Здравей Гост

Да поговорим за Венера

• 323 Отговора
  • 60449 Прегледи
*

Nova

• *
  • 353
Re:Да поговорим за Венера
« Отговор #300 -: Март 11, 2011, 07:59:23 pm »
Аз имам приятел с Венера в Козирог и е много сериозен в отношенията си.По мое мнение,те по скоро доказват любовта си с действия,отколкото с думи,което лично за мен е доста по-важно.А най-положителната им черта е,че са хора,на които винаги може да се разчита,моногамни са,а когато се посветят на някого то е за дълго.
Мисля, че същото се отнася и за тези с луна в козирог :rolleyes:А вие?

*

Stella

• 7765
« Отговор #301 -: Март 11, 2011, 11:19:55 pm »
Лили, я ми кажи, правила ли си някаква лазерна процедура за кожата? Зная, че ти много се грижиш.
В Пикасо има някаква процедура за "подмладяване".. ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #302 -: Март 11, 2011, 11:24:57 pm »
Не, само лазерни още не съм пробвала.  ;D
Но и те не се правят еднократно, доколкото съм чувала. Обикновено се правят по няколко процедури последователно, за да има ефект.
А и времето за по-драстично третиране на кожата с пилингови и лазерни процедури вече е минало, обикновено през зимните месеци се прави, от края на есента. Зависи каква е процедурата, де. Но при повечето такива процедури се излющва горният слой на епидермиса, кожата изтънява и става много чувствителна, задължително се ползва слънцезащитен крем с висок фактор (50+), за да си спестиш после появата на петна и пигментации.

За освежаване на кожата и съживяване на клетките бих ти препоръчала, ако искаш, да си правиш кислородна терапия. Може да се прави през цялата година за разлика от пилиновите процедури, по веднъж на месец. И не е толкова скъпа като пилингът и лазерното третиране. Започнах да си правя по една кислородна заедно с обичайното почистване на всеки месец и половина (като две отделни процедури с интервал по около 3 седмици между тях) и съм доволна от резултата.  :blink:

« Последна редакция: Март 11, 2011, 11:31:10 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #303 -: Март 12, 2011, 12:09:57 am »
Лили, как се прави кислородна терапия, какво представлява?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #304 -: Март 12, 2011, 12:13:05 am »
Аз имам Венера във везни, в първи дом, Асц ми е везни.Аспектите й са секстил с Луна и квадрати със Сатурн и Нептун.
Може да се каже, че хората в обкръжението ми ме приемат добре, макар че самият аз съм малко резервиран в
общуването и това ми създава едно излъчване на студенина.

на студенина?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #305 -: Март 12, 2011, 12:16:24 am »

Първо се прави почистане с ултразвук, после се втриват разни ампули с активни вещества (според типа терапия) и същевременно се подава кислород от някакъв уред, накрая завършва с маски. Цялата процедура трае около час и половина.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #306 -: Март 12, 2011, 12:24:34 am »
Ще я пробвам някой ден, мерси  :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Stella

• 7765
« Отговор #307 -: Март 12, 2011, 12:27:07 am »

Първо се прави почистане с ултразвук, после се втриват разни ампули с активни вещества (според типа терапия) и същевременно се подава кислород от някакъв уред, накрая завършва с маски. Цялата процедура трае около час и половина.

Лили, прати ми на лични, ако обичаш, адресът на студиото, в което ти ходиш и колко струва.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #308 -: Март 12, 2011, 02:26:44 am »
Аз имам Венера във везни, в първи дом, Асц ми е везни.Аспектите й са секстил с Луна и квадрати със Сатурн и Нептун.
Може да се каже, че хората в обкръжението ми ме приемат добре, макар че самият аз съм малко резервиран в

на студенина?

Аз бих очаквала излъчването да е на захарно петле  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #309 -: Март 12, 2011, 02:39:21 am »

на студенина?

