Здравей Гост

Да поговорим за Венера

• 323 Отговора
  • 60465 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Да поговорим за Венера
« Отговор #160 -: Юли 17, 2009, 11:11:17 pm »
Ами ако не е ранена?

*

Helo

« Отговор #161 -: Юли 17, 2009, 11:11:42 pm »
Лили, добре, че има такива като теб, които обичат да отговарят на нас, вечно питащите.  ;D  ;D Иначе щяхме да сме като глас в пустиня и въпросът Защо? щеше да си отмине като ехоооо...  ;D  8)

*

Helo

« Отговор #162 -: Юли 17, 2009, 11:13:02 pm »
И Венерите във Водолей и тези в Козирог са едни...  :(

И как все пак може да се свали мъж, който е зодия Водолей, с Венера и Луна Козирог и се държи на дистанция и никога не можеш да разбереш какво мисли?

Аз лично нямам толкова търпение, че да изчакам, докато разбера какво мисли. Та ...  ::) долу-горе на коя поред година след запознанството между мъжа с гореописаните данни и жената, може да се очаква мъжът да признае чувствата си? ...  ;D  ;D Това беше риторичен въпрос.

*

aiia

« Отговор #163 -: Юли 17, 2009, 11:14:06 pm »
Понякога виждам хора, усещам ги сковани. Комплексирани като че ли. То че животът е тежък това е ясно. Стреса е вповече при всеки от нас.
Като казвам сковани имам впредвид, нещо като да отнемеш чашата сутрешно кафе и кутията с цигари на човек, който е свикнал с това цял живот. Да го вкараш в едно кафене, и да го гледаш той е толкова скован, чуди се къде да си сложи ръцете и на къде да погледне.
Та мисълта ми е, кое определя чувството за малоценност? Едва ли е Венера? Може би ранена Луна. Ама по нататък ще пуснем една тема само за Луната в зависимост в кой знак се намира и т.н. Ама да не е скоро, че да не писнат другите че спамим. :-[

*

123

« Отговор #164 -: Юли 17, 2009, 11:15:04 pm »

Другият ще капитулира, ако му е писнало от обвързване....Тогава настъпва времето на Венера във Водолей.

Венера във Водолей, когато е ранена е още по-дистанцирана. Наблюдавала съм ранена водолейска Венера на купони и коктейли. Тя е там, където има калабалък. Няма да застане до друг човек (от противоположния пол), за да не се изтълкува като крайно интимно поведение. Но ще се навре между двама души, ще се намеси в разговора, ще наруши идилията, уж съвсем неангажиращо.

Венера там обича да се държи дружелюбно и чисто приятелски с противоположния пол, отстрани често изглежда като флирт и когато се опари, започва умишлено да страни, за да не се изтълкува отново погрешно

*

Mia21

• 2502
« Отговор #165 -: Юли 17, 2009, 11:16:33 pm »
И Венерите във Водолей и тези в Козирог са едни...  :(

И как все пак може да се свали мъж, който е зодия Водолей, с Венера и Луна Козирог и се държи на дистанция и никога не можеш да разбереш какво мисли?

Аз лично нямам толкова търпение, че да изчакам, докато разбера какво мисли.

Освен да го подлудиш,по друг начин не виждам.Намираш си друг и така. ;D
Шегувам се,разбира се. ;D

*

Nebesna

« Отговор #166 -: Юли 17, 2009, 11:18:14 pm »
Ами ако не е ранена?

Ако не е ранена не е толкова ексцентрична и натрапчива. Много е лека за комуникация, не е натоварваща, но не я занимавайте с блудкави истории. Ранената Венера във Водолей е непридвидима в компания и може да изпорти всички планове на групата, щото нещо и е скимнало в последния момент.

