Здравей Гост

Да поговорим за Венера

• 323 Отговора
  • 60674 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Да поговорим за Венера
« Отговор #120 -: Юли 17, 2009, 08:05:31 pm »
Лили може просто между другото да го казва,но понеже тя е гледала моята карта доста пъти си помислих,че ми прави някакъв намек.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #121 -: Юли 17, 2009, 08:06:01 pm »
Не съм казала, че е хубаво или лошо.
Наистина става въпрос за обвързаност с другите, дивидентите също могат да идват по тази линия, особено ако има връзка между 2/8 и 7 домове.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

123

« Отговор #122 -: Юли 17, 2009, 08:28:39 pm »
Аз харесвам Венерите във Водолей. Може би заради положението на Луната ми е така.
Не виждам нищо лошо, човек да запази собствената си територия и да се отегля отвреме на време. Аз така си зареждам батериите. Като се изморя от навалици и много хора бла бла бла да слушам, заключвам се и не искам да виждам никой. Рутинните връзки ме побъркват наистина. Трябва да има отвреме на време раздели, само така връзката търпи развитие. :-[

Убедена съм,че има хора,на които им допада това положение.При мен не става.Казвам го от опит.
Едно е Луна във Водолей,а съвсем друго е Венера там.
Не трябва заради Иван,да не харесваме и Свети Иван,ама...

Права си, няма как да ти харесва, ако противоречи на същността ти...
Да, Венера във Водолей и целуната от Уран е студена и безпристрастна, стерилна дори, Но се оцветява и от другите аспекти...как се свързва - ами... чрез истинско приятелство, доста по-непреходно от любовта :). Любовта е емоция, нюанс, ефирен полъх, често неуловим. Като основа, приятелството залага на развитието на личностите, взаимодействието им и правото на свободна воля. Не казвам, че е лесно, често се усещам студена и дистанцирана /точно както казва Asla - така си презареждам батериите/, но това не означава липса на любов и обвързаност, происто липса н аспецифично разбиране... :)

*

Skarlet

« Отговор #123 -: Юли 17, 2009, 08:32:02 pm »

Похотлив е , да.
Но Скарлет, виж, Венера му е в последния градус на Козирог.  :-[
Макар че, Сатурн му силен. Хм, според мен, има стабилен бизнес или поне да заема пост /Плутон съвпад Луна в 10 дом и Уран на МЦ-то/ и да печели добре. Уверен е. Но по отношение на жените е малко странен, не задълбава, вятърничев. Пада си по неангажиращите, свободни връзки. Може да имал няколко развода. Добър човек е, прекрасен човек за приятел особено.

Явно тази вечер не ви е до сериозни анализи.Единственото вярно нещо е,че има доста връзки извън брака си,но няма развод.Не печели добре-лекар е в кардиологично отделение.Може и да започне да печели по-добре от тук нататък,не се знае. Юпитер /упр. на 2 дом/ все пак е в падение.Марс / съупр. на асц./ е в 9 дом, но и той е в падение,че и в опозиция със Сатурн. Може да печели по-добре в чужбина.Слънчевото затъмнение на 22 му е в точна опозиция на Венера и е в 9 дом.
 Ето ви един сладък поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=_PHnRIn74Ag

*

Mia21

• 2502
« Отговор #124 -: Юли 17, 2009, 08:48:49 pm »
Права си, няма как да ти харесва, ако противоречи на същността ти...
Да, Венера във Водолей и целуната от Уран е студена и безпристрастна, стерилна дори, Но се оцветява и от другите аспекти...как се свързва - ами... чрез истинско приятелство, доста по-непреходно от любовта :). Любовта е емоция, нюанс, ефирен полъх, често неуловим. Като основа, приятелството залага на развитието на личностите, взаимодействието им и правото на свободна воля. Не казвам, че е лесно, често се усещам студена и дистанцирана /точно както казва Asla - така си презареждам батериите/, но това не означава липса на любов и обвързаност, происто липса н аспецифично разбиране... :)

Да,съгласна съм,но донякъде.На мен той не ми трябва единствено и само за приятел.Аз си имам такива.Приятелите са приятели.Гаджето си е гадже.За мен той трябва,да е повече от приятел.В любовта има интимност.Тя е нюанс,но не е преходна.В началото е влюбване,след това е любов,накрая е обич,но под каквато и да е форма тя съществува.По скоро приятелството е емоция,но него можеш да го получиш и от други хора.То е важна част във взаимоотношенията между мъж и жена,но за да има връзка се изискват и други качества,други усилия.