Аз бих очаквала излъчването да е на захарно петле  ;D

;D Определено не приличам на захарно петле, а по отношение на студенината, предполагам че идва от Мерк в съвпад
с Асц, който е много наранен включително и от Сатурн на трон.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #310 -: Март 12, 2011, 03:11:02 am »
Слави Трифонов нали и той е със Слънце/Венера във Везни близо до Асцендента? Но да ви кажа, не ми прилича ногу на захарно пИтле.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #311 -: Март 12, 2011, 03:14:38 am »
а по отношение на студенината, предполагам че идва от Мерк в съвпад

имаш ли високо чело,в центъра на което дебне заплашително ''вената''? Слабо,издължено лице?

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #312 -: Март 12, 2011, 03:51:21 am »
а по отношение на студенината, предполагам че идва от Мерк в съвпад

имаш ли високо чело,в центъра на което дебне заплашително ''вената''? Слабо,издължено лице?

Високо чело имам но без "вената".Лицето ми не е кръгло, но не е и много издължено.

*

Asol

• 4140
Re: Да поговорим за Венера
« Отговор #313 -: Февруари 22, 2013, 05:30:51 pm »
Сексапилът на портфейла

По ретро Меркурий не мога да й намеря място. ;D

« Отговор #314 -: Февруари 23, 2013, 08:46:36 am »
Сексапилът на портфейла

По ретро Меркурий не мога да й намеря място. ;D

:08:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #315 -: Януари 05, 2014, 10:03:23 am »
 :blink:

Green,надявам се да ти е полезна тази тема за Венера.

« Отговор #316 -: Януари 05, 2014, 12:44:33 pm »
Аз имам приятел с Венера в Козирог и е много сериозен в отношенията си.По мое мнение,те по скоро доказват любовта си с действия,отколкото с думи,което лично за мен е доста по-важно.А най-положителната им черта е,че са хора,на които винаги може да се разчита,моногамни са,а когато се посветят на някого то е за дълго.
Мисля, че същото се отнася и за тези с луна в козирог :rolleyes:А вие?
Съгласна съм за Луна в Козирог!!!  :blink:

« Отговор #317 -: Януари 05, 2014, 01:00:34 pm »
И аз съм с Луна в Козирог и съм ЗА. Няма нищо по-гнусярско от полигамни отношения хахахах. Разбера ли за изневяра, дори да не е секс, просто целувка, съм до там, тръгвам си завинаги. Гнусно ми е да пипам там, където са пипали наскоро други хора, какво да се прави.  ;D Има много други неща, за които бих се опитала да разбера, бих дала много шансове, но изневярата категорично не е и никога няма да бъде сред тях.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #318 -: Януари 05, 2014, 03:29:05 pm »
Аз пък изобщо не съм съгласна за за венера в лъв ... а може би това че е в десети дом я мирясва ...  :unsure:
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #319 -: Януари 05, 2014, 03:37:52 pm »
Цитат
Венера в Лъв - е такова животно нема. Такъв егоцентризъм, влюбени в себе си, властни с широки пръсти. Изкарай им куфар с пари и им гледай сеира. Манячки са. Все да са номер 1. Е бактъм. Все да блестят. Такава амбиция, такава гордост лъха от тях. Ако ги засегнеш, въййййй ще го отнесеш яко. Така ще те захапи Лъвицата, че ще съжалиш, че си се родил. Не търпят конкуренция. Искат света да се върти около тях. Ами то и девиза им е  ''Аз съм'' и '' Аз искам''. Говорят бавничко, бавничко, в състояние са да скъсат нервите на слушателя. Ако тръгнат да нареждат, става страшно  :-\ бегай народе.

Ако остава въпрос за това, аз съм на 80% съгласна.  ;D ;D Даааа, влюбена съм в себе си, властна съм. С широки пръсти не съм, защото все пак съм Рак с Луна в Коза и имам спестовни аспекти.  ;D ;D Но като цяло и парите не са ми кой знае колко важни. И не търпя конкуренция хахахаха, особено нелоялна, смачквам я като пет стотинки - във всяка сфера на живота.  ;)