*

aiia

« Отговор #167 -: Юли 17, 2009, 11:18:20 pm »
Мия, на теб коя Венера би ти паснала за интимна връзка? Както и кой Марс?  Задавала ли си този въпрос??
Остави я тази Водолейската. Не е за теб.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #168 -: Юли 17, 2009, 11:18:53 pm »
Asla, в случая нямах предвид дали някой е "знаещ" или не.
Независимо от нивото си на компетенция някои от нас са склонни повече да питат, други да отговарят...
А пък ако има мажорна връзка между Меркурий и Юпитер в хороскопа, роденият се идентифицира силно с потребността си да споделя и разгласява своята "истина", независимо дали има кой да я чуе... Пиша нарочно в кавички, защото всяка истина е относителна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

« Отговор #169 -: Юли 17, 2009, 11:24:37 pm »
Asla, в случая нямах предвид дали някой е "знаещ" или не.
Независимо от нивото си на компетенция някои от нас са склонни повече да питат, други да отговарят...
А пък ако има мажорна връзка между Меркурий и Юпитер в хороскопа, роденият се идентифицира силно с потребността си да споделя и разгласява своята "истина", независимо дали има кой да я чуе... Пиша нарочно в кавички, защото всяка истина е относителна.

Да, съгласна съм. Но на мен не ми пречи, едва ли и на теб ти пречи, ако някой /независимо кой/ споделя неговата истина по въпроса. Няма лошо всеки да има мнение/гледна точка и да я отстоява. Но аз съм на принципа, че винаги има още една гледна точка. И че всяка заповед е предпоследна. Това са 2 сентенции, които много харесвам аз.
Както и няма лошо когато човек иска да знае и още и още. Жаден за знания. Едни сами се блъскат да си намерят информацията, а другите искат на готово смелено. Но като че ли тук доста се базираме на реално случващи се събития, тоест споделяме от личен опит. Това е интересното. Щото всеки може да прочете книгите и сайта на Пими. Но е друго когато се говори и се аргументираме по някакъв начин. Може да е повърхностно, и да говорим твърде обобщено, но никой не изисква все още от нас дипломи по астрология.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #170 -: Юли 17, 2009, 11:28:53 pm »
Масово се практикува "професионална" астрология без дипломи, а тук сме само един дискусионен форум.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #171 -: Юли 17, 2009, 11:29:53 pm »
Мия, на теб коя Венера би ти паснала за интимна връзка? Както и кой Марс?  Задавала ли си този въпрос??
Остави я тази Водолейската. Не е за теб.

Доста труден въпрос.Опитвам да ти отговоря като се опра и на опита ми,ама няма как да стане просто... ;D
Ами би трябвало да е Венера в Дева и в Козирог.С първите нямам опит кой знае какъв,с вторите-да,всичко е било нормално.Имала съм гадже с Венера и Марс като моите.Доста се разбирахме и много се обичахме.Венера в Лъв също мисля,че ми пасва.Моят Марс е в Лъв.Трябва да се сетя за мъже,които мен са ме харесвали,а аз съм бягала,за да определя кои не харесвам.
То станааа,все едно съм имала хиляда гаджета. ;D Аз го казвам просто като наблюдение.Да не си помислите нещо друго! ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #172 -: Юли 17, 2009, 11:32:41 pm »
А Венера в Риби не би ли ти паснала, в съчетание с Марс в Козирог?  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

« Отговор #173 -: Юли 17, 2009, 11:34:40 pm »
Хихи, добре.
Аз ще споделя за себе си.
Харесвам всички планетки в Телец и Козирог. Но като че ли любими са ми сатурновите хора. Стелиуми в Козирог. Дават ми сигурност и усещане за пълноценност.  Може да съм го казвала и преди.
Ако говорим в сексуален план, би трябвало да си падам по Лъвски Марсове с оглед разположението на Луната ми. Кой знае ... ;D

Въздушните знаци са ми прекалено директни, обиждам се, понякога казват нещо и аз не знам как да реагирам, егати. Направо съм изпадала в неприятни ситуации. Особено с Близнаците. А огнените нема да коментирам. Откачам с тях. Само за леглото стават. Щото съм пънче аз. Няма вихрения и  страсти от моя страна. Просто защото не съм се влюбвала досега истински. Всичко е било алабаланица дотук.
Харесвам малко водичка да има, да преобладава обаче земния елемент, и един огнен марс да разгаря страстите, и друго не ми требе.
Трябва да пуснем и една тема ''идеалният партньор''. Как си го представяме...  ;)
« Последна редакция: Юли 17, 2009, 11:38:45 pm от Asla »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #174 -: Юли 17, 2009, 11:37:34 pm »
А Венера в Риби не би ли ти паснала, в съчетание с Марс в Козирог?  :)

Може би,ама не съм имала с нито едното от двете положения.Ама с този Марс в Козирог ако ми се забави много,няма да го дочакам.Трябва да има и нещо огнено...Имала съм с Марс в Риби,Венера в Козирог и ги харесвам.А най-често с Марс в Рак ми се появяват и или Венера или Луна в Овен.

