Здравей Гост

Да поговорим за Венера

• 323 Отговора
  • 60694 Прегледи
*

aiia

Re:Да поговорим за Венера
« Отговор #100 -: Юли 17, 2009, 07:05:33 pm »
И ако може този, който ще наминава, да плаща ипотеката за къщата и труда на домашната прислужница, идилията ще е пълна наистина.  ;D

Ние такива с ипотеки не ги търсим... ;D ;D ;D

Ааххах, а кви ги търсите?! Със собствена резиденция ли?  ;D
Знаех си, че Венерите в Телец са опасни, ама чак толкова. ;D
Грабите с пълни шепи. Няма угодия за вас във финансов аспект. И още и още и още...

*

Helo

« Отговор #101 -: Юли 17, 2009, 07:07:42 pm »
И ако може този, който ще наминава, да плаща ипотеката за къщата и труда на домашната прислужница, идилията ще е пълна наистина.  ;D

Грабите с пълни шепи. Няма угодия за вас във финансов аспект. И още и още и още...

Споко! Ние не сме ти конкуренция.  ::)  ::)  ::)  :P  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #102 -: Юли 17, 2009, 07:08:28 pm »

Нали говорихме,че търсим сигурност.Нема да блъскам като идиот да му плащам и ипотеките после...Тези пари искат и връщане. ;D

ПП:Ние не сме опасни.Венера тук-в Телец е "на трон". ;D ;D ;D
« Последна редакция: Юли 17, 2009, 07:14:03 pm от Мia21 »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Юли 17, 2009, 07:08:51 pm »
Цитат
Е, нали Телците обичат да разполагат със събствени пари? 

Обичат, но не на всички се дава да разполагат с достатъчно собствени.
При акцент върху 7ми и 8ми дом има партньорска ориентация, а при определени констелации паричките идват от партньора...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #104 -: Юли 17, 2009, 07:12:25 pm »
Цитат

При акцент върху 7ми и 8ми дом има партньорска ориентация, а при определени констелации паричките идват от партньора...

Тези камъни в моята градина ли са?Ами ако нямам такъв в момента как е тогава? ;D

*

aiia

« Отговор #105 -: Юли 17, 2009, 07:13:59 pm »
Добреее...
Доколкото виждам Венера е в последния градус на Козирог в 3 дом. Според мен, би трябвало да се приемат и характеристиките на Водолея.
Венера е в секстил с Меркурий в Стрелец.
Венера управлява ДЕСЦ и 12 дом.
Слънце в Стрелец.
Управител на АСЦ Плутон е в съвпад с Луна.

За мен този човек е нестандартен. Възможно е да е и хомосексуален или може би се прави на такъв. Или да не е моногамен. Говори малко така без да стъпва на реални факти.  Често сменя партньорите според мен. Като цяло е добър човек.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #106 -: Юли 17, 2009, 07:16:05 pm »
Мен не ме закачайте за тази Венера във Водолей,че нема ви казвам какви змии и гущери бълвам. ;D
Аз ще помълча...

*

123

« Отговор #107 -: Юли 17, 2009, 07:17:49 pm »
Мен не ме закачайте за тази Венера във Водолей,че нема ви казвам какви змии и гущери бълвам. ;D
Аз ще помълча...

Що :o

*

Helo

« Отговор #108 -: Юли 17, 2009, 07:17:56 pm »
Цитат

Моята Венера е в 7-ми дом, ама не ща пари от мъже. Че то и мъже няма покрай мен. Ще ставам монахиня. И без това съм я подкарала по тоя начин мноого отдавна.

Лили, я кажи при кои констелации си личи, че парите ще идват от партньора?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #109 -: Юли 17, 2009, 07:26:05 pm »
Аз ще помълча...

От уважение към теб не ми се говореше,ама то разни хора,разни идеали,така че...
Венера във Водолей ли-ами то бива,бива ексцентричност,свободолюбие,любов към новите технологии и непознатото,ама чак пък толкова!Такова чудо не бях виждала! :-X
« Последна редакция: Юли 19, 2009, 09:05:26 am от Мia21 »

*

123

« Отговор #110 -: Юли 17, 2009, 07:29:55 pm »
Аз ще помълча...

От уважение към теб не ми се говорише,ама то разни хора,разни идеали,така че...
Венера във Водолей ли-ами то бива,бива ексцентричност,свободолюбие,любов към новите технологии и непознатото,ама чак пък толкова!Такова чудо не бях виждала! :-X

Добре си го описала, попадението е 10 към 10, само не разбирам какво му е лошото :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #111 -: Юли 17, 2009, 07:30:49 pm »
Тези камъни в моята градина ли са?Ами ако нямам такъв в момента как е тогава? ;D

Освен знаците се гледат квадрантите и домовете, Миа.
При теб не видях да има акцент върху трети квадрант.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #112 -: Юли 17, 2009, 07:34:03 pm »
Добреее...
Доколкото виждам Венера е в последния градус на Козирог в 3 дом. Според мен, би трябвало да се приемат и характеристиките на Водолея.
Слънце в Стрелец.

