Брей,тая студена и пресметлива козирожка Венера,разказахте й играта..

Не е съвсем така обаче.Такава Венера си пази 'реномето' с привидна студенина,иначе е способна на дълбоки чуства.
Моята е в съвпад с Меркурий в седми,следователно е частично близнашко-везнишка.Има два квадрата с Плутон и Юпитер и опозиция със Сатурн.
Добре,че ми е неемоционална Венерата,че сигурно щях да съм Ниагара от чуства с тоя асц. и Луна.Когато съм влюбена,вътре в мен ври и кипи,ама отвън е видимо обратното.В живота осъзнах,че човек няма изгода от разголване на душата си,поне докато не се убедиш дали си струва,и ми изнася да изглеждам хладна и дистанцирана..Много често мъже са ми споделяли,че са се плашели от тази гордост и непристъпност,от тона ми на баш даскалица,нетърпящ възражение. ;DМалко са тия,дето са ме виждали уязвима и в сълзливите ми моменти ,страх ме е да не се възползват от това..Театралната маска винаги ми е под ръка.И една хубава черта на Венера в Козирог-когато съм с един мъж,и дума не може да става за изневяра или дори заглеждане в други..Съществува само ТОЙ и толкова..
От всички без изключение имам признанието,че съм странна птица.. ;DТова ,като Водолей,много ме ласкае..
И всяка любов е завършила с добро приятелство..Тези хора са били важна част от живота ми в опр. период и това не мога да го пренебрегна или забравя..