Здравей Гост

Пълно слънчево затъмнение на 22.07.2009

• 403 Отговора
  • 50596 Прегледи
*

Helo

Re:Пълно слънчево затъмнение на 22.07.2009
« Отговор #120 -: Юли 21, 2009, 09:58:17 am »
Има ли "затъмнени" в добрия смисъл  :P

Не, аз съм просветлена!  ;D  ;D  ;D  :P  :P  :P  ;D  ;D  ;D

Сега през следващата седмица каквото правим ще е решаващо за нашето бъдеще, така ли?

*

Skarlet

« Отговор #121 -: Юли 21, 2009, 10:11:27 am »
Ще е решаващо само,ако имаш точен съвпад на затъмнението с рождена планета или на куспидата на асц.,десц.,ИЦ и МЦ. Вече го казахме мисля. А иначе утре от 05,34 до 19,35 часа Луната е без курс. В такива часове не се взимат съдбовни решения.Най-добре се покрийте и усамотете /ако можете /. Медитация и глад му е майката утре.Това и смятам да направя.Че на мен затъмнението ми е в съвпад с Венера и МЦ.

« Отговор #122 -: Юли 21, 2009, 10:12:09 am »
     А аз се чувствам все повече и повече затъмнена, изгубена. Обхваща ме дълбока депресия....На път съм да разбия връзката си, да зачеркна всичко, защото съм изморена да чакам да се получи нещо, хвърлям пасове, но не ми се връщат назад...Гадно ми е, тъпо ми е....На тази дата 2001 г. се влюбих неочаквано за мен в младежа, с когото в момента имаме някаква връзка. А той все още не е разбрал - какво има между нас. А на мен ми втръсна да бъда, сестра, майка, приятелка, всичко друго но не и любимата....Изморена съм, нямам вече живинка, сякаш съм изцедена от всичките си живителни сокове....на моменти се чудя защо живея....

*

mamma_mia

« Отговор #123 -: Юли 21, 2009, 11:45:32 am »
Ще е решаващо само,ако имаш точен съвпад на затъмнението с рождена планета или на куспидата на асц.,десц.,ИЦ и МЦ. Вече го казахме мисля. А иначе утре от 05,34 до 19,35 часа Луната е без курс. В такива часове не се взимат съдбовни решения.Най-добре се покрийте и усамотете /ако можете /. Медитация и глад му е майката утре.Това и смятам да направя.Че на мен затъмнението ми е в съвпад с Венера и МЦ.
ЗДравей Скарлет :) И всички останали.
Имам час за зъболекар утре(18 ч),смятате ли,че е добре да го отменя?
Затъмнението ми се пада в 12 дом в съвпад с нат южен възел,и е на 5 градуса преди АС.

Благодаря ви :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #124 -: Юли 21, 2009, 12:03:31 pm »
Ууу Варна в навечерието на затъмнението пощуря. Страшни задръствания, ремонти, кмета пак обърка движението, всички са истерични, по институциите е ад, цари хаос.   ::)
 Иначе на лично ниво при мен, енергията ми е спаднала, но в същото време вдигам кръвно, дето пък съм с ниско, абе ще се "позабавляваме".
Въпреки всичко гледам да не събирам негативни емоции, както пише в темура. нет:

"За дните на Пълното слънчево затъмнение важи поговорката “Каквото посееш, това ще пожънеш”, затова е важно да бъдем добронамерени, обичащи и прощаващи. През тази година преживяваме две новолуния в един и същи знак – Рак. Това е зодиакалният знак, който е най-силно свързан с дома, семейството, рода и Родината."

Да си пожелаем положителни промени в тази сфера или където ни засегне в наталната карта.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Инти

• 2068
« Отговор #125 -: Юли 21, 2009, 12:11:42 pm »
Честно да ви призная, днес ме хвана меланхолията, при това сутринта се изкъпах, правих упражнения , медетирах, четох, какво ли не, обаче май в повече мислих, и както винаги ума обърка всичко :(.

Допитах се до Ошо, и той каза :

14. Интеграцията
Конфликтът е в човека. Ако не бъде разрешен там, не може да бъде разрешен никъде. Политиката е в теб, тя е между двете части на ума. Между тях има много малък мост. Ако той бъде разрушен - при нещастен случай, физиологичен дефект или нещо друго - човек става раздвоен, става двама души. Това е феноменът на шизофренията, на раздвоението на личността.
Прекъсне ли се мостът - а той е много крехък -ставаш двама, държиш се като двама души. Сутринта си изпълнен с любов и красота, а вечерта си завладян от гняв, напълно различен. Не помниш сутринта... как можеш да помниш? Тогава е действал друг ум - и човек става двама души. Ако мостът бъде укрепен до такава степен, че двата ума да изчезнат като два и да станат един, настъпва интеграцията, кристализацията.
Това, което Гурджиев е наричал кристализация на съществото, не е друго, а единството на тези два ума, вътрешната среща на мъжкото и женското, на ян и ин, на ляво и дясно, на логика и интуиция, на Платон и Аристотел.

Коментар:

Образът на интеграцията е иnio mystica, сливането на противоположностите. Време е досега изпитваните дуалности на живота да установят контакт. Вместо нощта и тъмнината да се противопоставят на деня и светлината, те започват да работят заедно за създаването на единно цяло, като се превръщат едно в друго до безкрай и всяко съдържа в своята сърцевина семето на противоположното.
И орелът, и лебедът са същества на величието и полета. Орелът въплъщава силата и самотата, а лебедът - простора и чистотата, като изящно се носи по повърхността и се гмурка в елемента на емоциите, напълно удовлетворен и цялостен в своето съвършенство и красота.
Ние сме съюзът на орела и лебеда - мъжко и женско, огън и вода, живот и смърт. Картата на интеграцията е символ на сътворяването на себе си, на новия живот, на мистичния съюз, познат като алхимия.

Слънчевото затъмнение ще ми прави точен квадрат към Плутон, и куинконс към Венера.

*

Helo

« Отговор #126 -: Юли 21, 2009, 12:17:40 pm »
Аз пък сега няколко часа преди слънчевото затъмнение съм си добре. Чувствам се добре.  ;D

Правя планове за бъдещето, за бъдещи забавления.  :P Но дано не си остана само с плановете, както често се случва.   ::)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #127 -: Юли 21, 2009, 12:23:53 pm »
Бе и аз съм добре на тоя етап.
Напуснах работа, последно работих в събота. То трябваше по-рано, ма нямаше кой да ме замести.
Вчера се видях с един стар познат, който ми се обади. Същия де преди един месец уж почнахме да редим някакъв смътен бизнес.
Сега не знам какво ме чака.
Промяната е, че видях в общия коридор комшийката си е изнесла нещо такова за крака уредче, дето уж да си оправям мускулите на краката. Та сабахлем се възползвах от предложението и пощрапах малко. Малка крачка за човечеството, ма огромен напредък за мен.  ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #128 -: Юли 21, 2009, 12:34:50 pm »
Земетресение с магнитуд около 3,6 по Рихтер е регистрирано на територията на страната, по данни на Сеизмологичния център към Геофизичния институт на БАН.

Трусът е регистриран в 06.54 часа тази сутрин на 180 км. югоизточно от София.

Земетресението е усетено в някои селища на територията на Смолян, Пловдив, Кърджали.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #129 -: Юли 21, 2009, 12:43:53 pm »
И аз се събудих в странно настроениех,сънувах първата си любов  ???Напоследък доста сънувам ,него няколко пъти. .
 С моя партньор сме в обтегнати отношения ,  в различни населени места и се виждаме за 1 ден в седмицата ,но почти не остава време да общуваме .Затъмнението ми е в/у натален съвпад Сатурн и Марс на К5 ,който има секстил към натален съвпад Слънце Меркурий-2дом и квадрат към натален Уран-7 дом.

Казала съм си каквото и да става ,то ще е за мое добро.

*

malina

« Отговор #130 -: Юли 21, 2009, 12:50:14 pm »
Мога ли по някакъв начин да видя кой момент би бил удачен за прекратяване на отношения?Или за това трябва да пусна хорар?

Не се карайте с никого на 22 юли, защото раздялата може да бъде завинаги!

Аз мисля да се възползвам от предоставената възможност, че от кое време искам да се разделя завинаги с един човек..  :-X

Иначе имам двама приятели, на които затъмнението им е в точен съвпад с Венера и други двама, на които е в съвпад с IC..  ???   Някой има ли идея как може да се тълкува това?!

« Отговор #131 -: Юли 21, 2009, 01:04:23 pm »
   В този ред и аз да задам въпрос - натален Сатурн-ретро в VІІІ дом в точен съвпад с утрешното затъмнение - Слънце, Луна, ЮЛВ. Опитах се да го тълкувам. Казах че всичко което ще се случи ще има кармичен оттенък, но в добрия смисъл, че е крайно време добрите неща да почнат да се случват. И че каквото и да се случи ще е от голямо значение в следващите 6 години....За този човек - със съдружника са взели назаем около 100 000лв, а вероятността да ги избият с бизнеса е много малък....а това слънчево затъмнение се пада точно в дома на парите на партньора VІІІ дом и то със Сатурн. Как да го успокоя???