*

Helo

« Отговор #175 -: Юли 17, 2009, 11:46:44 pm »
Трябва да пуснем и една тема ''идеалният партньор''. Как си го представяме...  ;)

Мисля, че повечето жени харесват един и същ тип мъже. Знаем - да са умни, отговорни, страстни, сексапилни, забавни, да умеят да общуват с нас и да се разбираме.

Жените искат едно и също нещо.

*

Nebesna

« Отговор #176 -: Юли 17, 2009, 11:51:55 pm »
На мен не може да ми се угоди. Венера в Риби и в 3-ти дом търси общуване, основано на емпатията. Мога да съжаля всеки бедняк, стига да докосне с нещо сърцето ми. Обаче стане ли дума за секс, се включва Марсът ми във Везни и в 10-ти дом и не се давам лесно и на когото и да е. Търся ги все едни такива галантни кавалери, с благороднически обноски, обичам комплиментите и изисканите обноски. Средата също трябва да е красива, хармонична и изискана, а мъжът - с високо обществено положение (Марс в квадрат с Юпитер).

*

aiia

« Отговор #177 -: Юли 17, 2009, 11:56:18 pm »
Дали заради моя Марс в Рак си падам по воднистите натури?! Като се замисля, доста Раци и Скорпиони са се въртяли около мен и аз около тях, разбира се. ;D

*

aiia

« Отговор #178 -: Юли 18, 2009, 12:09:54 am »
На мен не може да ми се угоди. Венера в Риби и в 3-ти дом търси общуване, основано на емпатията. Мога да съжаля всеки бедняк, стига да докосне с нещо сърцето ми. Обаче стане ли дума за секс, се включва Марсът ми във Везни и в 10-ти дом и не се давам лесно и на когото и да е. Търся ги все едни такива галантни кавалери, с благороднически обноски, обичам комплиментите и изисканите обноски. Средата също трябва да е красива, хармонична и изискана, а мъжът - с високо обществено положение (Марс в квадрат с Юпитер).

Небесна, ти си толкова мила. Финна като струна на цигулка. Изобщо не те виждам с някой грубиянин. Човекът до теб трябва да има нещо водно. И един огнен Марс, разбира се. Лъвски или в Стрелец. :-[
Стрелците на теб допадат ли ти? Виждам прилики между Стрелец и Водолей, затова питам.

*

Nebesna

« Отговор #179 -: Юли 18, 2009, 08:08:35 am »
Небесна, ти си толкова мила. Финна като струна на цигулка. Изобщо не те виждам с някой грубиянин. Човекът до теб трябва да има нещо водно. И един огнен Марс, разбира се. Лъвски или в Стрелец. :-[
Стрелците на теб допадат ли ти? Виждам прилики между Стрелец и Водолей, затова питам.

Благодаря, Асла! Много хубав аватар си си сложила.
Бившият ми съпруг е с Венера в Козирог и Марс в Лъв.
Козирожката Венера е изключително благонадеждна и моногамна, а това ми дава сигурност (Сатурна му - във Водолей). Неговият Марс е в началните градуси на Лъв на безопасно разстояние от Слънцето и Луната ми (както знаем Лъв и Водолей са в опозиция). Огнен и въздушен Марс си пасват, а земна и водна Венера - също.

Абе, Марс в Лъв е горд любовник, винаги готов за подвизи, няма по-велик от него. ;D ;D ;D Пиша му шестица. Имаше други причини за развода ни, но сексът не е сред тях.

Стрелците са бохеми, ненаситни за приключения, с тях никога не е скучно. Обаче на сутринта като им свърши горивото, ще ти кажат: "Аз ще ти се обадя!", което означава: "Не ме търси!" Не съм имала приятел Стрелец, но съдя по близки познати. Много ми квадратира Стрелеца всичките планети в Дева-Риби. А повечето разчиствания и разтрогвания на отношения в моя живот са ставали при тао-квадрат на транзитни планети откъм Стрелец (1-ви/7-ми дом), спрямо Дева-Риби.