За мен този човек е нестандартен. Възможно е да е и хомосексуален или може би се прави на такъв. Или да не е моногамен. Говори малко така без да стъпва на реални факти.  Често сменя партньорите според мен. Като цяло е добър човек.

Човекът наистина е много добър.Ще пусна и жокерче-нито е пресметлив,нито е прекалено сдържан или да се страхува от отхвърляне,нито изглежда сноб.Няма нищо общо с написаното за Венера в Козирог по букварчетата.Да не говорим,че е и с асц. Скорпион, който също не е от най-типичните.Голям бохем е,щедър,похотлив,но не хомо или бисексуален.Не съм го пробвала  :P ,но са ми разказвали.Пък и той обичаше да споделя с мен.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #113 -: Юли 17, 2009, 07:34:45 pm »

Освен знаците се гледат квадрантите и домовете, Миа.
При теб не видях да има акцент върху трети квадрант.

Сега ме успокои,Лили! ;D
Продължавам да се блъскам сама... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Юли 17, 2009, 07:37:56 pm »
Моята Венера е в 7-ми дом, ама не ща пари от мъже. Че то и мъже няма покрай мен. Ще ставам монахиня. И без това съм я подкарала по тоя начин мноого отдавна.

Чакай малко, кой е казал, че така ще си цял живот.  ;D
Всичко тече, всичко се променя...
С тая Венерка на трон (управител на АС и 8 дом) в 7 дом не се знае кога ще се изсипе рогът на изоблието... Защо пък да не е по партньорска линия или по линията на някое сдружение?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

« Отговор #115 -: Юли 17, 2009, 07:43:43 pm »
Добреее...
Слънце в Стрелец.

Човекът наистина е много добър.Ще пусна и жокерче-нито е пресметлив,нито е прекалено сдържан или да се страхува от отхвърляне,нито изглежда сноб.Няма нищо общо с написаното за Венера в Козирог по букварчетата.Да не говорим,че е и с асц. Скорпион, който също не е от най-типичните.Голям бохем е,щедър,похотлив,но не хомо или бисексуален.Не съм го пробвала  :P ,но са ми разказвали.Пък и той обичаше да споделя с мен.

Похотлив е , да.
Но Скарлет, виж, Венера му е в последния градус на Козирог.  :-[
Макар че, Сатурн му силен. Хм, според мен, има стабилен бизнес или поне да заема пост /Плутон съвпад Луна в 10 дом и Уран на МЦ-то/ и да печели добре. Уверен е. Но по отношение на жените е малко странен, не задълбава, вятърничев. Пада си по неангажиращите, свободни връзки. Може да имал няколко развода. Добър човек е, прекрасен човек за приятел особено.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #116 -: Юли 17, 2009, 07:45:34 pm »
Аз ще помълча...

От уважение към теб не ми се говорише,ама то разни хора,разни идеали,така че...

Добре си го описала, попадението е 10 към 10, само не разбирам какво му е лошото :)

Какво му е лошото ли?! :)След като желаеш,ще ти кажа какво ми е мнението.Венера по принцип означава,начина по който изразяваш чувствата си.Нейната функция е да свързва.Как една такава Венера се свързва с любимия човек-с неангажираност,със свободолюбие,с непостоянство и преследване на новото ли? ???

*

aiia

« Отговор #117 -: Юли 17, 2009, 07:46:10 pm »
Може би, е моряк или ако е жена, то тя пътува доста из чужбина.  :-[

*

aiia

« Отговор #118 -: Юли 17, 2009, 07:53:44 pm »
Аз харесвам Венерите във Водолей. Може би заради положението на Луната ми е така.
Не виждам нищо лошо, човек да запази собствената си територия и да се отегля отвреме на време. Аз така си зареждам батериите. Като се изморя от навалици и много хора бла бла бла да слушам, заключвам се и не искам да виждам никой. Рутинните връзки ме побъркват наистина. Трябва да има отвреме на време раздели, само така връзката търпи развитие. :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #119 -: Юли 17, 2009, 07:58:40 pm »
Аз харесвам Венерите във Водолей. Може би заради положението на Луната ми е така.
Не виждам нищо лошо, човек да запази собствената си територия и да се отегля отвреме на време. Аз така си зареждам батериите. Като се изморя от навалици и много хора бла бла бла да слушам, заключвам се и не искам да виждам никой. Рутинните връзки ме побъркват наистина. Трябва да има отвреме на време раздели, само така връзката търпи развитие. :-[

Убедена съм,че има хора,на които им допада това положение.При мен не става.Казвам го от опит.
Едно е Луна във Водолей,а съвсем друго е Венера там.
Не трябва заради Иван,да не харесваме и Свети Иван,ама...