*

mamma_mia

« Отговор #132 -: Юли 21, 2009, 01:06:03 pm »
ЗДравей Скарлет :) И всички останали.
Имам час за зъболекар утре(18 ч),смятате ли,че е добре да го отменя?
Затъмнението ми се пада в 12 дом в съвпад с нат южен възел,и е на 5 градуса преди АС.

Благодаря ви :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #133 -: Юли 21, 2009, 01:17:31 pm »
И аз се събудих в странно настроениех,сънувах първата си любов  ???Напоследък доста сънувам ,него няколко пъти. .
 С моя партньор сме в обтегнати отношения ,  в различни населени места и се виждаме за 1 ден в седмицата ,но почти не остава време да общуваме .Затъмнението ми е в/у натален съвпад Сатурн и Марс на К5 ,който има секстил към натален съвпад Слънце Меркурий-2дом и квадрат към натален Уран-7 дом.

И аз така си казвам. Затъмнението е на 1 градус от асцендента ми от към 12 дом .
И на другите членове от фамилиятя засяга радикални точки от натала им.
Ще докладвам ако има събития.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #134 -: Юли 21, 2009, 02:15:29 pm »
....а това слънчево затъмнение се пада точно в дома на парите на партньора VІІІ дом и то със Сатурн. Как да го успокоя???

Ами първо не трябваше да го шашкаш,по възможност да ги накараш да си изберат друга дата за заеми и инвестиции.Пред свършен факт,можеш само да кажеш,че ще ги чака много работа изискваща търпение и внимателен подход.Затъмнение+Сатурн по темата на дома дава дълго влачене след това на това което се създава в момента.От друга страна може да означава,бавно,но сигурно овладяване на положението-стига да не се предприемат никакви рискове,да не се създават изменения от първоначалният им план (Сатурн).Но това е само един показател...

*

kaily

• 5145
« Отговор #135 -: Юли 21, 2009, 02:23:22 pm »
Get ready for drama! Solar Eclipse in Cancer

This total eclipse will last for up to 6 minutes and 39 seconds; will not be surpassed in duration again until June 13, 2132!
Eclipses always occur in pairs. While a lunar eclipse brings the past into the present to see what works, a solar eclipse brings the future to present and triggers new potentials. Since Cancer rules family, home and vocation these areas will take center stage during this eclipse.

What does the eclipse mean for you? Since this eclipse occurs in the sign of Cancer, its impact will feel different depending on which House Cancer is positioned in your birth chart. Where the eclipse falls in the chart is significant, as the energies expressed by its house placement will show the areas of life that are affected by the new beginning that is implied.

If your Sun sign or Ascendant is Cancer, almost every part of your life will be affected. If Cancer is in your First or Seventh House, you will focus on yourself, your marriage or your relationship. If it is situated in the Second or Eight House, your earnings or joint finances will be impacted. If it is the Third or Ninth House, travel or educational pursuits are highlighted. In the Fourth or Tenth House, home and career will be front and center. Eclipses in the Fifth or Eleventh House put the spotlight on self-expression, children, groups and organizations. Finally, eclipses in the Sixth or Twelfth House put the focus on health, work and service.

Wisdom holds that events that are triggered by an eclipse usually take six months to unfold, so you can expect this process of change to continue. The opportunity to break old patterns will present themselves as you make changes.

*

Nebesna

« Отговор #136 -: Юли 21, 2009, 02:25:59 pm »
Бе и аз съм добре на тоя етап.
Напуснах работа, последно работих в събота. То трябваше по-рано, ма нямаше кой да ме замести.

Е, хайде, да ти е честито, Кайли! Разкара го най-сетне тоя изедник! Оттук нататък да ти се случват само хубави емоции и попътен вятър! ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #137 -: Юли 21, 2009, 02:28:08 pm »
бе то хм...
като никой не ще да ми гледа на хорар на чужбина...  :(

*

Nebesna

« Отговор #138 -: Юли 21, 2009, 02:29:42 pm »

Ха, какво съвпадение! И аз сънувах първата си любов! Беше млад и хубав, както си го помня. А сега не е чак толкова хубав, не живее в България и си има семейство. Но аз приемам съня символично, не буквално. Важна е емоцията.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #139 -: Юли 21, 2009, 02:32:16 pm »
бе то хм...
като никой не ще да ми гледа на хорар на чужбина...  :(

Стига с тез хорари, бе жена. Намисли си една държава и дим да те няма. Влез в астро.ком и си гледай за чужбина. Там дават кратка информация за това как ти се отразява пребиваването във във всяка една държава в света, в зависимост от наталната карта. Обаче тълкуват само главните оси в хороскопа.