ПП:В моя случай Луната му в Скорпион беше целуната от Уран.Факторите бяха доста...
« Последна редакция: Юли 17, 2009, 08:55:21 pm от Мia21 »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #125 -: Юли 17, 2009, 08:52:05 pm »
Скарлет,този твой приятел,мен лично малко ме притеснява.Ти остави Венерата му-там вече изплаках,ами с този Марс в Рак и тази Луна в Дева.Много ли мрънка,бре? ;D
« Последна редакция: Юли 17, 2009, 08:56:08 pm от Мia21 »

*

Skarlet

« Отговор #126 -: Юли 17, 2009, 08:57:34 pm »
Знаеш ли,отдавна не му бях гледала картата.Добре,че съм я запазила.Тя е една от първите,които съм направила в живота си.Човекът е страхотен по характер. Нито мрънка,нито е ревнив,гледа си работата съвестно,много е топъл и съчувствен.Много колегиален,не е надменен или снобар.Кво да ти кажа,направо съм изумена.Може би извън работата е по-различен.Там вече не знам.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #127 -: Юли 17, 2009, 09:04:45 pm »
Знам ли и аз... ??? С този Нептун на AC-то да не размиваме малко понятията.То и аз имам колеги,които на работа изглеждат по един начин,ама като започнеш да ставаш по-близък с тях откриваш съвсем различни черти.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #128 -: Юли 17, 2009, 09:27:53 pm »
123,би ли споделила,ако имаш желание,разбира се... :) Когато си истински влюбена как се държиш?По какъв начин,го изразяваш?Стигало ли се е до там ти да преследваш? :)

*

Skarlet

« Отговор #129 -: Юли 17, 2009, 09:33:23 pm »
pokahontas,поста е манджа с грозде.Как се е повтаряло на места всичко,не знам.А най-не ми стана ясно в последното изречение-кой е диспозитора не Венера във Везни ?

*

Skarlet

« Отговор #130 -: Юли 17, 2009, 09:40:51 pm »
Това вече е друго.  ;D Ми,жега е и на мен вече мозъка ми омекна и не мога да мисля. Ама никой не видя поздравчето,което пуснах в по-горния пост- линка.Всички през глава пишат,пишат.....а той е супер.Изпускате много.

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #131 -: Юли 17, 2009, 09:48:16 pm »
за Венера в Лъв май не сте писали , аз имам такава в 9 дом прави тригон единствено с луна в 4 дом , кажете нещо повече за тази лъвица :)
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

Mia21

• 2502
« Отговор #132 -: Юли 17, 2009, 09:51:23 pm »
Верно много щяхме да изтървем!Сладкиши! ;D :-*

*

Helo

« Отговор #133 -: Юли 17, 2009, 09:53:34 pm »
Чакай малко, кой е казал, че така ще си цял живот.  ;D
Всичко тече, всичко се променя...
С тая Венерка на трон (управител на АС и 8 дом) в 7 дом не се знае кога ще се изсипе рогът на изоблието... Защо пък да не е по партньорска линия или по линията на някое сдружение?

Аз се съмнявам, че всички хора, по-специално жени, които имат Венера на трон получават пари от партньорите си.

*

Nebesna

« Отговор #134 -: Юли 17, 2009, 09:54:50 pm »
Поздравчето е страхотно, Скарлет! Мерси! ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #135 -: Юли 17, 2009, 09:58:33 pm »
Привет,Небесна! :)
Ти какво ще кажеш за планетата на любовта?Тук се оформи сериозен дебат. :)

*

Skarlet

« Отговор #136 -: Юли 17, 2009, 09:59:41 pm »
С тая Венерка на трон (управител на АС и 8 дом) в 7 дом не се знае кога ще се изсипе рогът на изоблието... Защо пък да не е по партньорска линия или по линията на някое сдружение?

Аз се съмнявам, че всички хора, по-специално жени, които имат Венера на трон получават пари от партньорите си.

Лили е написала съвсем ясно,че става дума за Венера на трон,но като управител на 1 и 8,намиращ се в 7. Естествено,че не всички жени с Венера на трон получават парите си от партньорите.Имат значение и аспектите към нея.

*

Skarlet

« Отговор #137 -: Юли 17, 2009, 10:00:46 pm »

Жалко,че не съм по-млада.Щях да си родя още един сладкиш.  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #138 -: Юли 17, 2009, 10:03:25 pm »

Лили е написала съвсем ясно,че става дума за Венера на трон,но като управител на 1 и 8,намиращ се в 7. Естествено,че не всички жени с Венера на трон получават парите си от партньорите.Имат значение и аспектите към нея.

Моята като е управител на 5-ти,че голяма полза от нея.Само проблеми.

*

Helo

« Отговор #139 -: Юли 17, 2009, 10:05:23 pm »

Жалко,че не съм по-млада.Щях да си родя още един сладкиш.  ;D

А мен защо бебетата изобщо не ме впечатляват? Даже като бях малка бебетата ми приличаха на изроди - с големи глави и малко тяло. Аз изобщо не искам да раждам и да отглеждам деца. Пък и това е отговорност почти за цял живот, а аз не желая да поемам такава отговорност.
Кое показва нежелание да имаш наследници?  :P