10:49 pm от Скарлет »

*

kaily

• 5145
« Отговор #2031 -: Април 10, 2010, 06:13:48 pm »
Скарлет и останалите, благодаря за помощта!
Ще се откажа и тоя път от офертата с много неизвестни.
 :58:

« Отговор #2032 -: Април 10, 2010, 06:23:40 pm »
Напълно те разбирам, мила, но решението ще си вземеш ти. На нашите отговори не се осланяй.

Скарлет и останалите, благодаря за помощта!
Ще се откажа и тоя път от офертата с много неизвестни.
 :58:

И защото изборът е направен преди хорара  ;) всъщност той показва какъв е изходът от това решение.

Преди няколко дни отново гледах Матрицата Призареждане и точно това обясняваше Оръкулът на Нео на въпроса - Защо не вижда края на една от визиите си. Тя му отговори - Не можеш да видиш по-далеч от изборът, който вече си направил.  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2033 -: Април 10, 2010, 06:28:09 pm »

И защото изборът е направен преди хорара  ;) всъщност той показва какъв е изходът от това решение.

Точно така е. В картата се вижда какво ще се случи, твоите колебания/притеснения примерно или отношение към въпроса, хората, които имат общо с твоето питане. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2034 -: Април 10, 2010, 06:28:12 pm »
Кайли,
Вземи да изгледаш "Емигранти" на Карбовски за Гърция и тогава решавай, бачка се много ,от някой се искат и други услуги освен домакинската работа
и в деня за почивка византиеца   чука на вратата да му помогне малко и така цяла неделя помощ безпари наш близък в Кипър каза
,че не е работил толкова много в живота си,а гърците стиснати, мамят те  и българите посредници и на тях 10% плащаш, мизерия, други ходиха на Корфу за сезона и майка му прати пари да се прибере, бачкали месец като роби, чистят пържат риба и накрая не им платили
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kaily

• 5145
« Отговор #2035 -: Април 10, 2010, 06:55:59 pm »

Преди няколко дни отново гледах Матрицата Призареждане и точно това обясняваше Оръкулът на Нео на въпроса - Защо не вижда края на една от визиите си. Тя му отговори - Не можеш да видиш по-далеч от изборът, който вече си направил.  :rolleyes:

Точно така, Аурора! И аз смятам, че нищо не се случва, защото не мога да направя избор. Обаче не мога да направя избор, защото ми е мътно в главата и в душата. И като ми е мътно, на принципа на кладенчето май - понякога не можеш насила да избистриш нещата и просто трябва да оставиш мътилката да се утаи.
Обаче в същото време подсъзнанието ми знае неща, до които съзнанието не може да се докопа. И щото не мога да разбера какво се крие в подсъзнанието ми, питам тук, защото ако подсъзнанието не може да ми го каже директно, може би опосредствено може. Примерно чрез хорар.

Стреличка, знам бе, и това го знам, а и аз съм един работник та мани, та се и познавам, че не издържам на работа много. Ама....

*

Helo

« Отговор #2036 -: Април 10, 2010, 07:00:35 pm »
Кой е осакатил кучето Мима? По новините казаха, че не се знае кой е.

*

missKapriz

« Отговор #2037 -: Април 10, 2010, 07:08:28 pm »
Хело,това хорар ли е :-X

*

Helo

« Отговор #2038 -: Април 10, 2010, 07:14:37 pm »
Хорар е! Нали може да се зададе този въпрос?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2039 -: Април 10, 2010, 07:28:16 pm »
Кой е осакатил кучето Мима? По новините казаха, че не се знае кой е.

Некой психично болен идиот в нЕкой парк. Нептун не позволява да се каже точно кой, защото не го познаваме.