Добреее...
Доколкото виждам Венера е в последния градус на Козирог в 3 дом. Според мен, би трябвало да се приемат и характеристиките на Водолея.
Венера е в секстил с Меркурий в Стрелец.
Венера управлява ДЕСЦ и 12 дом.
Слънце в Стрелец.
Управител на АСЦ Плутон е в съвпад с Луна.
За мен този човек е нестандартен. Възможно е да е и хомосексуален или може би се прави на такъв. Или да не е моногамен. Говори малко така без да стъпва на реални факти. Често сменя партньорите според мен. Като цяло е добър човек.
Човекът наистина е много добър.Ще пусна и жокерче-нито е пресметлив,нито е прекалено сдържан или да се страхува от отхвърляне,нито изглежда сноб.Няма нищо общо с написаното за Венера в Козирог по букварчетата.Да не говорим,че е и с асц. Скорпион, който също не е от най-типичните.Голям бохем е,щедър,похотлив,но не хомо или бисексуален.Не съм го пробвала
,но са ми разказвали.Пък и той обичаше да споделя с мен.
Похотлив е , да.
Но Скарлет, виж, Венера му е в последния градус на Козирог.

Макар че, Сатурн му силен. Хм, според мен, има стабилен бизнес или поне да заема пост /Плутон съвпад Луна в 10 дом и Уран на МЦ-то/ и да печели добре. Уверен е. Но по отношение на жените е малко странен, не задълбава, вятърничев. Пада си по неангажиращите, свободни връзки. Може да имал няколко развода. Добър човек е, прекрасен човек за приятел особено.