Небесна, ти си толкова мила. Финна като струна на цигулка. Изобщо не те виждам с някой грубиянин. Човекът до теб трябва да има нещо водно. И един огнен Марс, разбира се. Лъвски или в Стрелец. 
Стрелците на теб допадат ли ти? Виждам прилики между Стрелец и Водолей, затова питам.
Благодаря, Асла! Много хубав аватар си си сложила.
Бившият ми съпруг е с Венера в Козирог и Марс в Лъв.
Козирожката Венера е изключително благонадеждна и моногамна, а това ми дава сигурност (Сатурна му - във Водолей). Неговият Марс е в началните градуси на Лъв на безопасно разстояние от Слънцето и Луната ми (както знаем Лъв и Водолей са в опозиция). Огнен и въздушен Марс си пасват, а земна и водна Венера - също.
Абе, Марс в Лъв е горд любовник, винаги готов за подвизи, няма по-велик от него.

Пиша му шестица. Имаше други причини за развода ни, но сексът не е сред тях.
Стрелците са бохеми, ненаситни за приключения, с тях никога не е скучно. Обаче на сутринта като им свърши горивото, ще ти кажат: "Аз ще ти се обадя!", което означава: "Не ме търси!" Не съм имала приятел Стрелец, но съдя по близки познати. Много ми квадратира Стрелеца всичките планети в Дева-Риби. А повечето разчиствания и разтрогвания на отношения в моя живот са ставали при тао-квадрат на транзитни планети откъм Стрелец (1-ви/7-ми дом), спрямо Дева-Риби.