Не, само лазерни още не съм пробвала.

Но и те не се правят еднократно, доколкото съм чувала. Обикновено се правят по няколко процедури последователно, за да има ефект.
А и времето за по-драстично третиране на кожата с пилингови и лазерни процедури вече е минало, обикновено през зимните месеци се прави, от края на есента. Зависи каква е процедурата, де. Но при повечето такива процедури се излющва горният слой на епидермиса, кожата изтънява и става много чувствителна, задължително се ползва слънцезащитен крем с висок фактор (50+), за да си спестиш после появата на петна и пигментации.
За освежаване на кожата и съживяване на клетките бих ти препоръчала, ако искаш, да си правиш кислородна терапия. Може да се прави през цялата година за разлика от пилиновите процедури, по веднъж на месец. И не е толкова скъпа като пилингът и лазерното третиране. Започнах да си правя по една кислородна заедно с обичайното почистване на всеки месец и половина (като две отделни процедури с интервал по около 3 седмици между тях) и съм доволна от резултата. :blink: